Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç mi incelemediniz Lumia 720 donanım bazında fark atar iphone 4 e şöyle sıralarsak:720 de 64gb kadar hafıza genişletiyor iphone 4 de genişletme yk dahili hafızası 8/16/32gb tercihen hangisi uygunsa fiyat olarak.720de veri aktarımı bluetooth daha hızlı NFC desteği var 720 kamera 6.1mp iphone 5mp 720qualcommun snapdragon s4 çift çekirdekli işlemcisine sahip iphone tek çekirdek ve 720 2 kat fazla performans sergiliyor 720 4.3inç iphone 3.5 720 daha ince daha hafif ve 2000 mah batarya iphone 4 1420 ve 720 nin pil performansı lumiaların arasında en iyisi şuan için.İphone 4 tft ekran 720 IPSLCD birtek iphone 4 çözünürlük olarak 640x960 720 ise 480x800 daha iyi daha çok fark varda göze çarpanlar bunlar ayrıca iphone 5 in bile sesi az çıkarken 4 den bişi beklemeyin 720nin ses sistemi çok iyi.Birde 720 de adreno 305 kullanılıyor daha ne olsun.Birde arkadaşlar ios 7 yazmış güldürmeyin iphone 4 e ios 7 değil ios 7 den bazı özellikler geliyor oda ios 7 ile çok kötü performans sergiliyor ve belirgin biçimde daha yavaşlıyor daha eski iphone daha kötü performans veriyor.İos7 İphone 5,4s,4 üzerinde denenmiş sonuşlar bu şekilde çıkmıştır.
l720 almayı düşünüyorum wp8 kullanışlı olup almadığını merak ediyorum şimdiye kadar bütün telefonlarım androıd di wp8 nasıl merak içindeyim yardımcı olurmusunuz.
Boz Kurt bence lumia daha iyi çünkü ı phone 4 ün yapamadığı şeyleri yapabiliyor ... Ayrıca renkli dış görünümü ve windows 8 ile telefon harika ben nokia lumia 920 istiyordum... fakat fiyatı biraz çok gelmişti bende öyle olunca lumia dan vazgeçemedim ve hemen hemen aynı olan sadece 920 den daha ince daha hafif ve biraz da geri bir modeli olan 720 yi tercih ettim... zaten nokia lumia 720 , 920 ye rakip çıktı ... tabiki herkezin zevki rengi farklıdır ) bu arada kakashi ye dikkat ettim ( ıno favorim)​
Lumia 720 ara telefon olmasina ragmen farkini gösteriyo bana iphone4 ü savunmayin boşuna zaten windows8 daha neyin çabasindasiniz ki ben 920 kullaniyorum ama tavsiye ederim 720 nin farkını görmek istiyorsan al bi foto çek en basidinden
2.el 4s al. Nokianın bence eksileri çok fazla mesela bildirim ekranı bile yok hep gelcek gelcek diyorlar geçenlerde temple run 2 geldi arkadaşım havaya uçtu gerisini sen hesapla
lumia çok iyi ekim ayından beri kullanıyorum herkesede tavsiye etmem windows phone 8 zorlayabilir bazılarını ben kaç aydır kullanıyorum daha yeni çözdüm iphone alman daha iyi
ciddi para veriyorsun evette ıphone 4te pek ucuz bir cihaz değil ilk çıktıkları zamanlarda resmen tomarla para istiyorlardı özelliklerine bakınca (donanımsal) pekte fazla bişey yok bence ıphoneda iosda pek açık bi sistem değil işte win 8 öyle win 8de klavye değişmiyo falandı filandı ıosdada ben bi farklılık göremedim ayrıca win 8 sürekli güncellenen ve yenilenen bir yazılım bence win 8'de fayda var klasik Türk adeti işte ney çok duyulmuşsa illaki bitanede ben almalıyım