Lumia 1320 mi asus zenfone 6 mı

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hangisi daha iyi oyun performansı verir adreno 305 mi yoksa power vr sgx544mp2 mi:hammer:

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hertürlü kullanım için hangisini almak gerekir asus 2 gb ram ama ram yiyen işletim sistemi diğeri 1 gb ram daha stabil işletim sistemi

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Şimdi asus zenfone 6 alırsanız şuan için iyi performans alıp en fazla 1 sene sonra o telefon android olduğu için kasmaya başlayacaktır.
Ama nokia lumia 1320 alırsanız en az 2-3 sene performans aynı şekilde kullanırsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ASUS Zenfone 6 çok daha kaliteli ve performanslı NOKIA ölü bir marka bugün var yarın yok...

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi asus zenfone 6 alırsanız şuan için iyi performans alıp en fazla 1 sene sonra o telefon android olduğu için kasmaya başlayacaktır.
Ama nokia lumia 1320 alırsanız en az 2-3 sene performans aynı şekilde kullanırsınız.

katılıyorum size ama bu şekilde ucuz bir telefonda da bazı oyunları oynamak istiyorum :) bazı özelleştirmeleri güzel olmus tek elle kullanım gibi arayüzde güzel ama bir yanda da dediğiniz gibi olur mu diye düşünüyorum

ASUS Zenfone 6 çok daha kaliteli ve performanslı NOKIA ölü bir marka bugün var yarın yok...

emin misin nokia nın olmayacağına suan wp platformu gayet iyi gidiyor ve cok güzel telefonlar çıkarıyor hiç lumia serisi kullandınız mı?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Nokia ve Windows Phone az ama istikrarlı bir şekilde satış payını arttırıyor. Windows Phone'un bu kontrollü yapısı zaman içinde şimdi olduğuna göre onu daha da öne çıkaracak.

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia ve Windows Phone az ama istikrarlı bir şekilde satış payını arttırıyor. Windows Phone'un bu kontrollü yapısı zaman içinde şimdi olduğuna göre onu daha da öne çıkaracak.

suan hali hazırda kullanıyoruz lumia serisini eşimde bir bayan için bile cok kullanışlı bence 512 ramla menü geçişleri internet gezintileri gayet güzel hoparlör sesini beğeniyorum

benim istediğim aldığım telefonu herzaman değiştiremeyeceğim için birkaç yıl en azından 2-3 yıl kullanabilmek heryıl telefon alamayız

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
katılıyorum size ama bu şekilde ucuz bir telefonda da bazı oyunları oynamak istiyorum :) bazı özelleştirmeleri güzel olmus tek elle kullanım gibi arayüzde güzel ama bir yanda da dediğiniz gibi olur mu diye düşünüyorum

2013 senesinde lg optimus g almıştım . Ozaman'ın en iyi telefonuydu. Aldığımda herşeyi sıfır kasma ile oynardım ve telefonumun hep öyle gidiceğini umuyordum. Aradan 1 yıl 5 ay kadar bir zaman geçti ve ilk aldığımda Real racing 3 oyununu sıfır kasma ile oynarken şuanda full kasma yaşıyorum. Tabiki diğer çoğu oyunlarda böyle gta sanandreas falanda çok kasıyor. Diyeciğim oki sakın android telefon almayınız. Alıcaksanız eğer saf android taşıyan Nexus serilerinden alınız onlarda çok kasma olmaz.

Lumialara gelince şuanda en stabil işletim sistemi diyebiliriz . 500 tl lik telefonuda aynı , 2000 tl lik telefonuda aynı stabillikte.
Kardeşime 1 hafta önce lumia 920 aldım , 920 2012 kasım ayı çıkışlı eski bir telefon aslında , 2. el olarak satın aldım . Ve şuan çok iyi performans alıyoruz telefondan asphalt 8 sıfır kasmayla oynuyoruz.

uzun lafın kısası çok paranız varsa android alın , yoksa lumialar sizin için daha iyi olacaktır.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arasinda 200 lira fiyat farki var donanim olarak zenfone 6 daha iyi ancak lumia da isletim sistemi ile bunu dengeler hangisi hosuna giderse onu al ancak ben zenfone 6 tavsiye ederim

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Telefon ile çok oyun oynayan birisiyim, ama öyle çok karışık oyunları telefonda oynamam, (araba yarışı gibi, GTA gibi...). O oyunların yeri bilgisayardır.

