Logo vs. yapılır

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4ncIL.png

Arkadaşlar (Aslında 12 yaşındayım) imza-avatar-logo-rütbe vs. istekleri alıyorum.Tek gereken ne istediğiniz ve nasıl olsun istediğiniz.İstekleri alalım.Formu doldurun.En geç 5 dk'da teslim(gördüğümde).

--- Mesaj Güncellendi ---

İstek?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sevgili kardeşim. Söyleyeceklerimi bir ağabey tavsiyesi olarak al ve çalışmalarına devam et.
Tasarım işi photoshop kullanabilmek değildir. Tasarım ciddi bir birikim, görsel zevk, ayrıntı ve sabır gerektiren bir olaydır. Gençlerimiz çok azimli ve istekliler bu konularda. Ama yaptıkları bir hata var; ben oldum diyerek, yeteneklerini bir an önce sergilemeye çalışmak. Bu durum, ilerleyen zamanlarda pişmanlık getiren bir durum. Çünkü zaman ilerledikçe, gerçekten bu işte istekliysen ve zevk alıyorsan, kendini oldukça geliştiriyorsun. Profesyonel olduğun anda da bu aceleciğin yüzünden artık geç kalmış oluyorsun. Acemi olarak yaptığın işler, sana eksi puan kazandırır. Mesela şu yukarıda sergilediğin ürün, profesyonel bakış açısıyla kötü bir çalışma. İleride kendini geliştirip, bu işi ticarete döktüğünde, insanlar seni bu acemi çalışmaların ile anımsayacak ve sana değer vermeyeceklerdir.
Tavsiyem bekle, kendini geliştir, ondan sonra ben buradayım de. Başarılar dilerim ;)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tasarım 5 Dk Da Bitmesi Önemli Değil Abicim. Tasarım [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] 'in dediği gibi Birikim, Görsel Zevk , Ayrıntı ve Sabır gerektiren bir mesele. Ben Grafikerim. Günde Kaç tasarım yapıyorum bilmiyorum. 1 tasarım en az 1 saatini almalı. O da kaba taslak. Sen çalışmalarına devam et. Gelecekte mesleğini seçmişsin gibi. Sen derslerini aksatma. Herşeyin başı BİLGİ.. O yüzden önce ders sonra tasarım. (:

Başarılar Dilerim Tekrardan (:

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben zaten basit olarak(size göre)yapıyorum.Sadece kendimi geliştirmek için.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
İşte biz de yapma diyoruz. Kendini geliştirmek, ürün ortaya koymak değildir. Gün gelir acemilik zamanında ortaya koyduğun ürünlerden pişmanlık duyarsın. Benim başıma gelen bir şey. Aynı hataya sen düşme diyorum. Buraya bir konu açıp, çalışmalarını sergileyerek profesyonel kişilerin fikirlerini alabilirsin. Ama bunu ürün olarak avatarmış, imzamış falan yapma bence. Neyse şimdi sana söylediklerimiz ters gelir, her eleştiriye bir bahane bulmaya çalışırsın, yaşının getirdiği tepkiler bunlar. Zamanla anlarsın.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İşte biz de yapma diyoruz. Kendini geliştirmek, ürün ortaya koymak değildir. Gün gelir acemilik zamanında ortaya koyduğun ürünlerden pişmanlık duyarsın. Benim başıma gelen bir şey. Aynı hataya sen düşme diyorum. Buraya bir konu açıp, çalışmalarını sergileyerek profesyonel kişilerin fikirlerini alabilirsin. Ama bunu ürün olarak avatarmış, imzamış falan yapma bence. Neyse şimdi sana söylediklerimiz ters gelir, her eleştiriye bir bahane bulmaya çalışırsın, yaşının getirdiği tepkiler bunlar. Zamanla anlarsın.

[MENTION=68465]kurtboz[/MENTION] . Daha yaşın 12. Bunları yapmaman lazım. Dersine odakLan. Herşeyden önemlisi İLİM. !

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Evet birazcık acemisin ama yaşının verdiği enerjiyi buradan hissetmedim dersem yalan söylerim, hadi bakalım madem logo yapılır dedin bir arkadaşım benden logo istedi ama ben yapamadım :) Bende senden istesem yapsan nasıl olur ?

özel msj atıyorum sana.. ;)

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Birde bu logoları hazır programlarla şablonlarlamı yapıyorsun abijim yoksa photoshop mu?

