LoL Yaz Bitimi Etkinliği [Ücretsiz Hero Ve Kostümler]

LolProffy0809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. EUW [ Avrupa sunucusu] LoL oyuncuları için (Yaz BitimiEtkinliği) adında düzenlediği etkinlikte Ücretsiz Hero ve Kostüm dağıtımı yapılıyor. Aynı şekilde bunu TR [Türkiye Sunucusu]nda yaptığımda bu hero ve kostümlere Türkiye sunucusundada sahip olabildiğimizi keşfettim. Mademki böyle bir durum var bende sizlerle paylaşayım ,Benim gibi herkes bu hero ve kostümlere sahip olsun istedim.

Peki Bu Ücretsiz Hero Ve Kostümleri Nasıl Elde Edebiliyoruz ?

- http://signup.leagueoflegends.com/ Bu adrese girip üye oluyoruz. TR İp'si olduğumuzdan Bu üyeliğimiz [TR] (Türkiye Sunucusunda) Açılmış oluyor.

-Yukarıdaki link'ten yeni açtığımız Hesabımız ile LoL'e giriş yapıyoruz . Hesabımız tabiki 1 level olarak çıkıyor karşımıza . Bizim amacımız bu üyeliğimizi 10 level'e ulaştırıp Hero ve Kostümlere sahip olmak..

-[ÖNEMLİ] Bu hesabımızı 10 level yaptıktan sonra hesabın kayıtlı olduğu e-mail adresine kazandığımız Heroların ve Kostümlerin Kodları gönderiliyor. Yalnız Burada üye olurken E-mail adresi ve Şifrenizi bi yere not etmeniz gerekiyor. Aksi taktirde 10 level olduktan sonra E-mail adresinize gönderilecek olan Hero ve kostümlerin kodlarına ulaşamazsınız.

**Bu üyeliğinizi 10 level yaptınız e-mail adresinize Hero ve Kostüm kodları gönderildi. Bu kodları gerçek kullandığınız( Şuan da oynamakta olduğunuz) LoL hesabınızda kullanıp Hero ve Kostümlere Sahip olabiliyorsunuz..

Kazanacağımız Hero ve Kostümler Nelerdir ?

- Annie[ Buz Ateşi Annie ] / Ryze[Ryze Amca] / Garen[Komando Garen] / Jarvan IV[KaraZırh Jarvan IV] / Nocturne[Yağmacı Nocturne] / Katarina[Bilgewater'lı Katarina] / Miss Fortune[Gizli Ajan Miss Fortune] / Renekton[KanDelisi Renekton] / Maokai[Totem Maokai] / Thresh[Derin Dehşet Thresh] / Rengar[Kelle Avcısı Rengar] / Gnar[Dino Gnar] / Azir[Galaktik Azir]

>> Eğer aralarında Sahip oldugunuz herolar varsa gelicek kodlar ile yukarıda bulunan heroların yan taraflarında belirtilen kostümlerine sahip olabilirsiniz.

Şuan Azir Aktif Değil TR'de ancak TR'ye geldikten sonra kodunuz ile Azir'e sahip olabilirsiniz. Azir Herosu Ve Kostümünden bir resim ; http://www.9lol.org/wp-content/uploads/2014/08/azir3.jpg

Evet arkadaşlar yazdıklarımı dikkatle okuyup uygularsanız hiçbir şekilde sorun yaşamadan belirtmiş olduğum Hero ve Kostümlere sahip olabilirsiniz. Sadece teşekkür etmeniz yeterlidir sonuç olarak ben bunları bedava bir şekilde elde ettim sizlerinde bu etkinlikten yararlanması için bildiğim şeyleri sizlere aktardım. Sağlıcakla kalın..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
EU West'de 10 lv hesap kasıp mail adresime gelen kodları gidip Türkiye sunucusunda ki hesabımda aktifleştirebiliyormuyum?

erenP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bak şuan çok sinirliyim gerçekten bunu denedim olmadı 10 lvle kadr kastım ve gece gündüz 2 gün boyunca onun yüzünden sınavdan zayıf aldım e noldu ? hiç bişi gelmedi napıcam ben bi akıl ver ayrıca okdr uğraştırdın hakkım var üzerinde cevap bekliyorum

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
kardeşim bak şuan çok sinirliyim gerçekten bunu denedim olmadı 10 lvle kadr kastım ve gece gündüz 2 gün boyunca onun yüzünden sınavdan zayıf aldım e noldu ? hiç bişi gelmedi napıcam ben bi akıl ver ayrıca okdr uğraştırdın hakkım var üzerinde cevap bekliyorum
Konunun 3 ay önce açıldığının farkındasın değil mi ??

erenP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beni o bu ilgilendirmez kardeşim açılmış bikere ben bugün farketmişim malasef altınada not düşseymiş sadece yazın geçerlidir diye ? hakkımı helal etmiorum arkadaş

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
beni o bu ilgilendirmez kardeşim açılmış bikere ben bugün farketmişim malasef altınada not düşseymiş sadece yazın geçerlidir diye ? hakkımı helal etmiorum arkadaş
Tövbe Estağfurullah adam sana sabahtan aksama kadar oyna mi demis? Kendi sorumluluğun bilincinde ol ayrica konularin tarihlerine dikkat etmek forumda en basta yapilacaklardandir.