LOL gerekli bir programı kuramadık hatası

ANkaralıiskender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
Oyun açılmıyordu.Bende sildim.Tekrar yüklemeye çalışınca Gerekli bir programı kuramadık. Lütfen tekrar dene, bilgisayarını yeniden başlat veya Oyuncu Destek Ekibi ile iletişime geç hatası alıyorum.Windows 7 kullanıyorum

ANkaralıiskender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
3 gb ram
intel (R) core(TM)2 QUAD CPU Q8200
ati radeon hd 3450

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
3 gb ram
intel (R) core(TM)2 QUAD CPU Q8200
ati radeon hd 3450
LoL (League of Legends) dünyada en çok oynanan oyunların başında geliyor. Sadece belli bir ülkede değil hemen hemen çoğu ülkede oynanmaktadır. Her yıl birçok turnuvası düzenlenmektedir. Oyunu oynamak isteyenler bilgisayardan resmi sitesinden indirip ücretsiz şekilde oynayabilirler. Peki PC lol sistem gereksinimleri nelerdir? LoL sistem gereksinimleri minimum ve maksimum kaçtır?

LOL HANGİ BİLGİSAYARLARA YÜKLENEBİLİR?​

League of Legends oyunu bir strateji oyunu ve 2009 çıkışlı olduğundan dolayı sistem gereksinimleri çok yüksek değildir. Günümüzde çoğu bilgisayarlara yüklenir diyebiliriz. Ama burada önemli olan yüklendikten sonra oyunda alınan performanstır. Bazı bilgisayarlar full kalite oyunu rahat çalıştırabilirken bazı bilgisayarlar ise düşük ayarlarda bile oyunda donma yaşayabiliyor. İşte bu bakımdan minimum ve maksimum lol sistem gereksinimlerine bakmanız gerekmektedir. Lol sistem gereksinimlerine bakarak bilgisayarınız oyunu kaldırır mı yoksa kaldırmaz mı öğrenebilirsiniz. Şimdi lol sistem gereksinimlerine geçelim. Hem Windows hem de iOS bilgisayarlar için sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir.

LoL sistem gereksinimleri nelerdir? League of Legends PC minimum ve önerilen sistem gereksinimleri
League of Legends sistem gereksinimleri

LOL (LEAGUE OF LEGENDS) SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NEDİR?​

WİNDOWS PC İÇİN LOL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ​

En Düşük Sistem Gereksinimleri:

• 3 GHz işlemci (SSE2 yönerge kümesi veya daha üstünü desteklemeli)
  • 2 GB RAM
  • 12 GB boş sabit disk alanı
  • Shader 2.0b sürümü uyumlu ekran kartı
  • 1920x1200'e kadar ekran çözünürlüğü
  • DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği
  • Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

• 3 GHz çift çekirdekli işlemci
  • 4 GB RAM
  • 16 GB boş sabit disk alanı
  • Nvidia GeForce 8800 veya AMD Radeon HD 5670 ya da eşdeğeri ekran kartı (512 MB veya daha fazla ekran kartı belleğine (VRAM) sahip paylaşımsız GPU)
  • En güncel Service Pack kurulu Windows 7, Windows 8.1 ya da Windows 10

ANkaralıiskender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
LoL (League of Legends) dünyada en çok oynanan oyunların başında geliyor. Sadece belli bir ülkede değil hemen hemen çoğu ülkede oynanmaktadır. Her yıl birçok turnuvası düzenlenmektedir. Oyunu oynamak isteyenler bilgisayardan resmi sitesinden indirip ücretsiz şekilde oynayabilirler. Peki PC lol sistem gereksinimleri nelerdir? LoL sistem gereksinimleri minimum ve maksimum kaçtır?

