Öneri Lol Support Öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nexzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nexzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Lol de support önerirmisiniz ama eğlenceli mesela twitch sup gibi shaco sup gibi vs

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
İki tür support vardır;
-ADC’yi güçlendirip can veya güçlendirme veren
-ADC yanındayken tek başına da kill alabilen/killeri kendi alan
Bunlardan hangisini istiyorsunuz?

Nexzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İki tür support vardır;
-ADC’yi güçlendirip can veya güçlendirme veren
-ADC yanındayken tek başına da kill alabilen/killeri kendi alan
Bunlardan hangisini istiyorsunuz?
tek başınada kill alabilan ani hasar arıyorum ama aklıma pek bişi gelmedi illa sup herosu olcak bişi değil evelynn sup falan gibi

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Benim de main karakterim Lux. Kendim oynarken güzel ama karşıya gelince çok kötü oluyor.
LoL’den bahsediyoruz ama?
tek başınada kill alabilan ani hasar arıyorum ama aklıma pek bişi gelmedi illa sup herosu olcak bişi değil evelynn sup falan gibi
Meta dışı şampiyonlarsa şu karakterleri oynayabilirsiniz:
Lux,banlanırsa veya karşı alırsa Brand, gerçek bir support olan Lulu gibi karakterleri deneyebilirsiniz.

Ama Lux ve Brand oynarken sizin takımdaki adcnin oyunu pek eğlenceli geçmeyebilir.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Kolsuz değil daha zor karakterleri oynayan arkadaşlarıma oyna diyorum oynayamıyorlar :D
Ben oynarım. 395 Level hesabım var ve o gün ilk kes Lux oynadım. S kazandım ve bayağı iyi skorum vardı.
Mainim Kindred. Lux gibi heroların olması, bunları oynamayan herkese haksızlık.

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Arkadaş adc sini trollemek için istiyor sanırım. Yasuo sup yapmak gibi.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Ben oynarım. 395 Level hesabım var ve o gün ilk Lux oynadım. S kazandım ve bayağı iyi skorum vardı.
Mainim Kindred. Lux gibi heroların olması, bunları oynamayan herkese haksızlık.
395 fazlaymış. Benimki 150 falan. Oyunu öğreten arkadaşım beni adc kendisini support lux yaptırdığı zaman öğrenmiştim ben de. Kindred harici ormanda daha güzel karakterler var bence, oyunu taşıma potansiyeli olan. Örnek; kayn,viego, warwick gibi.

lamer

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Zyra alıp electrocute gir gayet zevkli oluyor. Predator Galio sup oynamak da zevkli deneyebilirsin

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
395 fazlaymış. Benimki 150 falan. Oyunu öğreten arkadaşım beni adc kendisini support lux yaptırdığı zaman öğrenmiştim ben de. Kindred harici ormanda daha güzel karakterler var bence, oyunu taşıma potansiyeli olan. Örnek; kayn,viego, warwick gibi.
Ben daha çok Ekko, Kindred, Olaf oynarım ormanda. Uzun zamandır mid oynuyorum.
Varus, Talon, Yone, Mordekaiser efsane ya. Anlatılmaz, tek atılır. Oynadıklarımın hepsi, Lux'a göre çok yetenek ister.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Ben daha çok Ekko, Kindred, Olaf oynarım ormanda. Uzun zamandır mid oynuyorum.
Varus, Talon, Yone, Mordekaiser efsane ya. Anlatılmaz, tek atılır. Oynadıklarımın hepsi, Lux'a göre çok yetenek ister.
Ben de Talon, yone oynuyordum ama bizim arkadaşlarla oynarken takım olarak support eksik olunca ben de main olduğum role dönmek durumunda kaldım.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Ben de Talon, yone oynuyordum ama bizim arkadaşlarla oynarken takım olarak support eksik olunca ben de main olduğum role dönmek durumunda kaldım.
O anlar güzeldi değil mi? Böyle yetenek isteyen bir şeyler ile oynayıp, zevk almak... Paha biçilmez.
Lux oynayınca arkada bekle, salla bir şeyler random kesin tutacak zaten. Çünkü hem menzilleri çok uzun, hem de genişlik olarak çok uzun. Her türlü tutuyor. Hitbox'ta var :D.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
O anlar güzeldi değil mi? Böyle yetenek isteyen bir şeyler ile oynayıp, zevk almak... Paha biçilmez.
Lux oynayınca arkada bekle, salla bir şeyler random kesin tutacak zaten. Çünkü hem menzilleri çok uzun, hem de genişlik olarak çok uzun. Her türlü tutuyor. Hitbox'ta var :D.
Hayır halen daha çok zor karakterleri de çok kolay karakterleri de oynuyorum. Lux gözünüzde fazla kolay gözüküyor ama herhangi bir dereceli maçın sonunda (gold-plat arası) böyle diyeceğinizi sanmıyorum.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Pyke neden kimse söylememeiş :)

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Yok, ben yine pyke diyorum, maç sonu durdurlamaz ikili oluyorki az önce de şahit oldum :)