Yardım Lütfen dalga geçmeyin gerçekten öneri istiyorum?

kagann123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11.sınıfım dil sınıfına geçtim ama ne ingilizcem iyi ne matematiğim matematikten 05 alıyorum her seferinde İngilizce desen oda iyi değil anlamakta güçlük çekiyorum ingilizce hocam daha yolun başındasınız normal düşük almanız dedi de iki dersim de iyi değil ben ne yapacağım matematik temelim yok antrenmanlar aldım bu bile zor geliyor

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,240
11.sınıfım dil sınıfına geçtim ama ne ingilizcem iyi ne matematiğim matematikten 05 alıyorum her seferinde İngilizce desen oda iyi değil anlamakta güçlük çekiyorum ingilizce hocam daha yolun başındasınız normal düşük almanız dedi de iki dersim de iyi değil ben ne yapacağım matematik temelim yok antrenmanlar aldım bu bile zor geliyor

Durumunuz varsa özel ders tavsiye ederim. Ben matematikten özel ders almıştım, ne yaptıysam da onun sayesinde yaptım. Eğer durumunuz yoksa Youtube'dan güzel anlatan bir hoca eşliğinde Antrenmanlarla Matematik kitabı size iyi gelecektir.

Ayrıca bu dalga geçilecek bir konu değil.

KonyalıTurev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Matematiği sevmen lazım sevmezsen yapamazsın eğer seversen o da sana yardım eder şöyle söyleyeyim benim matematiğe özel ilgim vardı az (bazen neredeyse hiç) çalıştım ama yüksek notlar aldım mesela Türkçeyi sıkıcı bulduğumdan netlerim düşük gelirdi Türkçeden, tamamen sevgi meselesi bu iş

İkinci husus ise her şeyin basit bir açıklaması var söyle söyleyeyim integral konusu bana 9. Sınıfta anlayamayacağım çok korktuğum bir şeydi ama zaman ilerledikçe anladım 11. sınıfsın desem ki sana integral türevin tersidir desem anlamazsın ama desem ki türev fonksiyonun bir noktaya teğet eğimi desem anlarsın niye? Çünkü matematik birşeylerin türkce mantikla şekil ve sayılara uyarlanmış halidir.