LOL HANGİ BİLGİSAYARLARA YÜKLENEBİLİR?​

League of Legends oyunu bir strateji oyunu ve 2009 çıkışlı olduğundan dolayı sistem gereksinimleri çok yüksek değildir. Günümüzde çoğu bilgisayarlara yüklenir diyebiliriz. Ama burada önemli olan yüklendikten sonra oyunda alınan performanstır. Bazı bilgisayarlar full kalite oyunu rahat çalıştırabilirken bazı bilgisayarlar ise düşük ayarlarda bile oyunda donma yaşayabiliyor. İşte bu bakımdan minimum ve maksimum lol sistem gereksinimlerine bakmanız gerekmektedir. Lol sistem gereksinimlerine bakarak bilgisayarınız oyunu kaldırır mı yoksa kaldırmaz mı öğrenebilirsiniz. Şimdi lol sistem gereksinimlerine geçelim. Hem Windows hem de iOS bilgisayarlar için sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir.

LoL sistem gereksinimleri nelerdir? League of Legends PC minimum ve önerilen sistem gereksinimleri
League of Legends sistem gereksinimleri

LOL (LEAGUE OF LEGENDS) SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NEDİR?​

WİNDOWS PC İÇİN LOL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ​

En Düşük Sistem Gereksinimleri:

• 3 GHz işlemci (SSE2 yönerge kümesi veya daha üstünü desteklemeli)
  • 2 GB RAM
  • 12 GB boş sabit disk alanı
  • Shader 2.0b sürümü uyumlu ekran kartı
  • 1920x1200'e kadar ekran çözünürlüğü
  • Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

• 3 GHz çift çekirdekli işlemci
  • 4 GB RAM
  • 16 GB boş sabit disk alanı
  • Nvidia GeForce 8800 veya AMD Radeon HD 5670 ya da eşdeğeri ekran kartı (512 MB veya daha fazla ekran kartı belleğine (VRAM) sahip paylaşımsız GPU)
  • En güncel Service Pack kurulu Windows 7, Windows 8.1 ya da Windows 10
En düşük ayarlarda 20 fps ile oynuyordum.PBE'yi merak etmiştim.İndirdikten sonra sıkıntı çıkmaya başladı.Sonra sildim tekrardan yükledim bu hata meydana geldi.

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
En düşük ayarlarda 20 fps ile oynuyordum.PBE'yi merak etmiştim.İndirdikten sonra sıkıntı çıkmaya başladı.Sonra sildim tekrardan yükledim bu hata meydana geldi.
Windows 7 yi unut. Windows 8.1'e geç. Windows 10'a geçeceksen SSD al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 çoğu programı desteklemez. Windows 8.1 e geç

Windows 8.1 ISO indir;

Windows 10 (SSD Yoksa önerilmez)

İstersen windows 10 linkinde şimdi güncelleştir butona tıkla dosyayı indirip aç de senin pc'ni windows 10'a direk yükseltir. Dosyaların gitmez

Fakat;

Windows 10'da 2 GB RAM Kullanımı var. Kanser olursun.
SSD yoksa pc'in işkence çeker

Şimdi sen 2 linkteki birini tıkla (windows 8.1 öneririm) ISO dosyasını indirip kurulum yap (USB) bakalım ne olacak Mutlaka dosyalarını yedekle. Dosyaların gidecektir. Format bilmiyorsan youtube'de araştır.

Son düzenleme:

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Windows 7 Devri bitti artık programları desteklemez windows 8.1 veya 10'a geç

Ha bide, Sistemin nedir?
1 gram alakası yok insanları yanlış yönlendirme bende win 7 den oynuyorum oyunu gayet rahat oynanıyor.
Oyun açılmıyordu.Bende sildim.Tekrar yüklemeye çalışınca Gerekli bir programı kuramadık. Lütfen tekrar dene, bilgisayarını yeniden başlat veya Oyuncu Destek Ekibi ile iletişime geç hatası alıyorum.Windows 7 kullanıyorum
Eğer lobiye girip ayarlar kısmına basabiliyorsan oradan onarım kısmı var oraya bas dosyaları tarayıp onarır.