yusufum_5656
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
arkadaşlar bugün logitech f710 aldım özelliklerinde şunlar var
LOGITECH F710 Kablosuz Gamepad Titreşimli 940-000118
2,4 GHz kablosuz
Veri iletimi hızlı ve gecikme, kesinti veya müdahale yok.
Tak ve Unut Nano alıcı
Kablosuz, USB nano alıcı o kadar ufak tefek ki USB bağlantı noktasına takıp unutabilirsiniz.
Kapsamlı oyun desteği
Logitech Wireless Gamepad F710'u kurmak ve favori oyunlarınızda kullanmak kolay.
Profil yazılımı
Özgün gamepad desteği olmayan oyunlarda klavye ve fare girişlerinizi taklit eden tamamen programlanabilir kontrollerle deneyiminizi kendinize uyarlayabilirsiniz.
Çift titreşim geribildirim motorları
Titreşim geri bildirimini destekleyen oyunlarda her sarsıntıyı, çarpışmayı ve patlamayı hissedebilirsiniz.
Tanıdık düğme yerleşimi
Hareketi siz kontrol edin. Yeni gamepad ayarlarını yeniden öğrenmek zorunda kalmadan oynayabilmenizi sağlayan tanıdık tasarım ve düğme yerleşimi.
Floating D-pad tasarımı
D-pad, tek bir eksen noktası yerine dört düğme üzerinde durur. Bu şekilde hızlı yön değişikliklerine hemen yanıt verebilir.
Kauçuk kavrama yeri
Özel bir dokuya sahip kauçuk sayesinde sıkıca kavrayabilirsiniz.
Teknik Özellikler
XInput modu:
A, B, X, Y düğmeleri
LB, RB düğmeleri
Sol ve sağ analog tetikler
Başlat ve Geri düğmeleri
İki adet tıklanabilir analog mini joystick
8 yönlü D yüzeyi
Giriş düğmesi
Spor modu
Titreşim açma / kapatma düğmesi
DirectInput modu:
10 programlanabilir tuş*
Programlanabilir sol ve sağ tetikler*
İki adet programlanabilir analog mini joystick*
8 yönlü programlanabilir D yüzeyi*
Spor modu
soracağım şu crysis 2 call of duty modern warfere 3 battifield oyunlarını nasıl gamepadle oynıcam programı yükledim ingilizce olduğu için anlamadım çünkü bu gamepad ile her oyun oynanıyor profil yükleniyor ikinci sorum titreşimi pes pynarken hissetmedim normalde oyun oynamadan titreşim özelliğini gördüm fena titriyor oyunda bunu hissetmek için ne yapcam genellikle pes oynuyorum Allah hepinizden razı olsun bilgileriniz için aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum sevincim kursağımda kalmasın
))
LOGITECH F710 Kablosuz Gamepad Titreşimli 940-000118
2,4 GHz kablosuz
Veri iletimi hızlı ve gecikme, kesinti veya müdahale yok.
Tak ve Unut Nano alıcı
Kablosuz, USB nano alıcı o kadar ufak tefek ki USB bağlantı noktasına takıp unutabilirsiniz.
Kapsamlı oyun desteği
Logitech Wireless Gamepad F710'u kurmak ve favori oyunlarınızda kullanmak kolay.
Profil yazılımı
Özgün gamepad desteği olmayan oyunlarda klavye ve fare girişlerinizi taklit eden tamamen programlanabilir kontrollerle deneyiminizi kendinize uyarlayabilirsiniz.
Çift titreşim geribildirim motorları
Titreşim geri bildirimini destekleyen oyunlarda her sarsıntıyı, çarpışmayı ve patlamayı hissedebilirsiniz.
Tanıdık düğme yerleşimi
Hareketi siz kontrol edin. Yeni gamepad ayarlarını yeniden öğrenmek zorunda kalmadan oynayabilmenizi sağlayan tanıdık tasarım ve düğme yerleşimi.
Floating D-pad tasarımı
D-pad, tek bir eksen noktası yerine dört düğme üzerinde durur. Bu şekilde hızlı yön değişikliklerine hemen yanıt verebilir.
Kauçuk kavrama yeri
Özel bir dokuya sahip kauçuk sayesinde sıkıca kavrayabilirsiniz.
Teknik Özellikler
XInput modu:
A, B, X, Y düğmeleri
LB, RB düğmeleri
Sol ve sağ analog tetikler
Başlat ve Geri düğmeleri
İki adet tıklanabilir analog mini joystick
8 yönlü D yüzeyi
Giriş düğmesi
Spor modu
DirectInput modu:
10 programlanabilir tuş*
Programlanabilir sol ve sağ tetikler*
İki adet programlanabilir analog mini joystick*
8 yönlü programlanabilir D yüzeyi*
Spor modu
soracağım şu crysis 2 call of duty modern warfere 3 battifield oyunlarını nasıl gamepadle oynıcam programı yükledim ingilizce olduğu için anlamadım çünkü bu gamepad ile her oyun oynanıyor profil yükleniyor ikinci sorum titreşimi pes pynarken hissetmedim normalde oyun oynamadan titreşim özelliğini gördüm fena titriyor oyunda bunu hissetmek için ne yapcam genellikle pes oynuyorum Allah hepinizden razı olsun bilgileriniz için aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum sevincim kursağımda kalmasın