Lütfen Kimse Darılmasın

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben kendimi anlatmim cümlelerimden anlıyorsun beni Adminim :D

rabia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rabia çok teşekkür ederim güzel dileklerine, herkes mutlu olsun ya başka hiçbişi istemiyorum... dinlenmek ve iyi olmak istiyorum ben :( hastayımmmmmmm...

stone, dualarda buluşalım arkadaşım :)

Ben teşekkür ederim red canım benim ama hasta falan degilsin kalk sirkelen kırılan kemiklerin yok senin:) bu da acımasız oldu galiba:) iyi ol.Belki çok iyi olmayacak biraz alakasız olcak belki ama başlıktan dolayı bu videoyu sana gönderiyom:)
http://www.metacafe.com/watch/1147518/k_sa_film_sinan_etin_mutlu_ol_bu_bir_emirdir/

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yazıyı okumama rağmen birşey anlamadım:excl: zaten anlayan anladı diye mesaı vermiş.
ama hayatla savaşıyormuş gibi, türlü zorluk ve olayları sadece kendinde gören, sürekli yaşamla boğuştuğunu düşünen insanları bir türlü anlamıyorum :sorry2: sürekli melankoli, nereye kadar ???

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yatmıştım zaten Troyyy ama şimdi kalktım :P

teşekkürler rabia :)

regedit, ben sürekli melankoli biri değilim sanırım okuduklarından anlamadığın gibi yanlışta anlamışsın ;)

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3

:mrgreen: Uyku heryeşin ilacıdır. ( Bir de; "Tamam sen çekil aradan biz hallederiz" der gibi bir mana var sanki.. )

Yanlış anlamayın böyle kısa cevaplar çok hoşuma gidiyor. Mafya tarzı yani. (Acaip gülesim geldi) Ayrıca biran önce benim de uyumam lazım!

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Vay be ne süper bir veda yaşanmış.. :crying:

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Vay be ne süper bir veda yaşanmış.. :crying:

Pfff geçiceksiniz bu "canııım, ciciiiiim, ay kıyamam ben sanaaa, gitmee" ayaklarını gidecek olan adam sessizce çeker gider, ne gerek var bütün hayat hikayeni yazmaya, görende hayatının çok acı geçtiğini sanacak...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
konularda bugün bi hortlama söz konusu :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Pfff geçiceksiniz bu "canııım, ciciiiiim, ay kıyamam ben sanaaa, gitmee" ayaklarını gidecek olan adam sessizce çeker gider, ne gerek var bütün hayat hikayeni yazmaya, görende hayatının çok acı geçtiğini sanacak...

Sana bu mesajı yakıştıramadım demek ki kız forumdaki arkadaşlarıyla bir bağ kurmuş arasında :) Bize pek fazla bir şey söylemek düşmez.

konularda bugün bi hortlama söz konusu :D
Bunu ben hortlattım valla : D

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ayıp yav hortlak forum oldu ortalık son günlerde :D