Lütfen beni yönlendirin

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar merhaba

Daha önce de dile getirdiğim gibi ben kas hastasıyım lise'yi açık öğretim okuyorum günde 6-8 saat netteyim.Üzgünüm ama zamanımı boşa geçiriyorum sdn dışında:)benim bilgisayar üzerinden yapabileceğim zevk alacağım ileride bana para kazandıracak birşeyler öğrenmek istiyorum.Bana yol gösterir misiniz?

Lütfen bana netten araştırıp öğren demeyin olmadığını biliyorum netten araştırarak sadece html öğrenebildim=)

MassakA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seo olabilir ama bu konu hakkında bende hiçbirşey bilmiyorum :(

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Hayal gücün varsa Photoshop öğrenip egitim videoları veya makalelerle tasarım yapıp dikkat çekersen belki şirketlere belki bir kaç siteye logo banner dergi gibi işlerde yardımcı olup para kazanabilirsin.

Programlama dillerini öğrenip kendine bir site oluşturup program yazarak o site de programlarını paylaşabilir belki birilerinin dikkatini çekip para kazanabilirsin.

Görsellik bakımından güzel çekici siteler yaparak dikkat çekebilir para kazanabilirsin.

Bir domain ve host alıp kendine site açar dikkatleri üzerine çekersen o sitenin reklamlarıyla gelir sağlayabilirsin.

Bu saydıklarımı yapman için Pro kullanım dediğimiz statünün biraz altlarında olmalısın.Bunun içinde zaman ve sabır gerektirir öyle hemen olacak işler değil.Biraz çevren varsa yaptıklarını çevreye yaymak için işini hızlandıracaktır.

Ve unutmaki Türkiye'de yaşıyorsun öyle pc başında para kazanmak için ya çok dikkat çekmelisin yada herkese hitap etmesini bilmelisin.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Autocad öğren bence. İyi işler yapabilirsin.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Autocoad öğrenmek çok kolay değil.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
3 boyutlu çizimi yaparsan , mesela 3dmax vb. mimarlık , tasarım yapanlara dışarıdan çizim yaparak iş yapabilirsin. Autocad öğrenmek kolay değildir tamamda en fazla 6 ay
Bunun dışında website tasarımı ama flash vb. desteği ile

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
aslında ben kodlama ve webtasarım seviyorum:)photoshop pek ilgi alanım değil aslında da bilgisayarın içindeki herşeyde biraz bilgim var kodlama ve yazılım hariç:)ben bir alanda değil 2-3 alanda uzman olmak istiyorum:)çünkü zamanım çok yol gösteren birine ihtiyacım var

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sana öneriler bir firmadan bağımsız mesai yeri zorunluluğu olmayan home office çalışabiliceğin işler olmalı

bide kodlama derken ?

Reaksiyon puanı
189
Adobe Flex öğrenebilirsin. ActionScript3'ün gücünü kullanarak zengin internet bazlı uygulamalar geliştirebilirsin.

Uygulamalar Adobe Flash Builder 4 ile geliştiriliyor. Adobe ücretsiz lisans da dağıtıyor. Haberin olsun :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
cgrszone aslında güzel teklif ama nasıl başlıycam?herşey internetten olmak zorunda:)

Reaksiyon puanı
189
cgrszone aslında güzel teklif ama nasıl başlıycam?herşey internetten olmak zorunda:)

internet elinin altında olan bir şey devamlı zaten. internet bazlı uygulama demekle kastım sadece internet üzerinden çalışan şeyler değil tabi ki. masaüstü uygulamaları da geliştirebilirsin. web sitesi de yapabilirsin. çok güzel bir platform açıkçası. ayrıca yazdığın masaüstü uygulamaları hiç bir kod değişikliği yapmadan Windows, Linux ve Mac üzerinde sorunsuz çalışmakta. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hoşuma gitti de kim bana yol gösterecek?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ne demek hemen geliyorum :D

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
python öğren. ama herşeyiyle öğren :)