Madalyonun Öteki Yüzü "SAYLAN"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar meftanın arkasından konuşmak iyi değildir....

Boş verin böyle şeyleri...

Herkes dinini hakkı ile öğrenirse böyle şahıslara zaten inanmaz ve gereğini yapar...
Bu vb. şahıslarda ona yaklaşamaz zaten...
İyi çalışmalar..

spilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eray045 arkadaşım, meseleyi "arkadan konuşmak" şeklinde değerlendirmeseydiniz daha iyi olurdu. İnsanlar birbirleri hakkında konuşabilmeliler, ama yargılama olmadan. İnsanlar birbirlerinin fikirlerine karşı çıkabilmeliler ama hakaret etmeden. İnsanlar kendi görüşünü savunabilmeliler ama diğerini tahkir etmeden. Evet kastınız bir kimsenin ardından ileri-geri hakaretamiz konuşulması ise aynı sizin gibi düşünüyorum. Sadece şurada biraz farklı düşünüyorum: T.Saylan ve onun gibi düşünen insanlar, ellerindeki medya vb. organlarla farklı sesleri hep susturmadılar mı? Onların görüşlerinin dışında farklı bir notayla konuşulduğunda Atatürk düşmanı, Gerici, Laik düşmanı vb. diyerek insanları sindirmediler mi? Belki "hayır" diyebilirsiniz ama kanımca öyle oldu. Ve şimdi insanlar rahat konuşabiliyorlar. Eğer onlar sağlıklarında, insanların fikirlerini rahatça ve tahkir etmeden söylemelerine izin verebilselerdi, kendilerinin eleştirilmelerine tahammül gösterebilselerdi, bu yazılanlar onların hayatında yazılabilecek ve sizin tabirinizle "arkalarından konuşma" olmayacaktı. Elbetteki "sevmemek" hakkına herkes sahiptir. Ancak "saygısızlık ve hakaret" hakkına hiç imse sahip değildir. HErkes dünyada ekti, ekiyor ve sonunda "Hesap lütfen" denilecek ve ekilenlerin hasat mevsimi başlayacak.

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Toplum olarak birilerini yüceltirken temeline iyi bakmalı, Allah taksiratını affetsin, merhum Saylan, kendi çabaları ile kendi düşüncesine uygun bir platform oluşturmuş ve bunu hayata geçirmiştir. Her insanın yüklenmekten kaçınacağı sorumlulukları omuzlamıştır, o dava kadınıdır. Buraya kadar olan ve görünen bir sorun da yoktur. Sorun bu işleri yaparken reddettiği materyallerdir, Yabancı sermayeye karşı olup da yabancıdan aldığı şartlı desteklerle bunu yapmasıdır. Elin oğlu " Al sermayeyi de İslamı yücelt" diyecek hali yoktur. AL PARAYI - KUR DERNEĞİ biz ve bize uygun MODERN insanlar yetiştir- diye verirler o sıcak sermayeyi. Nasıl olsa vergisi yoktur ama bu millete maliyeti çoktur, ma'nen tabiiki. Son söz bir fıkhi bilgidir: HER EVİN HER ODASINA GİREN ELEKTRİĞİN MUCİDİ edisonu icadı bile, şirk de olması hasebiyle kurtaramaz.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yarası olan gocunur , fethullah'çı değilseniz dediklerimin bir tanesi bile üstünüze alınmamanız gerekirdi , değil mi ? Şimdi gidin siz kumda oynayın ; benim daha yapacak önemli işlerim var.

senin önemli işin olsa olsa çamur atmaktır

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ne Mutlu Türküm Diyene
...................................................M.K. Atatürk

"Biz Türkler hep akın etmişiz; yakıp yıkmışız, başkalarının yaptıklarını yakıp yıkmışız.
..................................................Saylan

drauger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her iki tarafla hicbir alakam olmamasina ve rahmetliyi hic tanimamama ragmen butun yazilari okudum ve her iki tarafinda nasil bir amaca hizmet etmeye calistigini anlamaya calistim.

Varabildigim tek sonuc burasinin olumden sonra (ki sonrasi varsa) insanlarin cennete veya cehenneme gitmesine karar veren kurul oldugu...

Saatlerce usenmeyip yazi derleyip veya oturup yazip olen biri hakkinda ileri geri konusmak yerine neden allahin isini allaha birakipta siz daha buradayken yargilanmasi gerekenleri yargilamiyosunuz.

