Logitech G300 Sorunu

PearLyPRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bugün Logitech G300 oyun mouse aldım makrosunu ayarlamak ıcın yazılımını indirip kurdum ancak programı actıgımda "Hiç bir cihaz algılanmadı. Lütfen cihazınızın desteklendiğinden ve USB bağlantı noktasına güvenli şekilde bağlandığından emin olun." diye bir yazı çıkıyor mouse takıp cıkardım tekrar programı actım fayda etmedı bilgisayarı yeniden başlattım yine olmadı lütfen yardım edın
KgZW2L.png

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Aygıt yöneticisinden tanıtmayı dene.

PearLyPRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl olucak o dostum biraz açıklarmısın

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Denetim masasından aygıt yöneticisine gir. "Fare ve diğer işaret aygıtları" bölümünde görünmesi lazım farenin ordan özellikleri açıp sürücü güncellemeyi dene. Orada görünmüyorsa diğer aygıtlara bak oradan güncellemeyi dene.

PearLyPRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fare gözukuyor güncelle dedım fare gunceldir dedi ama hayla programda gozukmuyor

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Programı kaldırıp tekrar kur fare takılı olsun.

PearLyPRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler sorun çözüldü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorunu nasıl çözdüğünü anlatırmısın hocam rica etsem

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denetim masasından aygıt yöneticisine gir. "Fare ve diğer işaret aygıtları" bölümünde görünmesi lazım farenin ordan özellikleri açıp sürücü güncellemeyi dene. Orada görünmüyorsa diğer aygıtlara bak oradan güncellemeyi dene.

Bence en iyi çözüm bu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benden Bu Gün Aldım Mousu Programı NErden İndirdin Acill

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler lopıtek g300 maous aldım bugun ama bır turlu kurulumunu ındırıken hata werıyor neden olabılır bılen ler bı yardım edsın bır zahmet yha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar pc de sıkıntı oluyo sanırım evdeki bilgisayarimda kurdum bi sorun olmadi ancak isyerindeki pc de bendede bu ekran hatasını verdi şimdilik çözemedim çözersem yazarım . Sorunu çözülen arkadaşım yaptığın işlemleri anlatırsan sevinirim .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben programıda kuramadım programın 4 aşamasında yukleme başarısız oldu yenıden başlat hatası gelıyor ve kurulum kapanıyor logitech g300s farem var yardım istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben bugün g300s aldım ancak driverini yüklemeye çalıştığımda aygıtı buluyor , işlem başlıyor belli bi yerden sonra takılıp kalıyor... Allaha aşkına yardım !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çözümü şu:denetim masasından donanım ve sese girin orda aygıtlar ve yazıcların altında sağ tarafta aygıt yöneticisi var ona girin ordan fare ve diğer işaret aygıtlarına girin sürücüyü güncelle diyin bilgisayarımı tara diyin.klasorden logitech gaming software reye girip driver klasörünü seçin taratın bitti.eğer güncellemeyi buldu ama yüklenemedi diyorsa çözümünü bende bilmiyorum araştırıp bulun :)

izzet haklı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadşlar benim maus logitecg g300s benim maus önceden gayet iyi çalışıyordu makro falan yüklüyordum oyunlarda gayet iyi çalışıyordu ama sonra logitecg gamin software programını sildim yeniden yükledim ve mausumu algılamadı her yolunu dednedim ama düzelmedi silip yeniden yükledim bir sürü sürümünü aygıt yöneticisinden günceleştirdim ama şöyle bi hata veriyor kayıt defterinin veri tabanı bozuk anlayan arkadaş varsa yarımcı olabilirmi lütfen

desdinaa

Asistan
Reaksiyon puanı
40
arkadşlar benim maus logitecg g300s benim maus önceden gayet iyi çalışıyordu makro falan yüklüyordum oyunlarda gayet iyi çalışıyordu ama sonra logitecg gamin software programını sildim yeniden yükledim ve mausumu algılamadı her yolunu dednedim ama düzelmedi silip yeniden yükledim bir sürü sürümünü aygıt yöneticisinden günceleştirdim ama şöyle bi hata veriyor kayıt defterinin veri tabanı bozuk anlayan arkadaş varsa yarımcı olabilirmi lütfen
Çözebildinmi