Logo vs. yapılır

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım çubuk adam pragramı pivot ve babamın çektiği güzel olan fotoğrafları 9 yaşımda movie makerden birleştirip atıyordum.çocuğunuzda başlamış bu işe,benim yaşımda.ve cedriic size gelince, çalışmamı bende pek beğenmiş değilim :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sanırım çubuk adam pragramı pivot ve babamın çektiği güzel olan fotoğrafları 9 yaşımda movie makerden birleştirip atıyordum.çocuğunuzda başlamış bu işe,benim yaşımda.ve cedriic size gelince, çalışmamı bende pek beğenmiş değilim :)

Cedriic Değil. Zübeyir ;)

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zübeyir=üzeyir olmasın*

--- Mesaj Güncellendi ---

istek?

deeplove24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film serüveni adında bi logo istiyorum.boydan boya bi logo olmasın.şimdiden tşk ederm

mikail06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
online arkadaşlık siteme logo yapabilirmisiniz ? mutlucift.net . şimdiden teşekür ederm saolun .

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
E7XNb.png

SfWxp.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Logo yapabiliceksen benim clanımın lgosunu yaparmısn WAF açılımı watch and fear dır yaparsanız çok sevinirim

eren1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de logo yaptırmak istiyorum clanım için WAF açılımı watch and fear

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ilk sayfadaki çalışmalarını inceledim ve sana birkaç öneride bulunmak isterim.
Yaptığın çalışmalardaki renk dengesine dikkat et. Çok uçuk renkleri bir arada kullanmamaya özen göster.
Fontlarını dikkatlice seç.
Photoshop eğitim setlerinin yanında eğer bulabilirsen grafik tasarımla ilgili dersleri takip et.
Tasarım her ne kadar ucu açık ve zevke dayalı bir konu olsa da bazı kuralları var.
Bu kurallar seni sınırlamak için değil, çalışmanın daha çok göze hitap etmesi için

eren1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumu kullansal derken üyelik olarak girdiyorsan uyelıkle girdim zaten yardım et lutfen caln ımın ismi WAF açılı watch and fear cs clanıdır aklında bulunsun

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Form yazacaktım,yanlış yazmışım. [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] kardeşim,aslında bu çalışmalarım bayağı eski.Yeni bir sürü çalışma yaptım ama henüz burada yoklar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sukru banada yapabılırmısın eG9 cok ıyı yapmıssın logoyu ısmım eren soyadım göksu nıckım eG9