M2 SSD Girişi Olmayan Laptopa SSD Takmak

AirLife

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Biliyorum DVD çıkarıp bir parça ile SSD takılıyor ama benim merak ettiğim DVD yerine bir parça ile M2 SSD takılabilir mi ? Araştırdım böyle bir şey bulamadım.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Hardisk yeri ssd takıbilirisin.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Son düzenleme:

AirLife

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Wifi girişine m2 ssd takamazsınız. Msata ssd takabilirsiniz

Hayır takmayacağım zaten. Belirtmeyi unutmuşum pardon. Mini PCI Express ile ekran kartını yükseltmeyi düşündüm. İzlediğim videolar da WiFi kısmına takıyorlar. WiFi'den de mahrum olmayı istemem. Eğer uygun olursa senin verdiğin linktekini alıp, girişi alttaki aparat ile yapmayı isterim.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Hayır takmayacağım zaten. Belirtmeyi unutmuşum pardon. Mini PCI Express ile ekran kartını yükseltmeyi düşündüm. İzlediğim videolar da WiFi kısmına takıyorlar. WiFi'den de mahrum olmayı istemem. Eğer uygun olursa senin verdiğin linktekini alıp, girişi alttaki aparat ile yapmayı isterim.

Hayır kullanamazsınız. Wifi girişi ile m2 sata girişi farklıdır.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,254
Biliyorum DVD çıkarıp bir parça ile SSD takılıyor ama benim merak ettiğim DVD yerine bir parça ile M2 SSD takılabilir mi ? Araştırdım böyle bir şey bulamadım.
SATA takın gerek yok uğraşmaya. mSATA varsa benim PC de olduğu gibi mSATA takın.

sekoobey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sayın AirLife cihazınıza m2 takmanız için dvd girişinden ödün vermeniz gerekmez. Linkteki ürünü kullanarak m2 ssdnizi 2.5" sata girişine takabilirsiniz.