LOGITECHF710 Kablosuz Titreşimli Gamepad profil atama ve titreşim hakkında bilgi

yusufum_5656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bugün logitech f710 aldım özelliklerinde şunlar var
LOGITECH F710 Kablosuz Gamepad Titreşimli 940-000118

2,4 GHz kablosuz

Veri iletimi hızlı ve gecikme, kesinti veya müdahale yok.

Tak ve Unut Nano alıcı

Kablosuz, USB nano alıcı o kadar ufak tefek ki USB bağlantı noktasına takıp unutabilirsiniz.

Kapsamlı oyun desteği

Logitech Wireless Gamepad F710'u kurmak ve favori oyunlarınızda kullanmak kolay.

Profil yazılımı

Özgün gamepad desteği olmayan oyunlarda klavye ve fare girişlerinizi taklit eden tamamen programlanabilir kontrollerle deneyiminizi kendinize uyarlayabilirsiniz.

Çift titreşim geribildirim motorları

Titreşim geri bildirimini destekleyen oyunlarda her sarsıntıyı, çarpışmayı ve patlamayı hissedebilirsiniz.

Tanıdık düğme yerleşimi

Hareketi siz kontrol edin. Yeni gamepad ayarlarını yeniden öğrenmek zorunda kalmadan oynayabilmenizi sağlayan tanıdık tasarım ve düğme yerleşimi.

Floating D-pad tasarımı

D-pad, tek bir eksen noktası yerine dört düğme üzerinde durur. Bu şekilde hızlı yön değişikliklerine hemen yanıt verebilir.

Kauçuk kavrama yeri

Özel bir dokuya sahip kauçuk sayesinde sıkıca kavrayabilirsiniz.

Teknik Özellikler

XInput modu:
A, B, X, Y düğmeleri
LB, RB düğmeleri
Sol ve sağ analog tetikler
Başlat ve Geri düğmeleri
İki adet tıklanabilir analog mini joystick
8 yönlü D yüzeyi
Giriş düğmesi
Spor modu
Titreşim açma / kapatma düğmesi

DirectInput modu:
10 programlanabilir tuş*
Programlanabilir sol ve sağ tetikler*
İki adet programlanabilir analog mini joystick*
8 yönlü programlanabilir D yüzeyi*
Spor modu
Titreşim açma / kapatma düğmesi

soracağım şu crysis 2 call of duty modern warfere 3 battifield oyunlarını nasıl gamepadle oynıcam programı yükledim ingilizce olduğu için anlamadım çünkü bu gamepad ile her oyun oynanıyor profil yükleniyor ikinci sorum titreşimi pes pynarken hissetmedim normalde oyun oynamadan titreşim özelliğini gördüm fena titriyor oyunda bunu hissetmek için ne yapcam genellikle pes oynuyorum Allah hepinizden razı olsun bilgileriniz için aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum sevincim kursağımda kalmasın:)))

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Peste titreşim yok ve kaça aldın :)

yusufum_5656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
83 vatandan hangi oyunlarda var bi de ilk soruma cevap verseniz ii olur

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Oyunları kontroller bölümünden rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Mesela battlefield3 ün Türkçe yaması da cıktı rahatlıkla yaparsın yani

yusufum_5656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yok ya ayarlanmıyor kendi kendisi ayarlıyor ben yapamadım yazılım ingilizce yoksa tüm oyunları gamepad da oynatıyor umarım yardımcı olan biri olur

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bende de aynısından var. ama pek fazla kullanmıyorum. şu an sadece asassins creed'i gamepad le oynuyorum. zaten onda da control ayarlarında direk f710 diye görünüyor ve titreşimde etkin oalrak çalışıyor.

PES için durum farklı. oyunun içinden ayar yapılmıyor. oyunun kurulu olduğu klasörün içinde settings var. oradan kolaylıkla yapabilirsin

yusufum_5656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım ben şimdi aldım kolu driveri yükledim kontrol ayrlarında falan gözükmüyor veya ben anlamadım cal ofu oynuyorum hiç etki etmiyor nasıl yapacam oyunlarda nasıl gamepadı kullanacam yardımcı ol bi zahmet

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
vallahi ben driver falan yüklemedim. fps oyunları oynayamadığım için de call of da denemedim. ancak dediğim gibi oynadığım bir kaç oyunda control ayarlarında kendiliğinden F710 olarak gördü. sanırım yarıdmcı olamıycam :S,

pc de bf3 yüklü. dur bakayım onda da görecek mi, bir göz atayım.

yusufum_5656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya biri çıkar yardımcı olur inş aslında çok kolayda ben anlamadım bir şey

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadaşım battlefield 3'de de durum aynı. oyuna girmeden önce konsolun üzerindeki start tuşuna basıp ondan sonra oyunu açıyorum, hiç bir ayar yapmadan oyun gamepad ile yönetliyor. control ayarlarına girmeme bile gerek kalmadı, doğrudan oyun F710 u tanıyıp tüm tuşlar ayarlanmış şeklindeydi.

sen gamepad in pil yuvasının içindeki küçük wireless algılayıcıyı usb ye taktığına eminmisin :)

istersen bir restart at pc ye.

yusufum_5656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam ben ne hevesle aldım bunu pesi çalıştırıyor ama anlamadım call of duty modern warfere 2 ve 3 te hiç görmüyor bile yazılımı yükledim oyuna girmeden önce starta bastım anlamadım bir şey belki ben tam yapamadım herkes oynuyor sorun yok ta biri yardımcı olacak inş teşekkürler yinede

yusufum_5656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Allah razı olsun

--- Mesaj Güncellendi ---

yok mu yardimcı olacak kimse uyuyamıcam peste gamepad ile oynuyorum rahatça call of duty modern warfere 3 gibi oyunları hiç oynayamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Modern Warefare bulursam dener yorum yazarım ama kesin çözüm bulacağıma dair garanti veremem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alttaki dümesinden Xinput Yada DirectInput modlarından birini dene.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Xinput moduna alınca bütün oyunlar otomatik tanıyor zaten neredeyse, xbox kolu gibi görüyorlar ve menüleri bile bu kolun tuş düzenine göre değişiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
logitech f710 kablosuz game pad aldım pes 2013 te titreşim varmı ben mi bilmiyorum acaba varsa nerden ayarlanıyor yardımcı olursanız sevinirim