Logitech F710, Windows 8.1 Bağlantı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emo074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emo074

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bildiğiniz üzere f710'u windows7' de kullanabilmek için bir kaç işlem yapmak gerekiyordu ancak bu işlemleri windows 8'de yapmaya gerek olmadan tanıyordu. 2 gün önce windows 8.1 yükledim ama işletim sistemine f710' u tanıtamadım. internet sitesinden driver niteliğinde bir kaç program kurdum ama bir faydası olmadı, sıfırdan aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar otomatik tanır mı diye denedim ancak yine olmadı. bilgisayara bağladığımda mode ışığı yanıp sönüyor sürekli. Aygıt yöneticisinde durum şu;

9djs.jpg

Resimde de gördüğünüz gibi f710'u bilgisayara bağladıktan sonra, "Nuvoton CIR Transceiver" da Sorunlu görünmeye başladı öncesinde normaldi. Bana bu konuda yardım edebilecek olan var mı ?

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede vardı 8.1 update ettikten sonra kendim halletim sorunu düzeltmek için adım adım yazacağım
1.Denetim masasını açın
2.Donanım ve ses kısmından aygıtları ve yazıcıları görüntüle ye tıklatın
3.Oradan aygıtlar kısmından F710 u bulu ve sağ tıklayın
4.Ardından sorun gider e tıklatın
bilgisayar aygıt ilk defa kurulyormuş gibi davranıp driverını ve ayarlarını ona göre yapacaktır

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Wireless Gamapad f710 a sağ tıklayıp özellikler deyin. Sürücü sekmesinden sürücü güncelleştiri seçin.Daha sonra sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara, ardından bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver diyin ve xbox 360 Controller for Windowsu seçip yükleyin. Ben bu şekilde çözdüm yalnız titreşimde hala sıkıntı var ona henüz çare bulamadım

emo074

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede vardı 8.1 update ettikten sonra kendim halletim sorunu düzeltmek için adım adım yazacağım
1.Denetim masasını açın
2.Donanım ve ses kısmından aygıtları ve yazıcıları görüntüle ye tıklatın
3.Oradan aygıtlar kısmından F710 u bulu ve sağ tıklayın
4.Ardından sorun gider e tıklatın
bilgisayar aygıt ilk defa kurulyormuş gibi davranıp driverını ve ayarlarını ona göre yapacaktır

Bu çözümü belirttiğiniz gibi denedim ancak aygıtlar ve yazıcılarda rumblepad olarak görüyordu, yinede dedikleriniz yaptım ancak olmadı. Teşekkürler ilginiz için.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Wireless Gamapad f710 a sağ tıklayıp özellikler deyin. Sürücü sekmesinden sürücü güncelleştiri seçin.Daha sonra sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara, ardından bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver diyin ve xbox 360 Controller for Windowsu seçip yükleyin. Ben bu şekilde çözdüm yalnız titreşimde hala sıkıntı var ona henüz çare bulamadım

Dediğin gibi yaptım ve oldu, teşekkür ederim yardımın için ama bu senin fark ettiğin üzere geçici bir çözüm çünkü f710 olarak değil, windows controller olarak görüyor ama yine tam olarak çalışıyor.:thumbup1:

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Rica ederim. Bütün fonksiyonlar çalışıyor mu peki. Ben titreşimi çalıştıramadım acaba gamepad de mi problem var

emo074

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
titreşim çalışmıyor bende de ve arada fonksiyonları algılayamıyor bağlantı kopmuş gibi 1 saniyelik kopukluklar oluyor

emo074

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NBA 2K14'te denedim ve titreşimde çalışıyor.

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Bir uyumsuzluk var belli. Titreşim bir seferlik çalıştı bende de son yine devre dışı kaldı. Kopma sorunları f710 un genel sorunu zaten hemen hemen bütün kullanıcılar bundan şikayetçi. Logitech in Windows 8 için driver yayınlaması lazım başka türlü çözülebileceğini zannetmiyorum.

minorgasp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nedense Bende Olmadı :mellow: Bilinmeyen Diyor Garantisi Vardı Değiştirdim Yine Aynı Sorun "Bilinmeyen USB Aygıtı Tanımlama İsteği Başarısız Oldu" Diyor. :helpsmilie:

OF07X

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben buldum çözümünü yapmanız gereken tek şey usb çoklayıcı kullanıp usb çoklayıcının pc ye takdığın usb sine yakın olan tarafına F710 alıcısını takıp onun bir sonraki usb yerinede kablosuz mouse alıcısı takmak bu şekilde F710 alıcısı aktif kalıyor uyku moduna almıyor ve bağlantı sorunu olmuyor.