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu kadının öğrencilere öğrenci evlerinde incil okuttuğuna da şahidim.
Ulan yeter artık be ne kadar çirkinleşmeye başladı bu zihniyet.Eskiden örümcek kafalarındakini kendi çevrelerinde yaşarlardı.Şimdi mağaralarından çıktılar sonradan görmeler gibi her sitede her forumda Atatürk düşmanlığı,cumhuriyet düşmanlığı yapmaya çalışıyorlar.Üstelik bunları da hiçbirşey okumadan hiçbirşey bilmeden hiçbirşey görmeden kafadan sallama iddialarla yapıyorlar.Neymiş incil okuturken görmüş,neymiş tetikçiymiş.Ne biçim Müslümansınız siz ya bu mudur yani Kuran-ı Kerim'deki müslümanlık yazık size be.:wacko:

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
. örümcek kafalar Atatürk düşmanlığı,cumhuriyet düşmanlığı yapmaya çalışıyorlar.
Ne Mutlu Türküm Diyene
.................................................. .M.K. Atatürk

"Biz Türkler hep akın etmişiz; yakıp yıkmışız, başkalarının yaptıklarını yakıp yıkmışız.
.................................................. Saylan

Aydın insanla aydınlığı kalkan olarak kullananı ayırt etmek lazım (link herseyi anlatıyor)

http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/83697-cagdas-yardim-kimiz.html

Atatürk Türk evlatlarının böyle ayırt edilmesine göz yumarmıydı
.
.

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ulan yeter artık be ne kadar çirkinleşmeye başladı bu zihniyet.Eskiden örümcek kafalarındakini kendi çevrelerinde yaşarlardı.Şimdi mağaralarından çıktılar sonradan görmeler gibi her sitede her forumda Atatürk düşmanlığı,cumhuriyet düşmanlığı yapmaya çalışıyorlar.Üstelik bunları da hiçbirşey okumadan hiçbirşey bilmeden hiçbirşey görmeden kafadan sallama iddialarla yapıyorlar.Neymiş incil okuturken görmüş,neymiş tetikçiymiş.Ne biçim Müslümansınız siz ya bu mudur yani Kuran-ı Kerim'deki müslümanlık yazık size be.:wacko:

senneyi nekadar biliyosun seninde ne olduğun belli işte örümcek kafa sizin gibliler oluyo üstelikte ne yaazıki kendi içinizde değil boynunda kravatıyla takım elbisesiyle geziyolar atatürkcü aydın diye isim takıp diğil kafalarından başka yerlerinden sallaya sallaya geziyolar neden zorunuza gittiki anlamadım
sen onun kfadan salladığını nerden biliyosun gercektende şahit olmuş olamzmı
yada senin bildiklerinin yanlış olma ihtimali yokmu
kimsenin burda atatürk düşmenlığı falan yaptığı yok anlamasınızda bu böyle asıl düşmenlar onun adını ilke ve ınnklaplarını kullanarak başka ülkelerin şak şakcılığını yapanlardır yüzlerine bi maske gecirip onun altından kukla gibi oynatıyolar oynatılıyosunuz farkında bile dğilsiniz
sorarım size müslümana örümcek kafalı kravat takım biz kaç kişiyiz diyenlere aydın diyen zihniyet siz nasıl canlılarsınız

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnsanların özel hayatları ve ne yaşadıkları önemli değildir benim için.Ne yaptıkları önemlidir.Bırakın fethullah gülen kimdir,saylan ın hayatı nasıldı.Kim ne yaptı ona bakın zararını yararını karşılaştırın.

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İnsanların özel hayatları ve ne yaşadıkları önemli değildir benim için.Ne yaptıkları önemlidir.Bırakın fethullah gülen kimdir,saylan ın hayatı nasıldı.Kim ne yaptı ona bakın zararını yararını karşılaştırın.

benim içinde neyi nasıl ne için yaptığı önemilidir

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Çağdaş bir partiye oy veren bir aile olacak,
Bir arkadaş kızı için bu çağdaş derneğe başvurmuş. “Her şey tamam ama, haftada bir gün toplantılarımıza katılacaksın!” demişler.
Toplantılarda nasıl çağdaş olunacağı öğretiliyormuş.
Çağdaş olabilmek için; dikkat edin; din demiyorum sadece İslama meyilli olmamak lazımmış. İslam çağdaşlaşmaya engel bir dinmiş.
Ama diğer dinlere itiraz yokmuş.

