Lütfen Yardım Edin Chrome Delirdi

mcfoxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen Yardım Edin Chrome Delirdi Resmen bir sekmede 15 dakikadan fazla kalınca sekme hata veriyor yada chrome kilitlendi yeniden başlatmak istermisiniz diye kutucuk açılıyor ama yazıların yarısı kare şeklinde yazmıyor fotoğraf atabilirsem atacağim birde autoupdate.exe diye hata alıyorum pcyi açınca Advanced System Care Kurulmuyor bide :( zaten laptop eski bayağı format atmalımıyım yardım edin :( (acemiyim fotoğrafı pcden nasıl atıcam :D )

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Senin sisteme virüs bulaşmış dostum. Kaspersky gibi bir program kurarak virüs taraması yapmalısın. Bunun dışında trojan da vardır sisteminde. Program kaldırdan bunların bazılarını kaldırabilirsin.

Tabi ki son ama en temiz çare bilgisayara format atmak. En güzeli harici bir sabit diske dosyalarını yedekle. Bas formatı gitsin.

mcfoxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virüs kesin var :) yedek hard disk var ama onu takınca laptopu açıyorum sonra sürekli fişi çekince tek ses gelir ya o geliyor onun çözümü ne bide sana pc modelini versem bana vista usb flash ve driverleri bulabilirmisin :) ? bulamadım da ben pek bilmiyorum o şeyleri :)

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
pc marka ve modelini verirsen driverları bulmak kolay da, vista usb flash ile kastettiğin nedir? Usb bellekten vista mı yüklemek istiyorsun? Eğer öyle ise hiç bulaşma direk windows 7 yükle. Vista kafayı yedirir adama

mcfoxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam olur :) model Toshiba satellite A120 -199 psfage

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bide size ulaşabileceğim sosyal bir ağınız varmı orda daha rahat olur :)

mcfoxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim 2. bir flash belleğe ihtiyacım varmı ?

mcfoxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya yardım edein format atamadım bu yüzden chromeyi çözmem lazım lüften :( :( :(

mcfoxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki teşekkürler deneyeceğim