Lütfen yeter artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kaç kere yazdık,ya cevap alamadık yada gerekli yere ilettik düzelecek dendi,günlerdir böyle.Ana sayfadaki forumdan son başlıklar olduğu gibi duruyor,nedense güncellenmiyor.Bu,bu kadar zor bir şey mi?Sırf bu yüzden foruma giresim gelmiyor.Lütfen yeter artık...şunu düzeltin.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Düzelecek niye böyle sinirlendiniz ki? Herşey saniyesinde olacak diye birşey yok.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bu ne şiddet bu ne celal?!

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Uydurma sitelerde bile bu sorunlar yok.Aylardır bu ve bunun gibi sorunlara çare bulamazsanız tabi sinirlenirim.Verdiğiniz cevaba bak saniyesindeymiş.Ben öyle bir lafmı ettim?Hem suçlusunuz hem de maşaallah papuç kadar diliniz var.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Uydurma sitelerde bile bu sorunlar yok.Aylardır bu ve bunun gibi sorunlara çare bulamazsanız tabi sinirlenirim.Verdiğiniz cevaba bak saniyesindeymiş.Ben öyle bir lafmı ettim?Hem suçlusunuz hem de maşaallah papuç kadar diliniz var.
Beğenmiyorsan orda bir çıkış butonu var tavsiye ederim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Beğenmiyorsanız tatile çıkarabiliriz. Geliştiricimiz uğraşıyor işte. Birini düzeltince diğeri bozuluyor çok mu kolay sanıyorsunuz?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam son konuları buradan takip et.
https://forum.shiftdelete.net/****-new/posts

Anasayfadan forum takip etmedim ben hiç.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Kardeş şiddetle kalkan zararla oturur. Herkesin dediği gibi beğenmiyorsan donanım haber var frmexe var aha çıkış butonu üstte. Sonrada forum niye büyümüyor diyorsunuz. Uğraşıyorlar işte az sabır gerektirir bunlar. Bana da çok oldu sdn foruma karşı 1 konum varmı mesajım varmı bak. Sıkıntıların farkında herkes. Öbürünü yapınca diğeri kırılıyor. Kendi mesajlarımı konularımı kaç kere aradım bulamadımda sen hemen bağırıyorsun. Sakin arkadaş bune :/

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,137
Merhaba,

SmokeBomb rumuzlu moderatörümüz adına ben sizden özür dilerim. Ani sinir patlaması olmuş sanırım. O da hatasını anlayacaktır.

Yeni sisteme geçtiğimiz için şu an siz fark etmeseniz de teknik açıdan pek çok eksiğimiz bulunuyor ve bunları hızla düzeltmeye çalışıyoruz. Yani her şey neredeyse sıfırdan yapılıyor.

Bu süreçte sizden biraz daha sabırlı olmanızı bekliyoruz.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Merhaba,

SmokeBomb rumuzlu moderatörümüz adına ben sizden özür dilerim. Ani sinir patlaması olmuş sanırım. O da hatasını anlayacaktır.

Yeni sisteme geçtiğimiz için şu an siz fark etmeseniz de teknik açıdan pek çok eksiğimiz bulunuyor ve bunları hızla düzeltmeye çalışıyoruz. Yani her şey neredeyse sıfırdan yapılıyor.

Bu süreçte sizden biraz daha sabırlı olmanızı bekliyoruz.

Bu içten açıklamanız için teşekkür ederim,siteyi çok sevdiğim için böyle şeyleri hazmedemedim,ben özür dilerim,bir daha ben de böyle sinir patlamaları görmeyeceksiniz.Hepinize kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...