FthPls
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
M9un fiyati duser mi en fazla 2500-2600 veririm yoksa ya m8 alirim yada note 4 bide m8 64 bit dime ?
M9un fiyati duser mi en fazla 2500-2600 veririm yoksa ya m8 alirim yada note 4 bide m8 64 bit dime ?
ilk etapta olmasa da kısa bir süre içinde paralel ithalatla o fiyata bulunabilir bence.
Paralel ithalat noluyo ? Bide duser insallah yaa m8 soruma cevap gelmedi ?
Hayır M8 64bit değil.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bence fiyat 2499 olacak. Türkcell kendi karını ekstradan eklediği ve anlaşılan ilk getiren olduğu için fiyat böyle maalesef.
Paralel ithalat yani HTC dışında şirketlerin getirip sattığı yine garantili ama garantiyi anlaşmalı oldukları servisler tarafından verdikleri cihazlara deniyor.
Aydinlattigin icin saol
Fiyat arasında o kadar fark olmaz oynasa 100 tl oynar diye düşünüyorum 2699 vs gibi fiyatlarda olur geçen seneki m8 fiyatından satmazlar malum kur farkı ve vergiler
M7 bile hala 1700 liralara alıcı bulurken M9un kısa zamanda ucuzlaması söz konusu değil.
Söyledikleri gibi, "gray market" dediğimiz asıl distribütörün getirdiğinin haricinde ithalat yapan
firmaların getireceği telefonlar daha ucuz olacaktır.
Ben 2300 liralara kadar bile bulunabileceğini düşünüyorum ...
Doğubanka uğrarsan bulabilirsin.
Arkadaşa katılıyorum. Hatta bazı alışveriş sitelerin kampanyalarını takip edip 2000tl civarına bile distribitör ürünü alınabileceğini düşünüorum.
malum ülkemizde millet teknoloji bağımlısı resmen yeter ki yeni ürünler çıksında fiyatı falan hikayeŞuan HTC taiwan sayfası e-store da M9 fiyatı 21900 yeni taiwan doları = 688 amerikan doları = 1800 türk lirası
Valla şöyle 50 tane falan alıp satmak baya iyi olurdu![]()
malum ülkemizde millet teknoloji bağımlısı resmen yeter ki yeni ürünler çıksında fiyatı falan hikaye
bu gün piyasada 1500 tl cok iyi telefonlar varken ne derdiniz varda 2500-3000 tl telefon almaya çalışıyorsunuz
Peki bunun garantisi ne olcak ?
Şuan HTC taiwan sayfası e-store da M9 fiyatı 21900 yeni taiwan doları = 688 amerikan doları = 1800 türk lirası
Valla şöyle 50 tane falan alıp satmak baya iyi olurdu![]()
Yine garantili sadece garantiyi HTC Türkiye değilde Distribütör verecek.
Alıştık kazık fiyatlara kimsede ses çıkarmıyor. Demek ki milletimiz zengin.
Belki yazılım güncellemeleri ile sistem daha iyi optimize edilip işlemci ve kaynak kullanımı stabil düzeye getirilebilir. Böylelikle ısınma sorunu ortadan kalkar. Bu mümkün. HTC zaten yazılım tarafında güçlü bir firma. Bunu başarabilirse krizden kurtulur.55 derece isinma varmis cihazda bence cihaz boyle gelirse 2800 liraya bi soba almis oluruz
o 1500 tl dediğin telefon miladını doldurdu. ona buna nasıl hava atcaz yenisini almazsak. hukuk tıp kazancak beynimiz yok ama 2800 tl vercek cebimiz var kardeş maksat ihtibarımız artsın.malum ülkemizde millet teknoloji bağımlısı resmen yeter ki yeni ürünler çıksında fiyatı falan hikaye
bu gün piyasada 1500 tl cok iyi telefonlar varken ne derdiniz varda 2500-3000 tl telefon almaya çalışıyorsunuz
Belki yazılım güncellemeleri ile sistem daha iyi optimize edilip işlemci ve kaynak kullanımı stabil düzeye getirilebilir. Böylelikle ısınma sorunu ortadan kalkar. Bu mümkün. HTC zaten yazılım tarafında güçlü bir firma. Bunu başarabilirse krizden kurtulur.