KAYNAK::

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne Mutlu Türküm Diyene

Aydın insanla aydınlığı kalkan olarak kullananı ayırt etmek lazım (link herseyi anlatıyor)

http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/83697-cagdas-yardim-kimiz.html

Atatürk Türk evlatlarının böyle ayırt edilmesine göz yumarmıydı
.
.

Gerçek bir Atatürkçü olarak bu kadından hiç hoşlanmıyordum

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Madem o kadar iyi biliyorsun Kuran-ı Kerim deki müslümanlığı o zaman Allah'a düşmanlık edenlerin hallerinide bilmen gerekir. Hep bizlere Atatürk düşmanı diyorsun ama senin Atatürk ile ilgili neyin var. Bize örümcek kafalı yada gerici diyorsunuz peki sizin ilerinizde ne var. Uryan olarak dolaşmakmı. Sokaklarda içki içme özgürlüğümü. Kızları erkeklere peşkeş çekmekmi. Şunu bilmelisiniz ki yapılan yanlışlar İslamın emri falan değildir. ( Her zaman verdiğiniz örnekler için diyorum ). İslamiyet iyi olanları emreder kötüleri yasaklar. Belki sizin haberiniz yoktur ama her Cuma hutbeden sonra bu ayet okunur. Bu iyileride kendinize göre değiştirme hakkınız yok. Soyunmak hiçbir zaman iyi olarak görülmemiştir. Yada içki içmek. Yada her bulduğun kızı kandırıp namusunu kirletmek. Bunu biri yapıyorsa ( Müslüman ) zaten Allah ona Cennetin kokusunu haram kılar. Hadisi şerif. Allah zaten herkese irade özgürlüğü vermiştir. Ama bu özgürlük yaptıklarınızın hesabının sorulmayacağı anlamına gelmez. Siz İslamiyeti ( Haşa ) Allah'tan ve Peygamberimizden daha mı iyi biliyorsunuz. Onların amrettiği şeyleri örümcek kafalılık olarak nitelendiriyorsunuz. O zaman hristiyanlar hınzır ( Domuz ) eti yiyorlar. Varmı bizden onlara karışan. Yada ihtiyaç adı altında sex partileri verip önüne gelenle zina ettiklerine karışan. Bu kadar ahlaksızlıklarına biz ses çıkarmıyoruz. Onlar zaten bunları içimize soktular. Kimse müslümanlığa toz kondurmuyor ama 32 Farzı kaç kişi bilir diye sorsam %5 i geçmez sanırım. Farz Allah'ın emri. Askerde bile kaide Verilen bir emir emri verenden daha üst rütbeli olmadığı sürece bozulmaz. Çoğu zaman daha üst rütbeliler bile bozamaz. Peki Allah'tan büyük komutan var mı? Onun emirlerini kaldırmaya çalışıyorsunuz.

V

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kadının tipine bak. Şimdi düşündüğüm naçizane düşünce, bu zavallının toprak altında ne tür acılara mâruz kaldığı...

Ayrıca daha sağını solunu bilmeyen bir takım fikir özürlüler kalkıp bana bu kadını savunmasın. Az beyinleri varsa, Osmanlı Tarihi'ni okuyarak büyüsünler.

Yok Fethullahçı, yok dînci, yok bucu... Sana ne kardeşim? Allah-u ekber..

Bırakın bu ayakları, önce kendinizi aklayın. Tarih tekerrürden ibarettir, elbet gereken dersi alacaksınız. Bunu zorbalıkla, anarşi ile değil, medenniyet ile İslâm ile dîn ile şer'iat ile hukuk ile teknoloji ile anlatacağız size.

Bu vatan toprakları sahipsiz değil. Çoğu Genç Osmanlı eğitimlerini tamamlamak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde tedrisat görüyorlar. İş bitip geldikleri zaman, önce zihniyetinize, sonra dünyaya bir darbe vuracaklardır.

Yaşasın Osmanlı!

