Logitech Z205 Notebook Hoparlörü %56 İndirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8

26278.png

[h=2]Hafif, klipsli tasarımı ve USB stereo sesi ile bu akıllı hoparlörü en az dizüstü bilgisayarınız kadar kolay taşıyacak ama onunkinden çok daha iyi bir ses elde edeceksiniz.[/h]

26285.png

[h=4]Hafif, klipsli tasarım[/h]Klipsi sayesinde dizüstü bilgisayara sıkıca tutturabileceğiniz hoparlörün keyfini bilgisayarınızı her kullanışınızda çıkarabilirsiniz; ister kucağınızda, ister yatağınızda, ister terasta, her nerede olursanız olun.

26286.png

[h=4]Stereo ses[/h]Müzikleriniz, filmleriniz, görüntülü çağrılarınız ve dizüstü bilgisayarınızdan keyif almanızı sağlayacak diğer her şey için kendinizi zengin ve dolgun stereo sesin gücüne bırakın.

26287.png

[h=4]Tak ve çalıştır, USB bağlantı[/h]Tek bir kablo ile güç ve kusursuz dijital ses; hem de hiçbir yazılıma ve dış güç kaynağına gerek olmadan.

26288.png

[h=4]Taşıma çantası[/h]Hoparlörünüz çantanızın içindeyken de güvende olacak.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sadece pc içinmi sanırım telefon desteği olaymış iyi olurmuş bence

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Benim laptopta gayet iyi ses var.:dil:
Ama bazı laptopları görüyorumda son seste bile düzgün ses çıkmıyor, faydalı bir alet onlar açısından.

sadece pc içinmi sanırım telefon desteği olaymış iyi olurmuş bence

Telefon için şöyle bir şey düşündün mü? Sesi çok fazla çıkıyor bunlarında. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Benim laptopta gayet iyi ses var.:dil:
Ama bazı laptopları görüyorumda son seste bile düzgün ses çıkmıyor, faydalı bir alet onlar açısından.

Telefon için şöyle bir şey düşündün mü? Sesi çok fazla çıkıyor bunlarında. :)

Enteresan bir ürünmüş :) Telefonumun sesinden memnumun ama böyle ürünleri görünce telefon desteği var mı yok mu ilk ona bakıyorum :) alışkanlık oldu galiba :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Enteresan bir ürünmüş :) Telefonumun sesinden memnumun ama böyle ürünleri görünce telefon desteği var mı yok mu ilk ona bakıyorum :) alışkanlık oldu galiba :D

Önerdiğim ürün ses bombası diye geçiyor çoğu yerde ve gerçekten çok fazla sesi çıkıyor. :) Bu aralar Bim'de bluelight markalı olanı satılıyor. Genelde kart okuyucu ve çeşitli telefonları destekliyor.