Lumia 925 Isınma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sewkart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. SDN Forumda yeniyim. Yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Şimdiden teşekkürler.
Başlıkta söylediğim gibi Lumia 925 Isınma sorunu var. Telefon yeni, 2 günlük, Oyun oynadığım andan itibaren 5 dakika içinde
aşırı derecede bi ısınma var. Aynı sorunu yaşayan veya yaşamış olan varmı ? Nasıl düzeltebilirim? Telefona ek aksesuar olarak birde kılıf geldi. Kılıfı takmama
rağmen kılıfı ellediğimdede aşırı bi ısınma hissediyorum. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. SDN Forumda yeniyim. Yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Şimdiden teşekkürler.
Başlıkta söylediğim gibi Lumia 925 Isınma sorunu var. Telefon yeni, 2 günlük, Oyun oynadığım andan itibaren 5 dakika içinde
aşırı derecede bi ısınma var. Aynı sorunu yaşayan veya yaşamış olan varmı ? Nasıl düzeltebilirim? Telefona ek aksesuar olarak birde kılıf geldi. Kılıfı takmama
rağmen kılıfı ellediğimdede aşırı bi ısınma hissediyorum. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Bundan önce hangi telefonu kullanıyordunuz acaba? Yanlış anlamayın ona nazaran bir şey sorucam.

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 4s kullanıyordum.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Iphone 4s kullanıyordum.

Hmm hani dicektim sizde eski bir telefon kullanıyorsanız ben gibi 5 senedir 5800 kullanıyorum belki öyle gelmiştir ama 4s kullanıyormuşsunuz. O konuda belki @faruksio yardımcı olabilir. Bende önümüzdeki hafta kısmetse alıyorum L925'i ama 4s kullanıcısı olarak yorumunuz korkuttu açıkçası beni. Faruk çok yardımcı oldu sağ olsun bana ama acaba sizin telefonunuzda mı bir problem var :/ Nette incelemeleride var oyun vs oynuyorlar ama ısındığını söylemiyorlar hiç. :blink:

Isınma problemi hariç 4s'ten bu telefona geçen birisi olarak nasıl değerlendirirsiniz telefonu?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Lumia 925 in kasasi metaldi sanirim isiyi direk iletir ancak dediginiz gibi el yakacak kadarda isinmaz servise bir gönderin sorun varsa size yardimci olacaklardir yoksa zaten gelir geri

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu değerlendirecek olursak, gayet memnunum. Hız bakımından olsun, Oyun veya uygulama kasmamasından olsun ve özellikle kamerası harika. Dediğim gibi ısınma sorunu hariç, Hiç bi sıkıntısı yok. Ayrıyeten İos ve android işletim sistemlerine nazaran biraz daha karışık olsada, zamanla telefona alışınca bi sorun olmayacağını düşünüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lumia 925 in kasasi metaldi sanirim isiyi direk iletir ancak dediginiz gibi el yakacak kadarda isinmaz servise bir gönderin sorun varsa size yardimci olacaklardir yoksa zaten gelir geri

Nasıl söylesem el yakacak kadar değil, fakat oyun oynadığımda 5 dkka içinde, kamerayla bi 10-15 fotoğraf çektikten sonra ısınma oluyo. El yakacak kadar olmasada, ısıyı çok rahat hissediyorum. Dediğiniz gibi servise göndereyim, zaten sorun yoksa geri gönderirler.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynı anda şebeke, wifi, nfc vb şeyleri açık tutman ısınmasına etki edebilir. Çift tıklama ve göz atmayı kapatırsan ısınma sorunun minimuma düşer diye düşünüyorum :)

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nfc, göz atma, ve çift tıklama özelliğini kapattım. Umarım sorun düzelir. Çok teşekkür ederim. [MENTION=358129]faruksio[/MENTION] son birşey soracağım, telefonun şarjı full iken facebook ve whatsappta 2 saat kadar kalsam şarjı %20 ye iniyor. bu normal mi ?

Nfc, göz atma, ve çift tıklama özelliğini kapattım. Umarım sorun düzelir. Çok teşekkür ederim. [MENTION=358129]faruksio[/MENTION] son birşey soracağım, telefonun şarjı full iken facebook ve whatsappta 2 saat kadar kalsam şarjı %20 ye iniyor. bu normal mi ?