1.5 senedir Lumia 620'm var. Öncelikle telefonun eksiklikleri var mı? Bana şu da olsaydı iyi olurdu dedirtebilecek birşeyi var mı ona bakarım. Beni sadece yüksek ışıkta ekranının okunamaz olması rahatsız ediyor desem. Bir de kimi oyunların 1 GB RAM istemesi, bir de ana hafızanın 8 GB olması. Başka hiçbir kötü şey söyleyemiyorum. Ses tuşu kırıldı, sesini araya tornivada sokarak açıyorum, bunun dışında cihazın 1.5 yıl süre sonunda söyleyebileceğim hiçbir kötü yönü yok. Eksik uygulamalar ilk başta vardı, artık onlar da yok. Sözün kısası bundan sonraki cihazım da Windows Phone olacak.

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[/FONT]

2013 senesinde lg optimus g almıştım . Ozaman'ın en iyi telefonuydu. Aldığımda herşeyi sıfır kasma ile oynardım ve telefonumun hep öyle gidiceğini umuyordum. Aradan 1 yıl 5 ay kadar bir zaman geçti ve ilk aldığımda Real racing 3 oyununu sıfır kasma ile oynarken şuanda full kasma yaşıyorum. Tabiki diğer çoğu oyunlarda böyle gta sanandreas falanda çok kasıyor. Diyeciğim oki sakın android telefon almayınız. Alıcaksanız eğer saf android taşıyan Nexus serilerinden alınız onlarda çok kasma olmaz.

Lumialara gelince şuanda en stabil işletim sistemi diyebiliriz . 500 tl lik telefonuda aynı , 2000 tl lik telefonuda aynı stabillikte.
Kardeşime 1 hafta önce lumia 920 aldım , 920 2012 kasım ayı çıkışlı eski bir telefon aslında , 2. el olarak satın aldım . Ve şuan çok iyi performans alıyoruz telefondan asphalt 8 sıfır kasmayla oynuyoruz.

uzun lafın kısası çok paranız varsa android alın , yoksa lumialar sizin için daha iyi olacaktır.

eşimde lumai 625 var 512 ramla onda bile kasmadan oynuyoruz o oyunu ama işte andorid de sağlam oyunlar bildiğim kadarıyla wp da yok ondan dolayı çelişki yasıyorum birde 1320 de otg desteği var mı biliyormusunuz

Arasinda 200 lira fiyat farki var donanim olarak zenfone 6 daha iyi ancak lumia da isletim sistemi ile bunu dengeler hangisi hosuna giderse onu al ancak ben zenfone 6 tavsiye ederim

zenfone 6 800 tl 1320 850-900 tl nerede 200 tl

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
eşimde lumai 625 var 512 ramla onda bile kasmadan oynuyoruz o oyunu ama işte andorid de sağlam oyunlar bildiğim kadarıyla wp da yok ondan dolayı çelişki yasıyorum birde 1320 de otg desteği var mı biliyormusunuz

zenfone 6 800 tl 1320 850-900 tl nerede 200 tl

2 telefon arasında 20 30 tl lik fark varken , 200 tl fark var diyenlerin matematik hocalarını merak ettim doğrusu :)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/nokia-lumia-1320-beyaz-dist-cep-telefonu-fiyati,120158.html
Gencler benim teknosadaki fiyatlar aklimda kalmis
http://m.teknosa.com/urun/telekom/nokia-lumia-1320-black-akilli-telefon/125071235
Ararsaniz daha ucuza da bulursunuz tabi giris fiyatlari uzerinden konustum Allaha sukur matematigim iyi yani

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon ile çok oyun oynayan birisiyim, ama öyle çok karışık oyunları telefonda oynamam, (araba yarışı gibi, GTA gibi...). O oyunların yeri bilgisayardır.

1.5 senedir Lumia 620'm var. Öncelikle telefonun eksiklikleri var mı? Bana şu da olsaydı iyi olurdu dedirtebilecek birşeyi var mı ona bakarım. Beni sadece yüksek ışıkta ekranının okunamaz olması rahatsız ediyor desem. Bir de kimi oyunların 1 GB RAM istemesi, bir de ana hafızanın 8 GB olması. Başka hiçbir kötü şey söyleyemiyorum. Ses tuşu kırıldı, sesini araya tornivada sokarak açıyorum, bunun dışında cihazın 1.5 yıl süre sonunda söyleyebileceğim hiçbir kötü yönü yok. Eksik uygulamalar ilk başta vardı, artık onlar da yok. Sözün kısası bundan sonraki cihazım da Windows Phone olacak.

