Mac mini alınır mı ?

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Amacım pek oyun oyun oynamak değil. Masa üzerinde fazla yer kaplasın da istemiyorum. Amacım OS X sistemine geçiş yapmak aynı zamanda. En düşük özelliklere sahip, işlemcisi 1.4 GHz, mac mini alınır mı ? Şimdi amacım OS X sistemine geçiş yapmak ve öyle pek oyun oynamayı da düşünmüyorum. İnternette dolaşırım, dizi izlerim, birkaç yazılım programı indirmek istiyorum ayrıca. Lakin aklımda bir soru oluştu alsam iş görür mü ? Teknosa da seri sonu ürünlerde fiyatı 1667 TL. Alınır mı alınmaz mı karar veremedim. Sizin görüşleriniz neler ?

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
söylediğiniz gibi kullanacaksanız alınır. ben de 1 hafta önce en üst versiyonunu aldım muhteşem gerçekten. bir de iphone kullanıyorsanız telefonunuzu eşleştirerekten daha da zevk alabilirsiniz.

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Alinir hocam eger oyuna bulasmicam diyosan ben macbook air den cok memnunum
söylediğiniz gibi kullanacaksanız alınır. ben de 1 hafta önce en üst versiyonunu aldım muhteşem gerçekten. bir de iphone kullanıyorsanız telefonunuzu eşleştirerekten daha da zevk alabilirsiniz.

Mac'de oyun oynanmaz diyorlar. Hiç denediniz mi oyun vs. açmayı oynamayı ? Denediyseniz performans nasıldı ?

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
hiç denemedim ama merak ediyorum açıkçası oyun performansını. ama yüksek kalitede oyunların kasacağını düşünüyorum.
bence en düşük özelliklerdeki mac mini yi oyun için almayın. zaten ekran kartı diğer ikisine göre daha düşük. ya da ekran kartı performansını araştırıp ona göre düşünün.
ben ps4ü olup oyun oynamayan birisi olarak da mac e oyun kurarmıyım bilmiyorum :)