Lol oynamaya başlayacağım.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
168dk sonra lol oynamaya başlaycağım inşallah.Bu tür oyunları hiç oynamadım.Nasıl bir oyun olduğunu anlatır mısınız kitlesi,amacı,hissiyatı fln öyle şeyler.

Ekli dosyalar

• lol.JPG
    lol.JPG
    14.2 KB · Görüntüleme: 170

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
168dk sonra lol oynamaya başlaycağım inşallah.Bu tür oyunları hiç oynamadım.Nasıl bir oyun olduğunu anlatır mısınız kitlesi,amacı,hissiyatı fln öyle şeyler.

Bende hiç oynamadım biraz baktım ama pek tarzım değil. Deneyin sevmezseniz silersiniz.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Benim de arkadaşlarım oynuyor.Tabi arkadaş mıyız o bile meçhul.Bir araya geldiklerinde oyundan fln konusuyorlar.Onların oynadıkları ve benim oynayabileceğim daha doğrusu pcmin kaldırabileceği tke oyun oldugu için indirip bir sansımı deneyeceğim.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
İlk başta sevmezsin ama oynadıkça bağımlı olursun kanserdir ama sevdirir

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Ben ilk oynadigimda " olm lol oynuyorum sen kimsin " bi havalara girmiştim varya anlatamam :D, ama dakika ile ayni gidiyordu olum sayım :D, hic bise anlamiyodum butun tuslara basiyodum havalı diye :D, ne günlerdi ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ogun demirci yaz youtube a, guzel montaj yapıyor, hem oyunu ogrenirsin hemde daha çok seversin oyunu.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Ben ilk oynadigimda " olm lol oynuyorum sen kimsin " bi havalara girmiştim varya anlatamam :D, ama dakika ile ayni gidiyordu olum sayım :D, hic bise anlamiyodum butun tuslara basiyodum havalı diye :D, ne günlerdi ya.

Ogun demirci yaz youtube a, guzel montaj yapıyor, hem oyunu ogrenirsin hemde daha çok seversin oyunu.
Deneme yanılma yönetmiyle oynicam oyunu .Daha heyecanlı olur.

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
yeni pc aldığımda Lol'ü bi deneyeyim dedim indirdim. benim tarzım değil, sevmedim oyunu. hatta nefret ediyorum oyundan yaaaa. adamlar tek atıyo ben vurmama rağmen can bile götüremiyorum. ama kardeşim sabah akşam oynuyor. o oynadıkça ben yine sinirlenmeye başlıyorum ister istemez. valla sıkıcam boğazından yetti bee

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
yeni pc aldığımda Lol'ü bi deneyeyim dedim indirdim. benim tarzım değil, sevmedim oyunu. hatta nefret ediyorum oyundan yaaaa. adamlar tek atıyo ben vurmama rağmen can bile götüremiyorum. ama kardeşim sabah akşam oynuyor. o oynadıkça ben yine sinirlenmeye başlıyorum ister istemez. valla sıkıcam boğazından yetti bee
Hocam, çok önyargılı bakıyorsunuz gerçekten, oyunu çok oynamamissiniz anladigim kadariyla, birkere hak verin oyuna oynamayin, youtube ac, komik montajlari izle seveceksin, o sana tek atıyorsa sende ona atarsin biliyorsan eğer, yaz Ogün demirci oyundan cok zevk alacam

Reaksiyon puanı
427
Sen niye sinirleniyorsun? rahat bırak istediği oyunu oynasın kardeşin :D

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Hocam, çok önyargılı bakıyorsunuz gerçekten, oyunu çok oynamamissiniz anladigim kadariyla, birkere hak verin oyuna oynamayin, youtube ac, komik montajlari izle seveceksin, o sana tek atıyorsa sende ona atarsin biliyorsan eğer, yaz Ogün demirci oyundan cok zevk alacam
bir ara garen ile 22 kill alıp 0 kere ölmüştüm. o gün baya zevkli geldi ama ne olduysa o günden sonra hiç vuramadım. birde karşıma iyi adamlar çıkıyor. adamlar ana hesaplarını yükseltiyorlar, yükseltiyorlar, sonra bir süre sonra ana hesaplarını bırakıp yeni hesaba geçiyorlar (yada ikisiyle de oynuyorlar). öyle olunca da biz onları vuramıyoruz.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
TR serveriyse 50 seviye olana kadar chat kapalı oynamak en önemlisi.
İlk başlarda master, garen tarzı karakterler oynamak en iyisi.
Video izlemenin de oyun tarzına çok etkisi oluyor.

