Lumia 920 & 925 kullanıcıları içeri..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu telefonları kullanmış ve hala kullanmakta olan arkadaşlara bir kaç sorum olucak.

Arkadaşlar telefonlarınızın şarjı kaç gün gidiyor? Bu süre içerisinde telefonunuzda neler yapıyorsunuz? Hangi uygulamalar açık oluyor? Mesaj-internet-konuşma süreleriniz hakkında da bilgi verirseniz ortalama olarak şarjın ne kadar gideceği hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz. Merak eden arkadaşlar da bu konudan faydalana bilir.

Teşekkür ederim.

fatihaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben akıllı telefonların bir çoğunu kullandım (İphone,Blackberry Z10,S3) hepside şarj süreleri kısa 3G açarsan bir gün'de bitiyor çok konuşan biriysen bu 2 defa şarj yapabilirsin şuan Lumia 925 kullanıyorum oda aynı kardeş! işin özü pil teknolojisi şuan zayıf durumda

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
3G açıksa zorla bir günü görüyorum bunun içinde mail internet konuşma oyun dahil ama fazla değil 2 g de ise rahat 2 günü yakalarım fazlası ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kullanıyorum data interneti kullanmıyorum ama gün boyu wifi kullanıyorum radyo ve internet aynı anda olursa max 1 gün fakat sadece mesajlaşma dersen 2 hatta 3 güne kadar çıkar.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim. Benimde genel kullanımın günde 5-6 sefer nete girip takıldığım sayfalara göz atmak. Onun harici aktif whatsapp kullanımı oyun yok müzik mp3'ten dinliyorum. Konuşma olursada kısa süreli napıyorsun? Nerdesin? Gibi. Tahmini böyle kullanımda şarjım ne kadar gider?