hangi oyunları oynuyorsun telefonda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne olursa olsun lumia diyorum . Asus şişen bir sisteme ne kadar güncelleme desteği verebilir . 1 yıl ? 1520 kullanıyorum 120 tane uygulama ve oyun var . 1320 de aynı şeyi yapabilir. Ama asusa yukleyin 120 uygulama bakalım kaç gün sonra telefonu duvara atıyorsunuz . Ram olayına girmeyin . Wpnin 200mb ramle oynttığı oyunu android 1.5gb ile oynatıyor. Android 1.5 yıl (maximum) güncelleme desteği veriyor. Microsoft 3 yıl destekleyecem dedi. Wpyi sıfırlayıp 5 sene sonra ilk günkü gibi kullanırsın , androitte bunu yapacak sabır için derviş falan olman lazım . Mersinde her telefoncu android alın wp kotu der. Neden kotu dersin her uygulamayı açamaz der mesela . Hangi uygulamayı açamaz ? Iıııııııı (cevap yok) . Abi sen okudun mu dedim , 2 yıllık myo mezunuyum dedi. Boşuna okumuşsun dedim. Bir şeyi kotuleyeceksen önce kullanacaksın . Lumia güzel değil . Neden ? Çunku Nokia . Ee . Nokia battı . Yaa battı mı ? Tuh be demek battı. Lumia 830 çıkacak ama . Batan , çalışanı olmayan, boş bir fabrikadaki fareler 830 u yapıyor öyleyse. Farelere saygılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
microsoft NOKIA adını değil mobil telefon bölümünü aldı yıl değişince NOKIA etiketli telefon kalmıyacak... NOKIA öldü...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Lumia 1320 Wp kullandığı için daha performanslı ve ömrü Zenfona 6'ya göre daha fazla.

Wp işletim sistemli telefonlarda donanıma bakmayın hangisi hoşunuza gidiyorsa alın, benim önerim 1320 olucaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
stabilite istiyorsan 1320 popülarite istiyorsan zenfone 6 oyun olarak wp de gameloftun çoğu oyunu var ve androidin tepe modellerinin verdiği oyun keyfini yarı donanımla wp de verebiliyor bu açıdan bakınca ios gibi donanımı az kullanıyor ve stabil çalışıyor performans olarak özellikle gelen 8.1 uptade i ile oldukça hızlandı eğerki telefonda şarjı uzun gitsin saat gibi sorunsuz çalışsın arada internete girer video izler oyun oynarım derseniz 1320 doğru telefondur klavye hızı yazımı kullanımı eldeki hissiyatı başarılı sizi üzücek tek nokta kamerasıdır kameradan sonuç beklerseniz uzak durun soğursunuz kamera yüzünden ama ben ayda yılda bir resim çekerim çok önemli değil diyorsanız size ciddi ciddi küçük bir windows deneyimi sunuyor neredeyse ve temel uygulamaların çoğu mağazada mevcut bu konuda fazla sorun yaşatmaz ama telefon işine meraklı olanları wp mutlu etmez andoride yönelsinler wp sorunsuz ve stabil bir telefon kullanımı vaad ediyor ve tüm işlevlerini sorunsuz yerine getirerek işlerinizi çözüyor benim için en önemli kriter bataryadır yarım gün bile bataryası gitmeyen telefonlara binlerce para dökmek akıl işi değil cep telefonu taşınabilen bir cihazdır ve asıl işi dışarıda telefon görüşmelerimizi yaparak bize hizmet sunmasıdır sabah evden çıkıpta öğleden sonra bataryası biten süper bir telefon elimde olsa ne olur olmasa ne olur o dakikadan sonra yani telefon alırken kendi istekleriniz önemli olan 1320 birçok kişiyi mutsuz edebilirken beni tatmin eder çünkü herkesin ihtiyaçları farklıdır

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence 2'side aynı oyun performansını verir ama Android'te daha fazla uygulama olduğu için bence Zenfone 6.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cool:Oyun oynicaksan Zenfone derim Kullanış bakımından Lumia derim WP hertürlü Androidden daha iidir ama mağzası çok kötü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Atom işlemcili telefon kullanmamışsınız anlaşılan. Açık soylim oyunların hiçbirinden zevk alamszsınız. Mağazadaki sadece %10 uygulama 64 bit destekler. O yuzzden atma ve kasma sorunları yaşarsınız. Bu telefonun kötü olduğundan değil uygulamalar ile uyumsuz oluşundan kaynaklanır.