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Yüce Allah buyuruyor ki:
Ey iman edenler!...Zannın (şahsi kanaatlerin) çoğundan kaçının.Çünkü bazı zanlar (şahsi kanaatler) günahın tâ kendisidirler.Birbirinizin kusurlarını araştırmayın.Yek diğerinizi arkadan çekiştirmeyiniz.İçinizden biriniz, ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı?Bu sizin için tiksindirici bir şeydir. Allah'tan korkunuz.Çünkü Allah (c.c.) tövbeleri kabul eden ve çok esirgeyendir.
-Hucûrat Sûresi, âyet: 12

Peygamberimiz diyor ki:
Bir gün Hz. Peygamber (s.a.v.) sahabilerine, "Gıybetin ne demek olduğunu bilmiyor musunuz?" diye sorar. Onlar da, "Alllah ve Rasûlü bilir" diye cevap verirler. Bunun üzerine sevgili Peygamberimiz (s.a.v.) şöyle buyurur: "Mü'min kardeşinin ardından onun hoşuna gitmeyecek bir söz söylemendir."
Tekrar sorarlar; "Ya o belirttiğin kusur mü'min kardeşimde varsa, o zaman da bu sözü söylemekle gıybet etmiş olur muyum?" Hz. Peygamber (s.a.v.) bu soruyla da şöyle cevap verir: "Mü'min kardeşine isnat ettiğin kusur gerçekten onda varsa gıybet etmiş olursun, onda olmayan bir kusuru söyledinse o zaman mü'min kardeşine iftira etmiş olursun."

stg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saylan'ın vasiyeti üzerine cenaze namazını kıldıran emekli müftü Özkes etkileyeci bir konuşma yaptı

Teşvikiye Cami'ndeki cenaze namazını kıldıran Beyoğlu emekli Müftüsü İhsan Özkes, duygusal bir konuşma yaptı. 2002 yılında tanıştığı Türkan Saylan'ın vasiyeti gereği cenaze namazını kıldıran Özkes, konuşmasını hadislerle süsledi.

Türkan Saylan'ın ödülünü Allah'tan alacağını söyleyen Özkes şöyle konuştu: "Annesi Leyla hanım'dan dolayı kendisine misyoner ve kafir denmesinden dolayı çok rahatsızdı. Kendisine kafir denilen her Müslüman bundan rahatsızlık duyar. Bu yakıştırmayı yapanlar, merhumenin cenazesine saygı göstermelidir. Türkan Saylan hanımefendi, ömrünü eğitim ve cehalete karşı savaşla geçirdi. Kansere rağmen kenara çekilmedi. Sadece iki oğlunun annesi olmadı. Onbinlerce öğrencinin anası oldu. İnsan eğitiminin önemi hepinizce malumdur. Eğitime verdiği destekten dolayı ödülünü Allah'tan alacaktır. Allah, 'Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu' diyor. 74 yıllık ömrünü eğitime ve sağlığa adadı. Acı bir gerçek şudur ki, her canlı ölümü tadacaktır. gerçek ölüm, dirilerin ölümüdür. Kuran'da şöyle deniyor. 'Her kim zerre ağırlığınca iyilik yaparsa karşılığını görecektir.

Türkan Saylan Hanımefendi aslında ölmemiştir, istirahata çekilmiştir. Onun adı eserleriyle hep anılacaktır. Samsun'a çıkışının 90. yılında Ulu önder Atatürk'ü rahmetle anıyoruz. Prof. Dr. Türkan Saylan Hanımefendi dünyasını madden değiştiriyor. Ancak onun başlattığı hizmet devam ediyor. Bugün milyonlarca insan onu duayla anıyor. Rahmetle anıyor. O bizlerden ayrılıyor ama bizden daha fazlası onu diğer tarafta karşılamaya hazırlanıyorlar. Ölüm sevgiliyi sevgiliye kavuşturan bir köprüdür. Türkan Saylan Hanımefendi'nin burada kaldığı kadar diğer tarafta da sevdikleri vardır. Ölümünden az önce görevini tamamladığını söylemişti. Umarız merhumenin bıraktığı yerden hizmet bayrağını devralacak nice Türkan Saylanlar çıkacaktır."

Öte yandan namazı kıldıran eski Beyoğlu Müftüsü İhsan Özkeskin,
Saylan ile olan tanışıklığını dile getirdi. Saylan'ın kendisini ziyaret ettiğini bu vesile ile tanıştıklarını, zaman zaman dini sohbetler için kendisine geldiğini belirtti.

