Windows üzerinden donanım kimliğini paylaşsana, Windows 7’de sürücüsü vardı fakat 8.1’e tam destek var mi o cihazın bilmiyorum.MacBook Pro 8,1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece Sorun seste bootcamp yazılımını otamatik indirmişti ve kurdu açılırken ancak ses yok
PCI\VEN_8086&DEV_1C20&SUBSYS_72708086&REV_05Windows üzerinden donanım kimliğini paylaşsana, Windows 7’de sürücüsü vardı fakat 8.1’e tam destek var mi o cihazın bilmiyorum.
O sürümün Windows 7 ile uyumu var fakat (at/BootCamp/Drivers/Realtek/RealtekProcess.exe.) konumuna giderek sürücüyü uyumluluk ile kurmayı deneyebilirsiniz.PCI\VEN_8086&DEV_1C20&SUBSYS_72708086&REV_05
PCI\VEN_8086&DEV_1C20&SUBSYS_72708086
PCI\VEN_8086&DEV_1C20&CC_040300
PCI\VEN_8086&DEV_1C20&CC_0403
Bağışlayın ancak bellirtiğiniz lokasyon neresi ? indirilen yazılım dosyasında öyle bir bulunmuyor sadece Realteksetup bulunuyor onuda yüklemiştim. Bootcamp in kurulu olduğu yerde ise sadece kendi uygulaması varO sürümün Windows 7 ile uyumu var fakat (at/BootCamp/Drivers/Realtek/RealtekProcess.exe.) konumuna giderek sürücüyü uyumluluk ile kurmayı deneyebilirsiniz.
Çalışmış olmalıydı, rMBP cihaza Windows kurmak zor zaten. O bilgisayarda Windows 7 stabil olarak çalışacaktır, harici bir kart edinin veya Windows 7’ye düşün.Realteksetup bulunuyor onuda yüklemiştim.
Şuanda Windows 8.1 Yüklü Direk 8 Kurup DeneyeceğimÇalışmış olmalıydı, rMBP cihaza Windows kurmak zor zaten. O bilgisayarda Windows 7 stabil olarak çalışacaktır, harici bir kart edinin veya Windows 7’ye düşün.
Bootcamp kurulumdan Yazılım Desteği Win 8 Ve 7 Olarak Gözüküyordu Aklıma O Geldi,Şuanda Windows 8.1 Yüklü Direk 8 Kurup Deneyeceğim