tek başınada kill alabilan ani hasar arıyorum ama aklıma pek bişi gelmedi illa sup herosu olcak bişi değil evelynn sup falan gibiİki tür support vardır;
-ADC’yi güçlendirip can veya güçlendirme veren
-ADC yanındayken tek başına da kill alabilen/killeri kendi alan
Bunlardan hangisini istiyorsunuz?
Benim de main karakterim Lux. Kendim oynarken güzel ama karşıya gelince çok kötü oluyor.
LoL’den bahsediyoruz ama?
Meta dışı şampiyonlarsa şu karakterleri oynayabilirsiniz:tek başınada kill alabilan ani hasar arıyorum ama aklıma pek bişi gelmedi illa sup herosu olcak bişi değil evelynn sup falan gibi
Üstüne alınma, kolsuz çarıdır.Benim de main karakterim Lux. Kendim oynarken güzel ama karşıya gelince çok kötü oluyor.
Kolsuz değil daha zor karakterleri oynayan arkadaşlarıma oyna diyorum oynayamıyorlarÜstüne alınma, kolsuz çarıdır.
Ben oynarım. 395 Level hesabım var ve o gün ilk kes Lux oynadım. S kazandım ve bayağı iyi skorum vardı.Kolsuz değil daha zor karakterleri oynayan arkadaşlarıma oyna diyorum oynayamıyorlar![]()
395 fazlaymış. Benimki 150 falan. Oyunu öğreten arkadaşım beni adc kendisini support lux yaptırdığı zaman öğrenmiştim ben de. Kindred harici ormanda daha güzel karakterler var bence, oyunu taşıma potansiyeli olan. Örnek; kayn,viego, warwick gibi.Ben oynarım. 395 Level hesabım var ve o gün ilk Lux oynadım. S kazandım ve bayağı iyi skorum vardı.
Mainim Kindred. Lux gibi heroların olması, bunları oynamayan herkese haksızlık.
Ben daha çok Ekko, Kindred, Olaf oynarım ormanda. Uzun zamandır mid oynuyorum.395 fazlaymış. Benimki 150 falan. Oyunu öğreten arkadaşım beni adc kendisini support lux yaptırdığı zaman öğrenmiştim ben de. Kindred harici ormanda daha güzel karakterler var bence, oyunu taşıma potansiyeli olan. Örnek; kayn,viego, warwick gibi.
Ben de Talon, yone oynuyordum ama bizim arkadaşlarla oynarken takım olarak support eksik olunca ben de main olduğum role dönmek durumunda kaldım.Ben daha çok Ekko, Kindred, Olaf oynarım ormanda. Uzun zamandır mid oynuyorum.
Varus, Talon, Yone, Mordekaiser efsane ya. Anlatılmaz, tek atılır. Oynadıklarımın hepsi, Lux'a göre çok yetenek ister.
O anlar güzeldi değil mi? Böyle yetenek isteyen bir şeyler ile oynayıp, zevk almak... Paha biçilmez.Ben de Talon, yone oynuyordum ama bizim arkadaşlarla oynarken takım olarak support eksik olunca ben de main olduğum role dönmek durumunda kaldım.
Hayır halen daha çok zor karakterleri de çok kolay karakterleri de oynuyorum. Lux gözünüzde fazla kolay gözüküyor ama herhangi bir dereceli maçın sonunda (gold-plat arası) böyle diyeceğinizi sanmıyorum.O anlar güzeldi değil mi? Böyle yetenek isteyen bir şeyler ile oynayıp, zevk almak... Paha biçilmez.
Lux oynayınca arkada bekle, salla bir şeyler random kesin tutacak zaten. Çünkü hem menzilleri çok uzun, hem de genişlik olarak çok uzun. Her türlü tutuyor. Hitbox'ta var.
Lux,Sett,Pantheon ve Morgana öneririm.Lol de support önerirmisiniz ama eğlenceli mesela twitch sup gibi shaco sup gibi vs
xerathLol de support önerirmisiniz ama eğlenceli mesela twitch sup gibi shaco sup gibi vs
hocam o karakteri ben hiç sevmiyorum iyi oynayan birisi olduğu zaman çok gıcık ediyor adc dePyke neden kimse söylememeiş![]()
zyratek başınada kill alabilan ani hasar arıyorum ama aklıma pek bişi gelmedi illa sup herosu olcak bişi değil evelynn sup falan gibi