M9 fiyati duser mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Düşüncelerimi söyliyim kanka;Şimdi m9 bi çıksın incelesinler baktım ısınma var direk ya m8 yada note 4 alıcam.Şöyle bişey daha var diyelim cidden m9 ısınıyo o zaman hangisini alıcam kararsızım note 4 güncellemeleri çok geç alıyo m8 hemen alıyo ama note 4ün donanımı daha iyi htcninde yazılımı daha iyi yani anlıycağın kafamda deli sorular :/ bi çözüm bulmam lazım o yüzden konu açıyom habire :D
Bu arada M9 çıkış tarihi tüm yazılım güncellemelerini almış.
Bu demek oluyor ki artık operatörlere dağıtılmaya hazır..

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Açık konuşmak gerekirse bu güne kadar apple ürünlerinin pahalı olduğunu düşünüyordum ama artık apple ucuz bile satıyormuş diyorum. Çünkü adamlar ürünlerini hep premium malzeme ile ürettiler, çoğu rakibi dandik plastik malzemelerle telefon üretirken apple ın fiyat politikası eleştiriliyordu. Ancak bu yıl herkes yavaş yavaş kaliteli malzemeler ile cihaz üretmeye başlayınca telefon fiyatları uçtu gitti. Hatta o kadar ironik ki HTC M9 Galaxy Note 4 ve Galaxy S6 türkiye fiyatları belli olduktan sonra amiral gemileri içinde neredeyse en uygun fiyatlı premium ürün iphone oldu. Turkcell de galaxy S6 edge 3000 liraya satılıyor ve ilk günden stoklar tükeniyor.. apple fiyat kırsa hiçbirisi karşısında rekabet edemeyecek, çünkü iphone satışlarından tek kuruş kar etmese bile appstore dan zaten milyarlarca dolar kazanıyor. ama android telefon üreticilerinin tek kar kalemi telefonlar, uygulama mağzasının karını google yiyor.

Demekki neymiş apple görece uygun fiyata (samsung ve HTC ye kıyasla) premium ürünler satıyormuş...