- Reaksiyon puanı
- 12,506
Geçmiş olsun. Umarım korona virüsden kurtulursun ve de bir daha yakınların ve de sende yakalanmazsınız.
İnşallahGeçmiş olsun. Umarım korona virüsden kurtulursun ve de bir daha yakınların ve de sende yakalanmazsınız.
Size ve ailenize büyük geçmiş olsun. Allah şifanızı versin.Evet arkadaşlar 2. Kez korona kaptım nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle babam pilot yurtdışı uçup geliyor 1. İhtimal o 2. İhtimal anem psikolog onun bir hatasında da covid çıkmış annem ondan kapmış bana getirmişti olabilir şu an tüm aile koronayız ama hepimizin durumu iyi ben 2. Kez kapıldım ve çok kötü birşey eylül ün başında bulaşmıştı şimdi yine lütfen siz kendinize çok dikkat edin çok kötü birşey bu korona
SaolSize ve ailenize büyük geçmiş olsun. Allah şifanızı versin.
Geçmiş olsun.İnşallah çabucak atlatırsınız.Evet arkadaşlar 2. Kez korona kaptım nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle babam pilot yurtdışı uçup geliyor 1. İhtimal o 2. İhtimal anem psikolog onun bir hatasında da covid çıkmış annem ondan kapmış bana getirmişti olabilir şu an tüm aile koronayız ama hepimizin durumu iyi ben 2. Kez kapıldım ve çok kötü birşey eylül ün başında bulaşmıştı şimdi yine lütfen siz kendinize çok dikkat edin çok kötü birşey bu korona
Geçmiş olsun.Evet arkadaşlar 2. Kez korona kaptım nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle babam pilot yurtdışı uçup geliyor 1. İhtimal o 2. İhtimal anem psikolog onun bir hatasında da covid çıkmış annem ondan kapmış bana getirmişti olabilir şu an tüm aile koronayız ama hepimizin durumu iyi ben 2. Kez kapıldım ve çok kötü birşey eylül ün başında bulaşmıştı şimdi yine lütfen siz kendinize çok dikkat edin çok kötü birşey bu korona
Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileği ile..Evet arkadaşlar 2. Kez korona kaptım nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle babam pilot yurtdışı uçup geliyor 1. İhtimal o 2. İhtimal anem psikolog onun bir hatasında da covid çıkmış annem ondan kapmış bana getirmişti olabilir şu an tüm aile koronayız ama hepimizin durumu iyi ben 2. Kez kapıldım ve çok kötü birşey eylül ün başında bulaşmıştı şimdi yine lütfen siz kendinize çok dikkat edin çok kötü birşey bu korona
Türkler özel ırk bulaşmaz söylentileri vardı ?birde eskiden doktorlar 1 kere geçiren bhağışıklık kazanıyor diyorlardı
Geçmiş olsun. Bide baban nerde okudu acaba?Evet arkadaşlar 2. Kez korona kaptım nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle babam pilot yurtdışı uçup geliyor 1. İhtimal o 2. İhtimal anem psikolog onun bir hatasında da covid çıkmış annem ondan kapmış bana getirmişti olabilir şu an tüm aile koronayız ama hepimizin durumu iyi ben 2. Kez kapıldım ve çok kötü birşey eylül ün başında bulaşmıştı şimdi yine lütfen siz kendinize çok dikkat edin çok kötü birşey bu korona
Bilmiyom akşam gelince sorar yazarımGeçmiş olsun. Bide baban nerde okudu acaba?
Tm sağolBilmiyom akşam gelince sorar yazarım
Kankam aradım sordum THY nin ücretli pilot eğitimine katılmış lisede sonra pilotaj okumuşBilmiyom akşam gelince sorar yazarım
İnşallahÇok geçmiş olsun aman 3üncüyü kapma dikkat et kendine.
Anadolu üniversitesisinde mi? Ve çok para harcamış mıKankam aradım sordum THY nin ücretli pilot eğitimine katılmış lisede sonra pilotaj okumuş
EvetAnadolu üniversitesisinde mi? Ve çok para harcamış mı