Maalesef yine......

RyteX

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Evet arkadaşlar 2. Kez korona kaptım nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle babam pilot yurtdışı uçup geliyor 1. İhtimal o 2. İhtimal anem psikolog onun bir hatasında da covid çıkmış annem ondan kapmış bana getirmişti olabilir şu an tüm aile koronayız ama hepimizin durumu iyi ben 2. Kez kapıldım ve çok kötü birşey eylül ün başında bulaşmıştı şimdi yine lütfen siz kendinize çok dikkat edin çok kötü birşey bu korona

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Evet arkadaşlar 2. Kez korona kaptım nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle babam pilot yurtdışı uçup geliyor 1. İhtimal o 2. İhtimal anem psikolog onun bir hatasında da covid çıkmış annem ondan kapmış bana getirmişti olabilir şu an tüm aile koronayız ama hepimizin durumu iyi ben 2. Kez kapıldım ve çok kötü birşey eylül ün başında bulaşmıştı şimdi yine lütfen siz kendinize çok dikkat edin çok kötü birşey bu korona
Bende bir kez geçirmiştim çok kötüydü...
Geçmiş olsun

RyteX

Asistan
Reaksiyon puanı
232

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Geçmiş olsun, ağrıların nasıl ilk kaptığına göre daha ağır mı geçiriyorsun? İlkinden daha hafif mi yoksa?

RyteX

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Geçmiş olsun, ağrıların nasıl ilk kaptığına göre daha ağır mı geçiriyorsun? İlkinden daha hafif mi yoksa?
Valla ben pek bişey hissetmiyorum öncekine göre daha hafif gibi önce çok öksürüyodum ateşleniyıdum ateşim hep 37.5 üstü çıkıyordu bugün mesela 37 çıktı ağrılar bileklerim ağrıyor ama çok deyil tersinden kalkmış gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun dikkat edin kendinize çok kötü bu hastalık
Saol aynen öyle

3 gündür var bu virüs bende sadece ilk gün biraz öksürüyodum o kadar ama pozitif çıktım maalesef

Evet internetten sipariş verdiğim yeni telefonum geldi az önce dışarı çıkamıyorum adam evin önündeki uyarı yazısını görünce paketi biraktı zile basıp topukladı hatta az kalsın merdiven den düşüyordu

Son düzenleme:

RyteX

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Bugün çok ama çok ilginç birşey oldu coronayı 6 günde atlattım bu günkü testin tüm ailecek negatif çıktı bu konuyu dün açmıştım ama 6 gündür koronalıydım ama karantinafan 4 gün sonra çıkcam hala dışarı çıkamıyorum ve 5 gün sonra tekrar doğduğum yere los angeles a geri dönüyorum

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bugün çok ama çok ilginç birşey oldu coronayı 6 günde atlattım bu günkü testin tüm ailecek negatif çıktı bu konuyu dün açmıştım ama 6 gündür koronalıydım ama karantinafan 4 gün sonra çıkcam hala dışarı çıkamıyorum ve 5 gün sonra tekrar doğduğum yere los angeles a geri dönüyorum
Tekrardan geçmiş olsun, sevindim atlatmana inşallah bir daha yakalanmazsın. ?

RyteX

Asistan
Reaksiyon puanı
232