9 Eylül 2009 #1 B burak2906 Öğrenci Katılım 9 Eylül 2009 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar bilgisayarima spyware girdi format attim.sonra driverlari falan yükledim 5 dk. Geçmeden yükledğim herşeyi siliyor lütfen yardim edinnn....
Arkadaşlar bilgisayarima spyware girdi format attim.sonra driverlari falan yükledim 5 dk. Geçmeden yükledğim herşeyi siliyor lütfen yardim edinnn....
9 Eylül 2009 #2 P Pupilla Dekan Katılım 17 Haziran 2009 Mesajlar 8,724 Reaksiyon puanı 139 Puanları 243 burak2906 dedi ki: Arkadaşlar bilgisayarima spyware girdi format attim.sonra driverlari falan yükledim 5 dk. Geçmeden yükledğim herşeyi siliyor lütfen yardim edinnn.... Genişletmek için tıkla ... bilgisayarı güvenli modda kis 2010la tarat veya bootable antivirüsler var onlardan birini kullan
burak2906 dedi ki: Arkadaşlar bilgisayarima spyware girdi format attim.sonra driverlari falan yükledim 5 dk. Geçmeden yükledğim herşeyi siliyor lütfen yardim edinnn.... Genişletmek için tıkla ... bilgisayarı güvenli modda kis 2010la tarat veya bootable antivirüsler var onlardan birini kullan