55 derece isinma varmis cihazda bence cihaz boyle gelirse 2800 liraya bi soba almis oluruz
Belki yazılım güncellemeleri ile sistem daha iyi optimize edilip işlemci ve kaynak kullanımı stabil düzeye getirilebilir. Böylelikle ısınma sorunu ortadan kalkar. Bu mümkün. HTC zaten yazılım tarafında güçlü bir firma. Bunu başarabilirse krizden kurtulur.
Isınma problemi söyledikleri gibi işlemcinin doğasından kaynaklanıyorsa yapacakları bir şey olduğunu sanmıyorum![]()
Burda problem HTC den de kaynaklı olsa (mesela aynı işlemciyi kullanan diğer telefonlar daha az ısınıyorsa), işlemcinin kendisinden kaynaklı da olsa çok yapacak bir şey yok bence.
Bukadar kısa sürede ve bunca detayı piyasaya yaydıktan sonra HTC için chipset, işlemci, tasarım değiştirmek de mümkün olamayacağı için ısı problemi sizin için önemliyse deneyip alın derim.
HTC One m7 de kamera sensörü poblemi var (purple hue), 5 tane güncelleme geldi kameraya bir yararı olmadı. Çünkü sıkıntılı donanıma yazılımla güzellik yapmanız zordur.
Garanti durumuna gelirsek, HTC zaten Türkiye'de LG veya samsung gibi bir altyapıya sahip değil ne yazık ki.
Yani siz telefonu Turkcellden kazık fiyata alsanız da gray market yoluyla gold bilgisayardan alsanız da bakacak adam muhtemelen aynı olacaktır.
Biz HTC One M7 de güncelleme sırasında telefonu crash ettik fakat ben servise yollamadım, bunun yerine parayı basıp tanıdık bir telefoncuya müdahale ettirttim.
Çünkü servise telefonda ulaşamadım daha. Telefonu gönder 1 ay geçsin ses yok. Telefon gelsin çizik içinde. Böyle şeyler başına gelen çok insan var.
Firma adı da vereyim "Brightstar" yazın aratın ! HTC alırken dua etmekte fayda var, servisle işiniz olursa hakikaten işiniz var demektir.
Son olarak pahalı telefona ne gerek var yorumları için nazikçe 1-2 satır bir şey demek isterim,
1-Telefon artık gereç olduğu kadar bir aksesuar. Dolayısıyla zevkler ve renkler ciddi farklar oluşturabilir.
Örnek vermek gerekirse, piyasada bu denli güzel 100 bin liraya alınabilecek araçlar varken bazıları gidip 1 bentley için 3 milyon euro verebilir.
2-Herkes 1500 liralık telefon almak durumunda değil, insanlar kendi şartlarını tartar ve buna göre hareket ederler.
Ali Ağaoğlu da senin/benim kullandığın/m telefonu kullanacak diye bir şey yok![]()
Ben Plastik Nexus 5 kullanıyorum, piyasa değeri 1100 TL. IPhone 6 alanlara da hiç çıkışmıyorum.
3-İşi yazık, ziyan, müsriflik muhabbetine getireceksek hadis ve ayetlerle de gelinebilir. İnsan zekatını veriyorsa gerisi için bize karışmak düşmez![]()
ben başıma geldiği için htc servisle zamanında çok tartışmam olduo yüzden iyi biliyorum.
şurdan bir gözat kabataslak, https://www.sikayetvar.com/htc
klişe fakat elektronik bir parça kısmet işi, inşallah hiç böyle bir şeye ihtiyacın olmaz![]()
Dostum kontrol altına alınamayacak ciddi bir problem olsaydı LG Flex 2 de kullanmazdı. Üstelik M9 dan önce üretilen bir cihaz. QUALCOMM daha o zamandan beri böyle bir şeyin olduğunu biliyordu kesinlikle bir önlem almıştır diye düşünüyorum. Testlerde görünen M9 final aşamasında bir telefon değil sadece görücüye çıkmış bir test telefonu. Tabiri caizse beta aşamasında. Buna en basit örneği Note 4 için gösterebiliriz.Isınma problemi söyledikleri gibi işlemcinin doğasından kaynaklanıyorsa yapacakları bir şey olduğunu sanmıyorum![]()
Burda problem HTC den de kaynaklı olsa (mesela aynı işlemciyi kullanan diğer telefonlar daha az ısınıyorsa), işlemcinin kendisinden kaynaklı da olsa çok yapacak bir şey yok bence.
