Lumia 925 kullanıcılarından yorum alabilirmiyim?

@aliens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia 1020 nin çok yüksek fiyattan giriş yapmasının ardından bekleme sürecim kısalıyor. Lumia 925 almak istiyorum. Fakat 32GB olanı 1549tl den 1 kuruş aşağı inmedi inmeyecek gibi. Piyasada 16GB Lumia 925 lerin fiyatları düşüyor.

16GB alırsam 4-4.5GB sisteme kaldığı söyleniyor. Fazla oyun vs işim olmaz. Office ve fotoğraf yeterli olacaktır. Özellikle 16 GB alanlardan hafıza kullanımı ile ilgili yorum ve önerilerini bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows Phone'a şimdilik pek yüksek oyun olmadığından yetecektir diye düşünüyorum. Şimdiki telefonlarda en çok yer kaplayan oyunlar:
Real Racing 3, 1 GB ve windows phone'a yok;
Asphalt 7, 1 GB;
Modern Combat 4, 1,5 GB;
Real Football 2013, 1GB;
Batman 1 GB
diğer normal oyunlar 200MB civarında...

Bir diğer çok yer kaplayan şey ise telefonda çektiğin fotoğraf ve Videolar. Çok yoğun fotoğraf ve video çekeceksen o da hafızayı hızlı dolduracaktır. Ama bence ortalama bir kullanıcının windows phone'u doldurabileceğini düşünmüyorum.

@aliens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sayılan oyunları oynayacak vaktim pek olmuyor açıkcası. office dosyaları ve fotoğraf benim için daha öncelikli olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O zaman 16 GB yetecektir diye düşünüyorum. Ancak çok fotoğraf çekiyorsan belli aralıklarla bilgisayara atman gerekebilir. Bu belli aralıklar senin kullanımına bağlı tabi. Her fotoğraf 6 MB olsa 1600 fotoğraf felan ediyor (tıkabasa doldurursan). Videolarda durum daha kötü tabi. 10 dakika çekiyorsun 500MB :D Office dosyaları pek yer kaplamaz. Ondan yana sorun yok.

@aliens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevabın için teşekkür ederim. office dosyalarından yana sıkıntım yok sürekli kullandığım 50 kadar office dosyası mevcut.

fotoğraf çekiyorum fakat her çektiğimi de telefonda tutmuyorum zaten. L925 ile yüksek kalite ve çözünürlükteki fotoğraflar ortalama ne kadar yer kaplıyor bilen söylerse karar vermemde daha olumlu olurdu

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıcısı değilim ama şiddetle tavsiye ederim. Hiç düşünmeden al. Tasarım, performans, kamera... Harika bir telefon. Senin ihtiyaçlarını da tam bu telefon karşılar. 16gb ın yeteceğini düşünüyorum.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
16gb yetmez pişman olursun , sadece 1-2 tanemi oyun yukluceksın kendını kandırma , hiç uygulama yüklemicekmisin sadece facebook youtube mu hyr .

hiç foto çekmicekmisin video almıcakmısın ? o güzel kamerayla. . parana yazık olur bende 32 + 32gb var s4 full dolu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows Phone'a kaç oyun var da yükleyebilecek sanki. Yazdıklarımdan büyük oyun yok zaten Windows Phone'a. Asphalt 8'de yeni çıktı. Hem oyunla işim olmaz diyor. Herkes senin gibi kullanacak değil ya! Hem oyun oynayacaksa zaten windows phone uygun platform değil android dururken...

Ek olarak 16GB'lık sistemin 10 GB'ı boş gelir diye hesapladım yukardaki değerleri. Ancak her fotoğraf ortalama kaç MB tutuyor kesin bir bilgim yok, video konusunda da öyle. Ancak Lumia 1020'nin 41 MP kamerasıyla 10-11MB çektiğini biliyorum.

@aliens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün internet sitesinin birisinde Lumia 925 32GB gördüm, destek hattına sorduğumda bana Nokia garantili teleservis bakıyor dediler. Fiyat 1349 TL.

Sizce operatör yerine satıyor olabilirler mi? yoksa Nokia 32GB piyasaya mı sürüyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba facebook oyunlarını indirebiliyormuyuz acaba bilen varsa bilgi verebilirmi. iyi günlker

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben memnun sayılırım. windows store google playin yanında hiç kalıo ona cok üzüldüm. ayrıca ağır oyunlar (asphalt 8, fifa 14) oynarken ısınma oluyor onun dışında kaymak gibi telefon inşallah zamanla windows store uygulama sayısı artar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdaşlar benim telefonum 925 beyaz rengi ve telefonu yaklaşı 2 aydan beri kullanıyorum ama şu an hiç bir sorunla karşılaşmadım wp ye geçiş nedenim ise androidin belli bir zaman sonra kasıması ve bütün telefonları aynı model olması ben i gıcık yapıyor onun için ilk ıpone 4 alacaktım ve bi baktım lumia 925 ipone 5s den daha iyi çekiyor youtubede vidiosu var
arkadaşlar bu telefonu öneririm çok güze ve şık bir telefon öenrirm kesinlikle ve mağazası çok gelişti :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende l925 düşünüyorum ya bazı yorumlarda telefon şarjı biterek kapanırsa format atmadan açılmıyo demişler doğru mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben lumia 925 almak istiyorum su an 720 kullanıyorum ve youtube de video izleyemiyorum o yuzden kararsızım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şarjı bitince format olayı yalan
Gayet her siteden video izleniyor 8,1sürümünde
Vodafone'dan 32gb olanını aldım üç dört ay oldu hiçbir sıkıntı yok gayet memnunum