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=138307]technomind[/MENTION] : Yaptıralım bari bi logo. (:

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Logo tasarımcısı ayağınıza geldi.
Logo,banner,avatar,imza kenarı yazı kenarı resim efekti yapılır.
5 dakikada yapılır hemen teslim edilir :D Ahaha eyvallah sağol katkı sağlamaya çalışmak hoş bir düşünce :)

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bannerde yapabilirim.Rütbeyi yazmamışsın :D

Cedriic:
3430l.png

technomind:
cKla8.png

ilkercelik1990:
suiM8.png

ilkercelik1990:
suiM8.png

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hanımların dikkatine. Halı kenarı Logo kenarı overlock çekilir 5 dakkada teslim edilir. :D

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet doğruyu söyledim mesajda.Beğenmenize sevimdim ilkercelik1990

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
kırmayın çocuğun hevesini! Yanlış bu yaptığınız. Eleştiri her zaman, herkes için başarılı olmayabilir ;).

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
arkadaşlar dediğim için belirttim

Neden dalga geçme gereği duydunuz?

yok yanlış anlama kesinlikle dalga geçmedim tam tersi çok hoşuma gitti 12 yaşında Photoshop kullanabilen kaç kişi vardırki ?? ayrıca yaptıklarında başarılı diğer adobe programlarınıda öğren bence .

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cnfantr.com da grafik bölümüne giderseniz 3 grafiker rütbeliden biri benim,ordaki çalışmalar çok iyi bakabilirsiniz .çocuklarda yaratıcı olabilir.
dalga geçmeyi size söylemedim

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bence bu 12 yaşında değil. Konuşmalarından ve yaptıklarından ötürü.

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
form 1. sayfada ve ben 2009'dan beri üye idim ancak uzun süredir girmemiştim.ben 12 yaşındayım(aralıkta girdim)ve finix'i tanmıyorum.Hiç görmedim.

İstek?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Sametcim grafik bölümüne gir ilk 2 sayfaya bak istekleri görebilirsin. İşi görülmemiş veya yapılan tasarımları beğenmemiş olanlar varsa sende kendi tasarımlarını ekleyebilirsin alternatif olarak. Ayrıca forumda takıldığın sürece yeni istekler geleceğini farkedeceksin. Yalnız bunlar kişisel yani sana özel olarak değilde forumda konu olarak açılacak içine yardım etmek isteyen tasarımcılar çalışmalarını gönderecek. Sende bu şekilde gönderip forum ve forumdaki arkadaşlara destek olabilirsin. :) daha öncede dediğim gibi azimli ve yardımsever olman çok güzel. Kendimi gördüm sende diyebilirim :)

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baravo sana gusel bısıler cıkartabılıosan bravo walla sen kımseye takılma ılerde cok super grafkerliğie falan el atarsan burada yaptıkların sana referans olur:) bak derler bu cocuk daha yaşıtları bilgisayarı adam akıllı kullanamazken kendısı photosop yapıomus mıllete derler :) sen kımsye uyma devam et :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hanımların dikkatine. Halı kenarı Logo kenarı overlock çekilir 5 dakkada teslim edilir. :D

[video=youtube;lr9P82WQcQ4]http://www.youtube.com/watch?v=lr9P82WQcQ4[/video]

:D:D

[MENTION=68465]kurtboz[/MENTION] sana kötü bişi dediğimizden değil. Eleştri yapılmadan nasıl öğrenebilirsin ki ? Bu Grafikerlik kolay bişi mi sanıyorsun sen ? 1 çizgi atarsın 100 kişi bi sorun çıkartır. Sen güzel yapıyorsun. İlerde öğrenebileceğin çok şey var . Ama bunlar yetersiz abicim. Kendini geliştir . Ama önce okul diyoruz. :) Bana yaptığın şeyi ayrıca beğenmedim açıkça söylemek gerekirse. Uğraşılmamış :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=68465]kurtboz[/MENTION] kim ne derse desin, izlediğin yoldan şaşma, kendini geliştirmeye devam et. benim de 11 yaşında oğlum var fotoğraf makinesi ile çektiği fotoğraflar ve videoları birleştirip youtube video yüklüyor. ayrıca çok güzel çubuk adam animasyonları var. görseniz hayran kalırsınız. ve işin en güzelini nasıl yapılacağını öğretmedim. sadece bir program indirip kurdum o kadar.

seni eleştirenler olacaktır. hevesin kırılmasın. siz daha iyisini yapın ben de örnek alayım hocam olursun dersin. olur biter.
başarılarının devamını dilerim.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
@kurtboz kim ne derse desin, izlediğin yoldan şaşma, kendini geliştirmeye devam et. benim de 11 yaşında oğlum var fotoğraf makinesi ile çektiği fotoğraflar ve videoları birleştirip youtube video yüklüyor. ayrıca çok güzel çubuk adam animasyonları var. görseniz hayran kalırsınız. ve işin en güzelini nasıl yapılacağını öğretmedim. sadece bir program indirip kurdum o kadar.

seni eleştirenler olacaktır. hevesin kırılmasın. siz daha iyisini yapın ben de örnek alayım hocam olursun dersin. olur biter.
başarılarının devamını dilerim.

Size bi ustamla yaptığımız bi photoshop harikası bi resmi atacağım. PM olarak :)