Lütfen gerçekten kaliteli bir hosting... Natro alıp şu başağrısından kurtulsam mı?

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır Aktasweb'ten Linux reseller host kullanıyorum. Pek profesyonel olmayan bir kaç sitem için yıllardır ucuzluk bahanesiyle idare ediyordum ama artık bıktım usandım. Sitelerime şu an 3-4 saattir erişemiyorum ve destek taleplerime yanıt alamıyorum.

Şu an iyi bir websitesi projesini yapıyorum ve Aktaşweb bu işin altından kalkacak bir ekibe sahip olmadığından yeni bir hosting arayışına girdim ve bir daha başımın bu kadar ağrımasını istemediğim için doğrudan Natro gibi kalitesini yıllardır sürdüren bir firmadan kurumsal hosting almayı planlıyorum. Sizce en mantıklısı natro'dan kurumsal hostumu alıp sitemi adam akıllı kurmak değil mi?

Aktaşwebin umursamaz destek ekibi yüzünden site projemiz 1 hafta gecikti ve yarın sabaha kadar siteyi aktif etmek için sabaha kadar uğraşmayı planlıyorum. Bu nedenle hosting konusunda acil görüş verebilir misiniz? tüm domainlerimi natrodan aldığım için yıllardır natroyla da çalışıyorum ve hiçbir şikayetim olmadı bu yüzden hosting konusunda da ilk orası aklıma geldi. Ama internette sadece sayfa yüklenme ile ilgili bir iki şikayet gördüm. Kullananlar genel olarak memnun görünüyor. Sizlerin Natro ile ilgili yorumlarını merak ediyorum doğrusu.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Şirket te 152 domain bilmem kaç tane host saymadım bir bayi hesabı hepsini natro dan aldım en ufak bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar....

Yanlız dikkat et .net framework 4.0 desteği yok natro da yani sonradan kendin aktifleştiriyosun yada aktifleştirtiyosun onun dışında bi problemim olmadı...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Ozkula olarak yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Fiyat/Performans olarak iddialı ürünler sunmaktayız

Detaylı bilgi için
https://www.ozkula.com/

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ozkula olarak yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Fiyat/Performans olarak iddialı ürünler sunmaktayız

Detaylı bilgi için
https://www.ozkula.com/

Firmanızı baya araştırdım. Genel olarak yorumlar hep olumlu ve SSD Disk avantajı nedeniyle kısa bir süre sonra firmanızdan hizmet almaya başlayabilirim.

Reseller host paketiniz (Linux Bayi 2) çok uygun fiyatlı ve şu an aldığım ve teknik desteğinden hiç memnun olmadığım reseller hostumun iki katı alan içeriyor. Destek konusunda da yorumlar hep iyi yönde. Ucuz ve kaliteyi bir arada bulmak çok güzel oluyor ama tecrübelerimizden dolayı bazen ucuz olanı listeden çıkarır olduk. Yine de önümüzdeki bir kaç aylık sürede firmanızı takip ediyor olacağım.

Şu an yukarıda bahsettiğim projeyi de şu anki hostumda bitirip sonra uygun gördüğüm kaliteli yere taşımayı düşünüyorum.

eqlenceli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
farkı firmalarda 1den çok sunucu,hosting hizmeti alıyordum aynı anda ixirhostda 2 vds hizmeti ve birde reseller hostingim var destek konusunda 5-6 aydır en ufak pürüz vermediler. pazartesi-ctesi 8.30-18.00 a kadar telefon ile destek alabiliyorsun. mesai saatleri içerisinde Online destek mail telefon desteklerini esirgemiyorlar. mesai saati dışında ise ticket yada mail atıyorsun yarım saati geçmeden konuya dönüş yapıyolar. Ayrıca büyük bir referansı var :) shiftdelete.net

burakbardakci34

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Hocam küçük firmalar ilgisiz alakasız ve üstüne üstün bir sorununuz çıktığında yeterli bilgiye sahip olamıyorlar. Bilmediklerine cevap vermezler zaman geçirirler ucuzuz diye müşteri çekmeye çalışırlar ama önemli olan satış sonrası destek ve hizmettir.

Neyse ki natro yu tercih etmekle iyi yapıyorsunuz çünkü gecenin 3'ünde bile talep atsanız veya arasanız en kısa sürede tarafınıza dönüyorlar sorunlarınızı çözerek üstelik ki performansı da memnun edici. Natro'ya geç baş ağrısından kurtul hocam bende çok çektim zamanında seni anlayabiliyorum.

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar... Hostingi natro'dan aldım. Gayet memnunum. Siteyi hiç sorun yaşamadan taşıdım. Bir kaç ufak sorunum oldu ve hemen cevap verip yardımcı oldular. Kaliteli servis gibisi yok.

Bu işi bu şekilde kötü yapan insanları anlamıyorum. Satış sonrası destek hosting olayının en ince noktası. Satışa odaklanıp desteği ikinci plana atmak kadar kötü bir strateji olamaz bir hosting şirketi için. Çevremdeki amatörüm diyen web tasarımıyla ilgilenen arkadaşlarım bile kurdukları ilk siteden sonra en az 5 tane daha site kuruyor. İlk sitede kötü servis demek diğer 4 siteyi elden kaçırmak, ilk sitenin de süresinin dolmasıyla senden alınacağı anlamına geliyor. Satış her ticari kuruluşun ana hedefidir ama hosting söz konusu olduğunda mantıklı satış stratejisi verilen satış sonrası destekten birebir ilişkili oluyor.

esntpli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni açtığımız host şirketimizi tanıtmak amacıyla isterseniz size kendinizi toparlayana kadar 6 ay kadar süre bedava host verebilirim. Eğer kabul ederseniz bana buradan veya yardim@askmeter.com e-posta adresine mail atarak ulaşırsanız anlaşabiliriz. Ve hiç bir zaman yarı yolda bırakmayacağımızı bilmelisiniz.

http://host.askmeter.com/