boncuk2009
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
hangisi daha iyi oyun performansı verir adreno 305 mi yoksa power vr sgx544mp2 mi:hammer:
Şimdi asus zenfone 6 alırsanız şuan için iyi performans alıp en fazla 1 sene sonra o telefon android olduğu için kasmaya başlayacaktır.
Ama nokia lumia 1320 alırsanız en az 2-3 sene performans aynı şekilde kullanırsınız.
ASUS Zenfone 6 çok daha kaliteli ve performanslı NOKIA ölü bir marka bugün var yarın yok...
Nokia ve Windows Phone az ama istikrarlı bir şekilde satış payını arttırıyor. Windows Phone'un bu kontrollü yapısı zaman içinde şimdi olduğuna göre onu daha da öne çıkaracak.
katılıyorum size ama bu şekilde ucuz bir telefonda da bazı oyunları oynamak istiyorumbazı özelleştirmeleri güzel olmus tek elle kullanım gibi arayüzde güzel ama bir yanda da dediğiniz gibi olur mu diye düşünüyorum
[/FONT]
2013 senesinde lg optimus g almıştım . Ozaman'ın en iyi telefonuydu. Aldığımda herşeyi sıfır kasma ile oynardım ve telefonumun hep öyle gidiceğini umuyordum. Aradan 1 yıl 5 ay kadar bir zaman geçti ve ilk aldığımda Real racing 3 oyununu sıfır kasma ile oynarken şuanda full kasma yaşıyorum. Tabiki diğer çoğu oyunlarda böyle gta sanandreas falanda çok kasıyor. Diyeciğim oki sakın android telefon almayınız. Alıcaksanız eğer saf android taşıyan Nexus serilerinden alınız onlarda çok kasma olmaz.
Lumialara gelince şuanda en stabil işletim sistemi diyebiliriz . 500 tl lik telefonuda aynı , 2000 tl lik telefonuda aynı stabillikte.
Kardeşime 1 hafta önce lumia 920 aldım , 920 2012 kasım ayı çıkışlı eski bir telefon aslında , 2. el olarak satın aldım . Ve şuan çok iyi performans alıyoruz telefondan asphalt 8 sıfır kasmayla oynuyoruz.
uzun lafın kısası çok paranız varsa android alın , yoksa lumialar sizin için daha iyi olacaktır.
Arasinda 200 lira fiyat farki var donanim olarak zenfone 6 daha iyi ancak lumia da isletim sistemi ile bunu dengeler hangisi hosuna giderse onu al ancak ben zenfone 6 tavsiye ederim
eşimde lumai 625 var 512 ramla onda bile kasmadan oynuyoruz o oyunu ama işte andorid de sağlam oyunlar bildiğim kadarıyla wp da yok ondan dolayı çelişki yasıyorum birde 1320 de otg desteği var mı biliyormusunuz
zenfone 6 800 tl 1320 850-900 tl nerede 200 tl
Gencler benim teknosadaki fiyatlar aklimda kalmis2 telefon arasında 20 30 tl lik fark varken , 200 tl fark var diyenlerin matematik hocalarını merak ettim doğrusu
http://www.istanbulbilisim.com.tr/nokia-lumia-1320-beyaz-dist-cep-telefonu-fiyati,120158.html
Telefon ile çok oyun oynayan birisiyim, ama öyle çok karışık oyunları telefonda oynamam, (araba yarışı gibi, GTA gibi...). O oyunların yeri bilgisayardır.
1.5 senedir Lumia 620'm var. Öncelikle telefonun eksiklikleri var mı? Bana şu da olsaydı iyi olurdu dedirtebilecek birşeyi var mı ona bakarım. Beni sadece yüksek ışıkta ekranının okunamaz olması rahatsız ediyor desem. Bir de kimi oyunların 1 GB RAM istemesi, bir de ana hafızanın 8 GB olması. Başka hiçbir kötü şey söyleyemiyorum. Ses tuşu kırıldı, sesini araya tornivada sokarak açıyorum, bunun dışında cihazın 1.5 yıl süre sonunda söyleyebileceğim hiçbir kötü yönü yok. Eksik uygulamalar ilk başta vardı, artık onlar da yok. Sözün kısası bundan sonraki cihazım da Windows Phone olacak.
Nispeten basit board oyunları, hareketli olmayan oyunlar...hangi oyunları oynuyorsun telefonda