V

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ne saçmalıyorsun kardeşim sen ya? Örümcek kafalıymış... Sen ancak o koca göbeğini bilgisayar başlarında yağlı enseni kaşıyarak milletin karısına kızına sarkıp doritos reklamları izleyip, Ekşi Sözlük'e takıp, Coca-Cola firmalarını büyütüp, Filistin'i terörist diye -ki can kardeşin olur- dışlayıp İsrail'li bir kadınla flört ederek yaşlanırsın. Sonrada ölürsün, cesedin de bir çukura gömülür. Anlamıyorum, kime tere satıyorsun sen ya? Hangi ülkede, hangi imparatorluğun ülkesinde yan gelip yatıp konuşuyorsun? 700 sene mi 80 sene mi ha? 80 sene çatır çatır çatırdıyor, 700 sene koskoca 3 kıtaya hükmetmişiz. Senini gibilere de forsa vurup gayr-ı müslüm olarak otlaklarda süründürmek lâzım geliyor.

Git önce bi' Necip Fâzıl, Mehmed Âkif falan oku...

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SDN Forum bu cahil arkadaşların yuvası haline gelmeye başladı.Forum yöneticilerinden rica ediyorum lütfen beni banlayın da bu saçmalaşmaya başlayan foruma bir daha girmek istesem bile girmeyeyim.Bu kadar seviyesiz ve cahilce yorumların yapıldığı.Hiçbir doğru dürüst kaynak gösterilmeden insanları karalanmasına izin veren SDN'i kınıyorum.Bu tür saçmalıklar teknoloji ve bilişim sembolü olma yolunda itibarınızı zedelemekten başka birşey yapmayacaktır.NOKTA...!

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne saçmalıyorsun kardeşim sen ya? Örümcek kafalıymış... Sen ancak o koca göbeğini bilgisayar başlarında yağlı enseni kaşıyarak milletin karısına kızına sarkıp doritos reklamları izleyip, Ekşi Sözlük'e takıp, Coca-Cola firmalarını büyütüp, Filistin'i terörist diye -ki can kardeşin olur- dışlayıp İsrail'li bir kadınla flört ederek yaşlanırsın. Sonrada ölürsün, cesedin de bir çukura gömülür. Anlamıyorum, kime tere satıyorsun sen ya? Hangi ülkede, hangi imparatorluğun ülkesinde yan gelip yatıp konuşuyorsun? 700 sene mi 80 sene mi ha? 80 sene çatır çatır çatırdıyor, 700 sene koskoca 3 kıtaya hükmetmişiz. Senini gibilere de forsa vurup gayr-ı müslüm olarak otlaklarda süründürmek lâzım geliyor.

Git önce bi' Necip Fâzıl, Mehmed Âkif falan oku...

Sen bence ilk başta seni şerefsiz emperyalistlerin elinden kim kurtarmış onu oku.Gözüne ve beynine zorla sokulan yazarlardan olan NFK ve MAA da sizin gibi örümcek kafalı gericiler yüzünden zarar görüyor ve gereken ilgiyi göremiyorlar.Bu cumhuriyetin topraklarında yaşamak istemiyorsan git SEVR'i imzala da emperyalistlerin köpeği gibi eteklerini öp.Anladın sanırım...!

V

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN Forum bu cahil arkadaşların yuvası haline gelmeye başladı.Forum yöneticilerinden rica ediyorum lütfen beni banlayın da bu saçmalaşmaya başlayan foruma bir daha girmek istesem bile girmeyeyim.Bu kadar seviyesiz ve cahilce yorumların yapıldığı.Hiçbir doğru dürüst kaynak gösterilmeden insanları karalanmasına izin veren SDN'i kınıyorum.Bu tür saçmalıklar teknoloji ve bilişim sembolü olma yolunda itibarınızı zedelemekten başka birşey yapmayacaktır.NOKTA...!

Şurada %99.9'luk bir kesim deli, senin gibi kendini akıllı sananlar ise toplumu cehalet, cühalet ile suçluyor ha? Seni ban'lasak kapıdan çıkar, bacadan girersin. 52 tane mesaj atmışsın, hep milleti tahrik edip milli bağları zedeliyorsun. Ya güzel kardeşim, senin gibi Uygur düşünceli kişiler mani dinini benimseyip et yemedikten sonra savaşçı özelliklerini kaybetmediler mi? Ne milleti soğutuyorsun dîninden? Ne kaynağından bahsediyorsun ayrıca? Hemen köşeye sıkışınca kaynak. Kaynak getirsek sen şimdi onu da kabul etmezsin. Bi' git kola iç ya...