Bukadar kısa sürede ve bunca detayı piyasaya yaydıktan sonra HTC için chipset, işlemci, tasarım değiştirmek de mümkün olamayacağı için ısı problemi sizin için önemliyse deneyip alın derim.
HTC One m7 de kamera sensörü poblemi var (purple hue), 5 tane güncelleme geldi kameraya bir yararı olmadı. Çünkü sıkıntılı donanıma yazılımla güzellik yapmanız zordur.
Garanti durumuna gelirsek, HTC zaten Türkiye'de LG veya samsung gibi bir altyapıya sahip değil ne yazık ki.
Yani siz telefonu Turkcellden kazık fiyata alsanız da gray market yoluyla gold bilgisayardan alsanız da bakacak adam muhtemelen aynı olacaktır.
Biz HTC One M7 de güncelleme sırasında telefonu crash ettik fakat ben servise yollamadım, bunun yerine parayı basıp tanıdık bir telefoncuya müdahale ettirttim.
Çünkü servise telefonda ulaşamadım daha. Telefonu gönder 1 ay geçsin ses yok. Telefon gelsin çizik içinde. Böyle şeyler başına gelen çok insan var.
Firma adı da vereyim "Brightstar" yazın aratın ! HTC alırken dua etmekte fayda var, servisle işiniz olursa hakikaten işiniz var demektir.
Son olarak pahalı telefona ne gerek var yorumları için nazikçe 1-2 satır bir şey demek isterim,
1-Telefon artık gereç olduğu kadar bir aksesuar. Dolayısıyla zevkler ve renkler ciddi farklar oluşturabilir.
Örnek vermek gerekirse, piyasada bu denli güzel 100 bin liraya alınabilecek araçlar varken bazıları gidip 1 bentley için 3 milyon euro verebilir.
2-Herkes 1500 liralık telefon almak durumunda değil, insanlar kendi şartlarını tartar ve buna göre hareket ederler.
Ali Ağaoğlu da senin/benim kullandığın/m telefonu kullanacak diye bir şey yok![]()
Ben Plastik Nexus 5 kullanıyorum, piyasa değeri 1100 TL. IPhone 6 alanlara da hiç çıkışmıyorum.
3-İşi yazık, ziyan, müsriflik muhabbetine getireceksek hadis ve ayetlerle de gelinebilir. İnsan zekatını veriyorsa gerisi için bize karışmak düşmez![]()
al not 4 gitsin bea. Büyük telefon kullanabileceksen. hata bekle s6 edge alCok iyi acikladin bunun bende farkindayim cpudan kaynakliysa ya m8 yada note 4 alicam kacari yok.Ama yazilimla duzelirse alirim.bide htcnin serviste sikintisini ilk defa senden duydum operatorden alcam zaten de bi acikliyim sana annemin desire 500unu elimden dusurdum ve cihaz taninmiycak hale geldi ertesi gun servise verdim 1.5 hafta sonra telefon geldi sapasağlam sekilde bataryayi ekrani falan komple değistirmisler sadece 5 lira odedik oda kargoydu ama usenmesem gidip alabilirmisim 5 tlde odemezdim.Anliycagin htc serviste sikintisi yok yani ben yasamadim yasiyanda gormedim sen haric
al not 4 gitsin bea. Büyük telefon kullanabileceksen. hata bekle s6 edge al
Yok Değilim. Sen şimdi ne karar verdin.? Abi 1 haftadır sürekli konu açıyon bi karar ver artık :biggrin:"Bea" sen pomak veya trakyalimisin ? S6 edge 3000 veremem o kadar bro
Yok Değilim. Sen şimdi ne karar verdin.? Abi 1 haftadır sürekli konu açıyon bi karar ver artık :biggrin: