Yasuobilal2007
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
29 levelim 30 a yaklaştım ama maçlarıma neden 190 200 levellik adamlar geliyor ? haliyle istemden olsa da feedliyorum.
peki neden bu rito adam gibi eşleştirme sistemi yapmıyor acaba ??Bu tüm seviyelerde başınıza gelecek, 70 lvl civarındayım karşıma 572 lvl ların geldiğini bilirim.
Daha küfürden adam banlamayan sistemin ona takılacağını sanmıyorum hocam.peki neden bu rito adam gibi eşleştirme sistemi yapmıyor acaba ??
Aslında banlıyorlar ama biz doğru şikayet etmiyoruzDaha küfürden adam banlamayan sistemin ona takılacağını sanmıyorum hocam.
Geçen gün bi adamın nicki Allah hoplatandı sikayet ettim perma yedi 200 levellik hesapDaha küfürden adam banlamayan sistemin ona takılacağını sanmıyorum hocam.
Dora'nın vidyodan alıntı mıydı buAslında banlıyorlar ama biz doğru şikayet etmiyoruz
Evet ??Dora'nın vidyodan alıntı mıydı bu![]()
Genelde amcamla arkadaslarimla girdigim zaman dusuk levelli adamlari veriyorBeraber girdiğiniz yüksek levelli birisi var mı?
Ama kendim girdigimde yüksek levelli adamlar geliyorBeraber girdiğiniz yüksek levelli birisi var mı?
Yanındakilere bağlı adamlar veriyor. Ben 249 level olmam lazım oyuna yeni başlayan 20 level arkadaşımla girince düşük seviyeli adamlar geliyor.Genelde amcamla arkadaslarimla girdigim zaman dusuk levelli adamlari veriyor
Amcam 130 level amaYanındakilere bağlı adamlar veriyor. Ben 249 level olmam lazım oyuna yeni başlayan 20 level arkadaşımla girince düşük seviyeli adamlar geliyor.
Diğer arkadaş 110 levelYanındakilere bağlı adamlar veriyor. Ben 249 level olmam lazım oyuna yeni başlayan 20 level arkadaşımla girince düşük seviyeli adamlar geliyor.
O yüzden veriyordur.Amcam 130 level ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer arkadaş 110 level
o kesinlkle pre olmakla alakalı olduğnu düşünüyorum adam 200 lvl 20 lvl arkadaşıyla giriyor riot abimizde 20 lvl e yakın insanlar çıkarıyor bu sebeplede feedliyosun.29 levelim 30 a yaklaştım ama maçlarıma neden 190 200 levellik adamlar geliyor ? haliyle istemden olsa da feedliyorum.