Lugatsoft.TK

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yalnızca belgesel içeriği olan yepyeni bir web sitesi..

İçerik genelde google video gibi video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Günde en az 4 - 5 içerik girilmektedir ve belgesel severler için gerçekten kaliteli bir kaynaktır.

Görüş ve Önerilerinizi bekliyorum...

Her türlü iletişim, soru, istek için doğrudan siteden ya da buradan mesaj atabilirsiniz

edit.

arkadaşlar site benim, tasarım üzerine çok uğraştım içeriğide en iyi şekilde seçip en beğendiklerimi ekliyorum şimdilik siteye günlük 10 - 15 kişi girip belgesel izlemekte ama bunu yetersiz görüyorum yani en azından o kadar emek harcamışken bu sayının biraz daha fazla olmasını beklerdim. bunun için en iyi çözümün facebook'tan geçtiğini öğrendim yani facebook'ta tanıtımı yapınca site popülerliği bayaa bir artıyormuş. bunun için facebookta sitemin tanıtım sayfasını hazırladım. sizden ricam en azından beğenip arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz istediğim kullanıcı kitlesine ulaşabilirim. Facebookta sitenin tanıtım sayfası:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Lugatsofttk-Belgesel-Sitesi/164676900229312

LugatSoft.TK :flowers::flowers:

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Bir belgesel sitesi için belgeseli çağrışım yapmayan bi alan adı. Neden böyle ki :D

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
aynen zamanında alınmış da atıl bekleyen bir domain miydi acep

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
iiyidir ya acaba belgesel rica etsek yayınlarlar mı ???

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
aslında deneme amçalı bir domain olduğu için ne yapabileceğimi ölçüyorum eğer içerik tutarsa domain sorun değil. 1 günde değiştirilir. içerik hakkında ya da görünüm vs.. hakkında eleştri bekliyorum..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Belgesel konu linklerinin yanına belgeselden bir resim eklenebilir tanıtım amaçlı. Şu durumda sadece belgeselin başlığı ve linki var.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
iiyidir ya acaba belgesel rica etsek yayınlarlar mı ???

belgesel talebinde bulunmanız için özel bir bölüm açmayı düşünüyorum.

---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

Belgesel konu linklerinin yanına belgeselden bir resim eklenebilir tanıtım amaçlı. Şu durumda sadece belgeselin başlığı ve linki var.

resimler sayfayı çok yavaşlatıyor ve bazı belgesellerle ilgili uygun(boyut, tür, renk) resim bulmak çok uzun zaman alıyor ve bu da sitenin güncelliğini azaltıyor. bunun için başlıklarda bir süre tanıtım amaçlı görsel eklemeyi düşünmüyorum.. önerin için çok teşekkürler.

Dinozor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oldukça yararlı bir site olacağa benziyor ama arşivin biraz daha büyümesi lazım.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Oldukça yararlı bir site olacağa benziyor ama arşivin biraz daha büyümesi lazım.

teşekkürler hocam. şu an sitede 50 belgesel yayınlanmaktadır. pazartesi gününe kadar bu sayının 80-100 arasında olacağını tahmin ediyorum.