Londra Boks Gecesi NTV Spor’da ekrana geliyor!

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,858
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,319
Puanları
113
Yaş
39
a820b45a-4299-4ad2-a1a0-335c616126b6.jpg


Londra Boks Gecesi NTV Spor’da ekrana geliyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilecek boks gecesinde son zamanların en iyi maçları, 12 Aralık Cumartesi akşamı 22.00’den itibaren NTV Spor’da canlı yayında sizleri bekliyor.

22.00 - Tony Bellew - Mateus Masternak / Profesyonel Boks / canlı
23.05 - Chris Eubank Jr - Garry O'Sullivan / Profesyonel Boks / canlı
00.30 - Anthony Joshua - Dillian Whyte / Profesyonel Boks / canlı
01.30 - Gianluca Branco - Paulie Malignaggi / Profesyonel Boks / bant
02.10 - Luke Campell - Yvan Mendy / Profesyonel Boks / bant
02.50 - Kevin Mitchell - Ismael Barroso / Profesyonel Boks / bant

Gecenin Ana Maçı Yıllanmış Rövanş!

Son Olimpiyat Şampiyonu, ağır sıkletin usta boksörü Anthony Joshua ringe çıkıyor. Son maçında yenilmez denen 21 maçta 21 galibiyeti bulunan Gary Cornish'i daha ilk raundda nakavt eden Nijerya asıllı İngiliz boksörün karşısında bu kez çok daha zorlu bir rakip var. Joshua, amatör yıllarında kaybettiği Dillian Whyte'dan rövanşı profesyonel arenada almak istiyor.

Sürgün Boksör Eubank'in en Zor Sınavı...

18 yaşında kardeşiyle birlikte ABD'ye yerleşmek zorunda kalan ve daha sonra İngiltere'ye şampiyon boksör olarak dönen Eubank de ringe çıkacak boksörler arasında yer alıyor. Chris Eubank Jr. ile Gary O'Sullivan 12 raundluk maçta karşı karşıya geliyor. Kazanan boksör dünya şampiyonluk maçında Daniel Jacops ile ringe çıkmaya hak kazanacak. Eubank'in 20 galibiyeti 1 mağlubiyeti bulunurken, O'Sullivan'ın ise 21 zaferine karşılık tek yenilgisi mevcut.

WBA Dünya Şampiyonluk Maçı, Mitchell'in Son Şansı

Kolombiyalı Darleyz Perez'in şampiyon olduğu bu sıklette geçici şampiyonluk mücadelesi verecek olan İngiliz Kevin Mitchell'in rakibi 20 maçta yenilgisi olmayan Venezuellalı Ismael Barraso... Mitchell daha önce WBC'de unvan maçına çıkmış ancak kaybetmişti.

Sicilyalı Dünya Şampiyonunu Sakın Kaçırmayın

İtalyanların ABD'yi altını üstüne getirmiş eski dünya şampiyonu boksörü Sicilyalı Paulie Malignaggi, vatandaşı Lazio'dan Gianluca Branco ile amansız bir mücadeleye girecek. EBU Yarı Orta Sıklet Avrupa Şampiyonluk maçına çıkacak ikilinin karşılaşması büyük bir heyecanla bekleniyor.

Çılgın İngiliz Tony Belew Varoluş Maçında

91 Kg'da yola devam eden İngiliz boksör Tony Belew, Nathan Cleverly rövanş zaferi ile adını iyice duyurmuştu. Liverpoollu Belew, EBU Cruiserweight Avrupa Şampiyonluk maçında eski şampiyon Polonyalı Mateusz Masternak ile son derece zorlu bir mücadeleye girecek.

Kraliyet Nişanı Verilen Ülke Kahramanı Luke Campbell

2012 Olimpiyatları sonrasında İngiltere'de kahraman ilan edilen ve kraliyet ailesinin nişan verdiği bir sporcu olan yenilgisiz boksör Luke Campbell de ringe çıkan isimler arasında yer alıyor. 28 yaşındaki Campbell'in rakibi 30 yaşındaki Fransız Yvan Mendy... Kazanan WBC'nin Uluslararası Kemer sahibi olacak...

Tüm heyecanlı maçlar Cumartesi akşamı saat 22.00'den itibaren Londra O2 Arena'dan canlı yayınla NTV Spor’da ekrana gelecek.

Kaynak
 

Son mesajlar

Üst