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şurada %99.9'luk bir kesim deli, senin gibi kendini akıllı sananlar ise toplumu cehalet, cühalet ile suçluyor ha? Seni ban'lasak kapıdan çıkar, bacadan girersin. 52 tane mesaj atmışsın, hep milleti tahrik edip milli bağları zedeliyorsun. Ya güzel kardeşim, senin gibi Uygur düşünceli kişiler mani dinini benimseyip et yemedikten sonra savaşçı özelliklerini kaybetmediler mi? Ne milleti soğutuyorsun dîninden? Ne kaynağından bahsediyorsun ayrıca? Hemen köşeye sıkışınca kaynak. Kaynak getirsek sen şimdi onu da kabul etmezsin. Bi' git kola iç ya...

Çok güzel anladın sen aslında dediklerimi boşver gerisini.Uygurlarla ne alakası var onu da anlamadım.Ama sanırım ortaokuldasın ve son tarih dersinde Uygurları işlediniz o yüzden aklında kalan tek şey o hafızan sınırlı olduğundan.O yüzden senle kişisel yazılara girmiyorum bundan sonra OK?

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ne Mutlu Türküm Diyene

BU cümleye hala cevap gelmemeiiş neden acaba
kaynakta var

Buda yabancıların Türkler hakkındaki görüşlerinden sadece birisi

*“Türkler iyi niyetli insanlardır. Birbirlerine bağlıdırlar. Birbirlerine iyilik yapmaktan hoşlanırlar. Bunları Tanrı’nın şerefi için yazıyorum; yoksa Türklerin bizim imanımızın dışında kaldıklarını biliyorum. (...) Türkler sözlerinin esiridirler. Ancak ölü bir Türk sözünü tutmayabilir. Samimi ve sadık insanlardır.

(Bertrandon de la Broquière)”

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne Mutlu Türküm Diyene

BU cümleye hala cevap gelmemeiiş neden acaba

kaynakta var

Eeee şimdi ne sonuç çıktı bu dediğinden? Burada anlatmak istediğini anlayamıyor musun yani?

V

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen bence ilk başta seni şerefsiz emperyalistlerin elinden kim kurtarmış onu oku.Gözüne ve beynine zorla sokulan yazarlardan olan NFK ve MAA da sizin gibi örümcek kafalı gericiler yüzünden zarar görüyor ve gereken ilgiyi göremiyorlar.Bu cumhuriyetin topraklarında yaşamak istemiyorsan git SEVR'i imzala da emperyalistlerin köpeği gibi eteklerini öp.Anladın sanırım...!

Fatih'ler, Abdulhamid'ler, Kanunî'ler gibi devasa muhteşemlikte zekâ ve ahlâk abideleri yaratan bir nesil ve neslin devamı hiç akla mantığa sığar mı ki kendi canından, kanından çok sevdiği vatanı peşkeş çeksin?

Tarihi bilmiyorsun, senin tarihin yok bir kere. Kökenini bilmiyorsun. Sana ne diyebilirim ki?

Asıl bahsettiğin -söz meclisten dışarı- hadise senin gibi bir takım yenilik taraftarların padişahları darbeye zorlaması, tahtan indirmesi sayesinde 2. kişiliğe sahip kişilerin yaptığı bir takım zorbalık ve yanlışlıklardır. Nasıl bunu mübarek bir İslâm hâlifesine, Osmanlı Padişahı'na reva görürsün?

Cumhuriyet nedir? Zavallı adam. Cumhuriyet dönemi 4 hâlife devrinde başlamış, Osmanlı Dönemi'nde bitmiştir. Senin Cumhuriyet diye lanse ettiğin toprakta yaşamak, yaşamak ise elbette yaşamak istemem. Ancak kimin toprağından kimi kovuyorsun bre densiz, bre cahil? Bu toprak atalarımın... 3-5 çapulcunun değil! Hem biz toprak deyû deyû 3 kıtaya geçtik, sen hâlen küçük bir yer için kendini parçalarsın. O da bizim, dünya da bizim... Sen git Necil Fâzıl'ın ayakkabı keçesi ol, ne karalıyorsun ûstadı? Ayrıca vatan şairini?

Git kendine bir bardak viski koy.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...