Lumia 925

enesonur13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba,
Daha öncede 700-1000 TL telefon tavsiyesi diye bir konu açmıştım. Sizin de tavsiyeleriniz üzerine nokia lumia 925 almaya karar verdim.

Yalnız aklımda birkaç soru işareti var :

© Telefonun ısınma problemi hakkında bir duyum aldım bu sorunun güncelleme ile düzeltileceği söyleniyordu acaba düzeldi mi ?
Ya da çok fazla ısınma sorunu var mı? Kullanan bir arkadaş sorumu cevaplarsa çok sevinirim.

©Bir de telefonu 3-4 yıl kullanmak istiyorum idare edebilir mi? (zaten çok büyük oyunlar oynamıyorum.)

©Windows Marketi söylendiği gibi gelişti mi? yani bir Android ya da OIS kadar olmasa da işimi görür mü?

©Son olarak şarjı 1 günü çıkarır mı (NORMAL kullanımda)

Cevaplarını içinşimdiden teşekkürler ☺

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
İki soruna yanıt verebilirim. Windows Phone Uygulamaları hakkında şuraya bak
http://www.windowsphone.com/tr-tr/store

Bence yeterince uygulama var.

3-4 yıl götürmeye gelirsek. Bu sana kalmış bişey yani. Düzgün kullanırsan 5 yılda götürür. Ama 3310 muamelesi yaparsan 1 yıl sonra cihaza veda et.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
1-)Bir de telefonu 3-4 yıl kullanmak istiyorum idare edebilir mi? (zaten çok büyük oyunlar oynamıyorum.

Windows phone stabil çalışan bir işletim sistemi sizi 3-4 yıl idare eder dikkatli kullanırsanız.

2-)Windows Marketi söylendiği gibi gelişti mi? yani bir Android ya da OIS kadar olmasa da işimi görür mü?

Gün geçtikçe market gelişiyor ilerki zamanlarda da gelişicek şu anda da gayet yeterli uygulamalar var.

3-)Son olarak şarjı 1 günü çıkarır mı (NORMAL kullanımda)

Her telefon normal bir kullanımda 1 günü çıkartır, 7/24 elden düşürmezseniz hiç bir telefon dayanmaz doğal olarak.

nsglc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba,

Isınma problemi var, tarayıcı ve harita uygulamalarında ısınıyor cihaz en azından. Geliştirici sürümleri dahil bütün güncellemeri yapıyorum.

Telefonun malzeme kalitesi iyi, işletim sistemi şimdilik stabil, sanırım sıkılmazsanız 3-4 yıl kullanabilirsiniz.

Ben ihitiyacım olan bütün uygulamaları buldum markette.

Ben telefonu gün içinde çok fazla kullanan biri değilim buna rağmen bir günü zor çıkarıyor. Aynı kullanım şekli ile önceli telefonum galaxy s3 daha başarılı idi. Hatta sadece bu şarj mevzusu yüzünden satacağım telefonu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim kullanıyor 6 aydır çok memnun ısınma sorunu yok bende s4 kullanıyordum verdim kamerası s4den daha iyi oyunlardaki performansıda gayet güzel vede bu son 8.1 güncellemesiyle çok daha güzel oldu tavsiye ederim ama 32gb olanı aldık kardeşime gri renk