Lütfen yarım:(

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Pc ye oyunu kurdum ses geliyor fakat görüntü yok yanibenim monitör çözünürlüğü 1440*900 ama oyun açılışta 1280*1024 gibi bi çözünürlükle başladığı için görüntüyü alamıyorum

Oyunun başlangıç çözünürlüğünü nasıl ayarlayabilirim:helpsmilie::(

Not: ekran kartı ram vs. yetersiz diğil drıver lar güncel

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Pc ye oyunu kurdum ses geliyor fakat görüntü yok yanibenim monitör çözünürlüğü 1440*900 ama oyun açılışta 1280*1024 gibi bi çözünürlükle başladığı için görüntüyü alamıyorum

Oyunun başlangıç çözünürlüğünü nasıl ayarlayabilirim:helpsmilie::(

Not: ekran kartı ram vs. yetersiz diğil drıver lar güncel
ekran ayarını mı yapmak istiyorsun oyundanmı yapacaksın ayarı
ekran çözünürlüğünü düşüreceksin
hüseyin kardeşim biraz daha ayrıntılı yazarmısın ekran çözünürlüğünü mü dşürmek istiyorsun yoksa oyun içerisinden oyun ekran ayarlarına mı ulaşmak istiyorsun
hüseyin kardeş madem 1280 ile başlıyor sen monitörün ekran çözünürlüğünü düşür 1280e getir.
hüseyin kardeş durumdan bahsedermisin ne durumda yaz yardımcı olmaya çalışalım.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
benim monitörümün çözünürlük sınırı 1440 900 fakat kurduğum oyun bu sınırların dışına çıkmış bir çözünürlük ayarında başlıyordu bunu gidermek için sizin dediğiniz masaüstü çözünürlük ayarını 1280 1024 yapınca oyuna girebildim sorunum ortadan kalktıı:D

çok sağolun (tehnaz) size minnettarım Allah(cc) te sizi sevindirsin:D:D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
benim monitörümün çözünürlük sınırı 1440 900 fakat kurduğum oyun bu sınırların dışına çıkmış bir çözünürlük ayarında başlıyordu bunu gidermek için sizin dediğiniz masaüstü çözünürlük ayarını 1280 1024 yapınca oyuna girebildim sorunum ortadan kalktıı:D

çok sağolun (tehnaz) size minnettarım Allah(cc) te sizi sevindirsin:D:D
Allah senden de razı olsun kardeşim bilgim dahilinde olduğu sürece yardımcı olurum,inanki çok sevindim sorunu giderdiğine :)
ben 1998 yılında windows üzerinden winamp da müziğe göre hareket eden görsel efektlerden ayarı çok yükseye getirmiştim inan bu sefer monitör açılmamıştı ve monitörü servise götürmek zorunda kaldım monitörün desteklemediği çözünürlüğe gelince monitör kilitlendi buna benzer monitör ve oyunlarla ilgili bir kaç deneyimim olmuştu.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bide başlığın ilk harfini büyük yapsaydın:)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
hüseyin konu başlığının baş harfini büyük harfle yaz ,konu başlığının ilk harfi büyük harfle yazılması gerekiyor ben bu yüzden forumda ceza almıştım,büyük harf yapki konuyu silmesinler.