Fatih her şeyi tamir eder
Asistan
elimde bir adet macbook var ve bunu sökemiyorum 5 adet vidasını söktüm geri kalanlar çıkmıyor ve bataryası aşırı derecede şişmiş elimdeki tornavida laşk oldu lütfen biri bunu nasıl sökebileceğimi söyleyebilirmi ?
Apple ın sitesine giriyodun mac için randevu alıyosun ve zorlu center e gidip ben bilgisayarı bazırdattım diyosun sana yardımcı olurlar hatta pil değişimi yapabilirlerelimde bir adet macbook var ve bunu sökemiyorum 5 adet vidasını söktüm geri kalanlar çıkmıyor ve bataryası aşırı derecede şişmiş elimdeki tornavida laşk oldu lütfen biri bunu nasıl sökebileceğimi söyleyebilirmi ?
kardeşim gaziantepde yaşıyorum apple ı aradım buradaki bir teknik servise yönlendirdiler 1300 tl fiyat istediApple ın sitesine giriyodun mac için randevu alıyosun ve zorlu center e gidip ben bilgisayarı bazırdattım diyosun sana yardımcı olurlar hatta pil değişimi yapabilirler
zaten niyetim satma yönünde ama saçma gelen olay şu bir pil değişimi 1300 lira edermi ?Satıp yenisi ni alabilirsin kargoyla apple store götürebilirsin
Apple ın zaten macbooklarıın en düşük modeli 5199 tl den başlıyo bırak pili o kadar etsin bencr core m işlemcili macbok almayı düşünüyorum önerirmisinzaten niyetim satma yönünde ama saçma gelen olay şu bir pil değişimi 1300 lira edermi ?
şahsen ben mac i sadece programları stabil şekilde çalıştırdığı için seviyordum java borlands gibi programları kullanıyorum yada 3dmax gibi senin neye kullanıcağına bağlı şahsen sadece alım internette gezim diyorsan boşa o kadar para harcamaApple ın zaten macbooklarıın en düşük modeli 5199 tl den başlıyo bırak pili o kadar etsin bencr core m işlemcili macbok almayı düşünüyorum önerirmisin
Bende windowstan kurtulmak için almayı düşünüyorum ve taşınabirliği de güzelşahsen ben mac i sadece programları stabil şekilde çalıştırdığı için seviyordum java borlands gibi programları kullanıyorum yada 3dmax gibi senin neye kullanıcağına bağlı şahsen sadece alım internette gezim diyorsan boşa o kadar para harcama
aynen öylede dediğim gibi alırken tüm ihtimalleri gözden geçirmek lazım birde eğer öğrenciysen 1000 liraya kadar indirim yapıyorlardı aklında bulunsun apple ın edu sayfasından giriş yapıp alırsanBende windowstan kurtulmak için almayı düşünüyorum ve taşınabirliği de güzel