Lumia 1320-Galaxy S4 Mini-Galaxy S3-LG G2 Mini-HTC One Mini 2

41atakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamıyorum telefonlardan.Seri olması lazım.Hiç takılmayacak bir telefon arıyorum.Donmayacak çok oyun oynayan biriyim.Aşırı derecede müzik dinlerim.Günün 24 saati :biggrin: o yüzden bataryası iyi olacak.Kaliteli oyunları kasmadan kaldıracak.Kamerasının iyi olması gerekli ayrıca.Kaba durmasın telefon.Kibar olsun.Ayrıca birazcık büyük olsun :biggrin: küçük olmasın yani.Elimde şunlar var:
Nokia Lumia 1320

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S3
16GB

LG G2 Mini

HTC One Mini 2(Bu biraz tuzlu geldi diğer telefonlardan çok daha iyiyse düşünebilirim)

Arkadaşlar bunların arasında en iyisini değil,gerçekten iyi olanı yazmanızı istiyorum.Tecrübeleriniz benim için önemli.Teşekkürler shiftdelete ailesi.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
LG G2 ile minisi neredeyse aynı fiyatta zaten. LG G2 alın.

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Minilere hiç bulaşma hayal kırıklığına uğrarsın... Xperia z1 compact olabilir... G2 olabilir.. HTC one m7 veya m8 olabilir müzik konusunda çok memnun kalırsın...

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
bu telefonlara bukdar para verilmez en iyi tercih lg g2 veya gm discovery elite olabilir :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Anlamıyorum telefonlardan.Seri olması lazım.Hiç takılmayacak bir telefon arıyorum.Donmayacak çok oyun oynayan biriyim.Aşırı derecede müzik dinlerim.Günün 24 saati :biggrin: o yüzden bataryası iyi olacak.Kaliteli oyunları kasmadan kaldıracak.Kamerasının iyi olması gerekli ayrıca.Kaba durmasın telefon.Kibar olsun.Ayrıca birazcık büyük olsun :biggrin: küçük olmasın yani.Elimde şunlar var:
Nokia Lumia 1320

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S3
16GB

LG G2 Mini

HTC One Mini 2(Bu biraz tuzlu geldi diğer telefonlardan çok daha iyiyse düşünebilirim)

Arkadaşlar bunların arasında en iyisini değil,gerçekten iyi olanı yazmanızı istiyorum.Tecrübeleriniz benim için önemli.Teşekkürler shiftdelete ailesi.
lg g2 al hem ses çıkışı güzel 124 bit ses çıkısı destekliyor hemde snapragon 800 kullanıyor oldukça hızlı ve performanslı fiyatıda şu sıra 1200 lerde bulunabiliyor...

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence siz iphone 6 bekleyin, alın :)
g2 ses çıkışı güzel, bence biraz tiz,hifi desteği de var. ama büyük olunca sanki her an cepte müzik dinletmez gibi. kamera fena değil, gündüz güzel, gece geç odaklıyor, video gece fps düşüyor, odak sorunu var yine.
z1c nin sesi kısık diyenler var, kamerada flaş sızması var diyenler var, oyun oynuyorum diyorsunuz ekran yeter mi.
bu kadar isteğe en uygunu iphone alın :) ya da htc one m8 e bakabilirsiniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Minilere hiç bulaşmayın, mini tarzı telefon istiyorsanız Z1C öneririm.

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lg g2 al derm bende ama 16 gb az gelebılır hafıza kartı kullanılmıyor telefonda alırsan 32 gb ını al derm :)

bende suan telefon alacagım s4 ve g2 arasında gıdıp geldım o kadar yoruma ragmen s4 dusunuyorm ama telefonu almaya gttıgımde her an hersey degısebılır :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Başlık konu içeriğine uygun hale getirilmiştir.

Lütfen konu açarken konu içeriğine uygun başlıklar seçmeye özen gösterelim.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
LG G2 al. Sen kasmasın falan demişsin o zaman listedekilerden Nokia Lumia 1320`yi al.(Kasmayan akıllı cihaz istiyorsan WP işletim sistemli cihaz alacaksın.)

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows Phone istiyorsan 1320 alabilirsin ama kamerası pek iyi değil g2 mini'yi önermem geriye 3 telefon kalıyor HTC one mini 2 ise biraz pahalı s3 ve s4 mini arasında kalsam s4 mini alırdım. Zaten ben de yakın zamanda S4 mini alacağım.:thumbup1:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Windows phone istiyorsan 1320 alabilirsin ama kamerası pek iyi değil g2 mini'yi önermem geiye 3 telefon kalıyor HTC one mini 2 ise biraz pahalı s3 ve s4 mini arasında kalsam s4 mini alırdım. Zaten ben de yakın zamanda S4 mini alacağım.
Motorola Moto G al. S4 Mini'den her türlü daha iyi. Güncelleme desteğiyle gayet stabil ve uzun ömürlü bir cihaz. S4 Mini'nin adı var kendisi yok.

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Motorola Moto G al. S4 Mini'den her türlü daha iyi. Güncelleme desteğiyle gayet stabil ve uzun ömürlü bir cihaz. S4 Mini'nin adı var kendisi yok.
Zaten telefonları orada biraz test edicem bakalım beğendiğimi alıcağım. Tabi bütçemi zorlamayacaklardan almayacağım. :D

kaancngiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben s4 mini kullanacısıyım çok memnunum telefonumdan senin istediklerinin aynısını isteyerek gittim bu telefonu almaya paraısının hakkını verdi ben bide telefonu rootladım rom kurdum şuan tadından yenmiyo :thumbup1:

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben s4 mini kullanacısıyım çok memnunum telefonumdan senin istediklerinin aynısını isteyerek gittim bu telefonu almaya paraısının hakkını verdi ben bide telefonu rootladım rom kurdum şuan tadından yenmiyo :thumbup1:
Niye rom yükledin ki telefon büyük ihtimalle güncellemeler alacak.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bence Samsung telefonları hiç alma General Mobile Discovey`le S3 hemen hemen aynı özelliklere sahip

S3 970 lira gibi bir fiyatta iken Discovery 700 lira arada ki 270 yetmiş liradan 70 Tl çık buda S3 ün NFC si ve biraz daha güçlü işlemcisinden dolayı geriye 200 TL kalıyor bu parayı Samsung yazısı için mi vereceksin ?