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Dediklerimi kapatırsan şarj süresi de uzar ve de ilk günler şarj çabuk biter zamanla 15 gün falan içinde rayına oturur :)

fenerlix73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam dostum ısınma her akıllı telefonun sorunu ben xperi sp kullanıyorum yaşadığım ısınmayı aynı senin cümlelerinle ifade etsem yanlış olmaz, telefonun ısındıını hissetmen demek ısıyı yeterince dağıtamadığının göstergesidir burda şuçu kılıfta buluyorum ben oyun oynarken mesela kılıfı çıkarıyorum ki sıcaklık bi yerde hapsolmasın rahatça dağılabilsin diye.
demek istediğimi yeterince açıklayabilmişimdir umarım :)

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerimi kapatırsan şarj süresi de uzar ve de ilk günler şarj çabuk biter zamanla 15 gün falan içinde rayına oturur :)

Tamam. Çok teşekkürler. Biraz araştırdım ve ne yazıkki, ısınma ve şarj sorunu herkeste var. 100 lerce başlık açılmış :) Bi sonraki güncellemeyi beklemek zorundayız :)) Elimizden başka birşey gelmiyor.

selam dostum ısınma her akıllı telefonun sorunu ben xperi sp kullanıyorum yaşadığım ısınmayı aynı senin cümlelerinle ifade etsem yanlış olmaz, telefonun ısındıını hissetmen demek ısıyı yeterince dağıtamadığının göstergesidir burda şuçu kılıfta buluyorum ben oyun oynarken mesela kılıfı çıkarıyorum ki sıcaklık bi yerde hapsolmasın rahatça dağılabilsin diye.
demek istediğimi yeterince açıklayabilmişimdir umarım :)

Çok güzel açıkladın :) fakat kılıf ı çıkarmama rağmen yine aynı sorun vardı. Araştırdım , malesef lumia ların tümünde bu sorun varmış. Yazılımsal hatalardan kaynaklanan problemler vs. Bir sonraki güncellemeyi beklemek zorundayım.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamam. Çok teşekkürler. Biraz araştırdım ve ne yazıkki, ısınma ve şarj sorunu herkeste var. 100 lerce başlık açılmış :) Bi sonraki güncellemeyi beklemek zorundayız :)) Elimizden başka birşey gelmiyor.

Çok güzel açıkladın :) fakat kılıf ı çıkarmama rağmen yine aynı sorun vardı. Araştırdım , malesef lumia ların tümünde bu sorun varmış. Yazılımsal hatalardan kaynaklanan problemler vs. Bir sonraki güncellemeyi beklemek zorundayım.

Yalnız ısınma sorunu geçmiş güncellemelerle baya azaltıldı örneğin benim telefonum öyle ağır oyunlar san andreas gibi oynamadıkça ısınmıyor ayarlardan kontrol et bakalım telefonun güncel mi :)

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncel olup olmadığına nasıl bakabilirim ?

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşey için teşekkürler. Black Güncellemesini yaptıktan sonra, Isınma ve şarj problemi yüzde 80 çözüldü. Dediğimiz gibi yazılımlardan kaynaklanan etkenler yüzünden Telefon Çok çabuk derecede ısınıyordu ve şarjı bir iki saatte %50 Oranında azalıyodu. Güncellemeden sonra Sorunlar çözüldü. Tekrardan teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar savunmayın nokia lumia 925 bende nokia lumia 925 kullanıyorum keşke lg g2 alsaydım diyorum kapak gıcırdaması isinma sorunu şarj sorunu ve bazı donanımsal hatalar iyiyce bezdirdi kendinizi avutmayın .hepimiz kazıklandık.

tihan99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
925 kullanıcısı olarak gereksiz şikayetlerinizi okuyarak hoşça vakit geçirdiğimi belirtmek isterim. telefon ısınır bu normal bir şey arkası plastik olan samsung'larda tam metal gövde htcl'erde cam kaplı sony'lerde ısınıyor ve nokia'larda ısınıyor. şarj sorunu dersek saatlerce elinizden düşürmeden kurcalarsanız çabuk biter tıpkı diğer telefonlardaki gibi ama onun haricinde benim gibi normal bir kullanıcıya iki gün yettiğide oluyor. telefon çok sık güncellemeler almakta ve her güncelleme de daha da iyi bir hale geliyor. çok detaylı incelemelerinizi android ya da ios'larda yapmaya kalkalım bakalım ne kadar sorun çıkacak ben bir kaba hesap yapayım. android-virüs-şarj-çökme-ısınma-donma-kasma-yüzbinlerce gereksiz uygulama-aşırı reklam-güzel bir müzik indirme film/dizi indirme,hatta izleme programına bile sahip olmaması(windows phone'da youtube mp3-dizimobi+)_ ios-paralı uygulamalar-kısıtlama-müzik indirme-paylaşım yapma-dayanıksız-pahalı-iphone6 dışı ufacık-kötü kamera ve video-çok düşük depolama alanı-aşırı çabuk biten şarj ulan bir saymaya kalktım amma kusurluymuşlar nokia windowsphone da ise dertler diğerlerine göre daha az uygulama-ufak tefek eksikler bence bunlar diğerlerine göre daha iyi bence daha iyi o yüzden seçimim NOKİA LUMİA 925(o fiyata o kamera o navigasyon o stabillik o estetiklik o hava bence diğerlerinde yok)