Logitech g502 ve everest 5115 Okumama sorunu

Stabil Bakunin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc konusunda pek bilgim yok sistemim biraz kötü ama fps oyunlarını severim bu yüzden mouse pad kulaklık mouse ve klavye aldım hepsi oyuncu için olanları kulaklığı okuyor fakat mouse (logitech g502) ve klavye (everest 5115) okumuyor mouse alttaki kırmızı lazerimsi şey yanmıyor daha hepsi yeni açılmamış paketinden bugün açtım allah rızası için bana yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sistem win 7

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
mausla klavyenin kutularında cd varmi diğer usb girişlere takip deneyin

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35

Stabil Bakunin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi deniyorum mouse mesela sistem onarmada felan çalışıyor girerkende klavye f8 f9 bios felan giriyor ama masaüstünde yok bi numara 30 saniyede bir sayfa güncelliyorum nolur para çöp olmasın standart mouse direk takınca oluyor standar klavyede öyle

Klavyede cd vardı fakat yüklüyorum exe dosyasına tıklıyorum saat dönüyor açılmıyor

Stabil Bakunin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mouse driver indirdim fakat bulunamadı diyor

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mouse ıcın kesınlıkle ebay yada aliexprese bakman lazım o mouse fıyatına senseı,deatheadder,rival v.b mouseler alabılırsın

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Sağa Tıkla Yönetici Olarak Çalıştır Programı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pc konusunda pek bilgim yok sistemim biraz kötü ama fps oyunlarını severim bu yüzden mouse pad kulaklık mouse ve klavye aldım hepsi oyuncu için olanları kulaklığı okuyor fakat mouse (logitech g502) ve klavye (everest 5115) okumuyor mouse alttaki kırmızı lazerimsi şey yanmıyor daha hepsi yeni açılmamış paketinden bugün açtım allah rızası için bana yardım edin

Sistem win 7

Bence ilk olarak başka bi bilgisayarda dene çalışıyorsa sat çalışmıyorsa garantiye ver tahminimce eski bilgisayarlar genelde oyuncu aksesurlarını genelde pek kullanım olanağı tanımaz benim de bilgisayarım vardı oyuncu mousemi taktım açmadı uğraştım biraz felan aygıt yöneticisinden bakt7m mouse okuyo