Ahmet 3412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Muhtemelen başlamışsındır ama kesinlikle tr de oynama west hesabı aç orada oyna.

Melker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
129
Lol demek pişmanlıktır. Üst üste 3 defa ölünce küfür yağmuruna tutulursun. Şuan ne durumdasın bilmiyorum ama 15 seviyeye kadar söylenilenleri ciddiye almadan yoluna devam et derim.

Pc yandı bitti kül oldu.Daha çok gecç :D
Pardon bunu okumamışım :D neyse sağlık olsun

Ahmet 3412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Lol demek pişmanlıktır. Üst üste 3 defa ölünce küfür yağmuruna tutulursun. Şuan ne durumdasın bilmiyorum ama 15 seviyeye kadar söylenilenleri ciddiye almadan yoluna devam et derim.

Pardon bunu okumamışım :D neyse sağlık olsun
Bende okumamışım ama tamamen katılıyorum size eski support main olarak akıl sağlığımı yitirmiştim.

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
168dk sonra lol oynamaya başlaycağım inşallah.Bu tür oyunları hiç oynamadım.Nasıl bir oyun olduğunu anlatır mısınız kitlesi,amacı,hissiyatı fln öyle şeyleonc
İlk önce söyleyeyim oyun aslında çok zevkli. Ama kalıplaşmış "toxic" ifadesi insanlarda ön yargıya sebep oluyor. League of legends karakterlerin zorluk derecelerine göre ayrılır. Başta kolay kahramanlarla oynamayı dene. Oyunu bilmiş gibi olanlar karşına gelecek veya oynayacağın koridoru baskın edip, oyununu bozanlar vs. Ama bunlar olduğunda sinirlenme, üzülme ve oyuna ön yargı oluşturma. Onların yaptığı sadece sözden ibaret ve flame atmak. Bunlara aldanıp moral bozma. Gameplay videoları izleyebilirsin. LoL hikayesini ve karakterlerini taniyabilirsin. LoL'a başlama rehberi izleyebilirsin. Karakter inceleme ve LoL evrenini Dora "Stratera" Özsoy'dan izleyebilirsin. YouTube arama kısmına ise League of Legends başla rehberi diye yazıp izlenmesi fazla, yükleme tarihi yakın olan videoları izleyebilirsin. İyi oyunlar, iyi forumlar dilerim arkadaşım.

Muhtemelen başlamışsındır ama kesinlikle tr de oynama west hesabı aç orada oyna.
TR serverinde Ping sorunu varsa zaten. Westte hayatta oynayamaz hocam. Türkiye'deyiz.

merihxdemiral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İlk önce söyleyeyim oyun aslında çok zevkli. Ama kalıplaşmış "toxic" ifadesi insanlarda ön yargıya sebep oluyor. League of legends karakterlerin zorluk derecelerine göre ayrılır. Başta kolay kahramanlarla oynamayı dene. Oyunu bilmiş gibi olanlar karşına gelecek veya oynayacağın koridoru baskın edip, oyununu bozanlar vs. Ama bunlar olduğunda sinirlenme, üzülme ve oyuna ön yargı oluşturma. Onların yaptığı sadece sözden ibaret ve flame atmak. Bunlara aldanıp moral bozma. Gameplay videoları izleyebilirsin. LoL hikayesini ve karakterlerini taniyabilirsin. LoL'a başlama rehberi izleyebilirsin. Karakter inceleme ve LoL evrenini Dora "Stratera" Özsoy'dan izleyebilirsin. YouTube arama kısmına ise League of Legends başla rehberi diye yazıp izlenmesi fazla, yükleme tarihi yakın olan videoları izleyebilirsin. İyi oyunlar, iyi forumlar dilerim arkadaşım.

TR serverinde Ping sorunu varsa zaten. Westte hayatta oynayamaz hocam. Türkiye'deyiz.
Trde ping sorunu yok sadece flamer ve feeder çok fazla ondan ötürü oynanmaz ama malum westte ping olduğu için Trye mahkumuz

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Trde ping sorunu yok sadece flamer ve feeder çok fazla ondan ötürü oynanmaz ama malum westte ping olduğu için Trye mahkumuz
Sizin feeder dediğiniz kişiler gerçekten kötü oynuyor olamaz mı bir insan kötü oynuyor diye feeder olmaz olamaz sadece bilerek ölüyorsa feeder olur