Lost'da şok geri dönüş

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgi vereyim Claire 5. sezon boyunca dizide olmayacak, ama 6. sezonda onu dizide görmeye devam edeceğiz(nasıl olur bilmiyorum artık).. Zaten çoğunuzun bildiği gibi 6. sezon son sezon.. Bir de ekleyeyim, senaristler dizinin senaryoyu anlatım şeklinin inanılmaz şekilde değişeceğini söylediler. Hatta ''Şu an oldukça baskı altındayız, olur da bu yeni anlatım şeklimiz tutmazsa diye tereddüt etmiyor değiliz. Ancak işi batıracaksak da bunu kaliteli yoldan yapmak istiyoruz.'' demişlerdi..

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vallahi Anna Lucia karakteri güzeldi. Zaten Flashbacklerde amaç bu adı üstünde geriye dönüşler yapılacak. Anna Lucia'da güzel hatundu. Sawyerla işi pişirmişti:D:D:D

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben adada kristallerin peşine düşen, örümcekler tarafından ısırılıp felç olan sevgilileri merak ediyorum, onlarda geri dönecekmi yoksa lost yazarlarının son sezonlarda yaptığı gibi bölüm tamamlama karakterlerimiydi ???

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu diziyi ayştayn izlese çözemez kafayı sıyırırdı,boşverin diziyi anlamayı sadece izleyin.bu diziyi anlamaya çalışacağıma gider denklemleri çözmeyi öğrenirim :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ana Lucia dönsün tabiki. Uçak kazasında ölümden döndü kız, diziye mi dönemeyecek :D :D

karaxeborr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgi vereyim Claire 5. sezon boyunca dizide olmayacak, ama 6. sezonda onu dizide görmeye devam edeceğiz(nasıl olur bilmiyorum artık).. Zaten çoğunuzun bildiği gibi 6. sezon son sezon.. Bir de ekleyeyim, senaristler dizinin senaryoyu anlatım şeklinin inanılmaz şekilde değişeceğini söylediler. Hatta ''Şu an oldukça baskı altındayız, olur da bu yeni anlatım şeklimiz tutmazsa diye tereddüt etmiyor değiliz. Ancak işi batıracaksak da bunu kaliteli yoldan yapmak istiyoruz.'' demişlerdi..

korkutma kardeş yav :) düşünsenize filmin sonunda locke uykudan uyanıyormuş :icon_:

anamur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
suna karar verdim bu adada yakılsan veya gömülsen bile dirilecegin kesinleşti

pusluvadi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni sezon malumunuz ricard, adadan ayrıldıktan sonra yaşananlar ve adaya gelmeden önce yaşananlar üzerinden devam edecek. Birde Fransız piliç :D ve gemisi black rock ki bu gemiyi widmorun açık arttırmasından hatırlarsanız 160 sene önce kayboluyor ama adaya 16 sen önce daniel ve ekibi geldi gibi gösteriliyor. Senaristleri çok yalancı, onun için bir şeye güvenemiyorsun hele benjamin'e kırk defa guzül aldırsan temizlenmez :innocent:
flashback'lere alışığız oyuncunun flashback'leri ile geri dönmesi normal, yada jack'in babası c(h)ristiyan gibi adada türeyebilir. ne bilem bi şeyler olacak işte...

pusluvadi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu arada ana lucia hızlı ve öfkelinin 4. filminde, seri devam ediyor