Logitech Chillstream PS3'ü bilgisayarda kullanmak

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Logitech Chillstream Controller for PS3'ü olup da bilgisayardan USB ile takıp sorunsuz kullanabilenler var mı? Var ise hangi oyunları denediniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/logi...roller-for-ps3/productdetails.aspx?I_ID=30956

Bir de bunun siyah olanı ile gümüş olanı arasında fark var mı?

963375-0914.jpg

2bb04fc884_234.1.jpg

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
PS3 bilgisayarda sorunsuz calisabiliyosa neden PC versiyonu var? pc versiyonu varken pc versiyonu kullanmak daha mantıklı.

http://forum.shiftdelete.net/donanim-tavsiyesi/183928-logitech-chillstream-bulamayanlar-buraya.html

Orasını bilemiyorum ama ps3 versiyonunun pc'de çalıştığını söyleyen 2-3 kişi gördüm donanımhaber'de. 3 adet avantajı var:

1. görünüş olarak ps3 versiyonu hem black hem gri versiyon olarak pc versiyonundan daha güzel.
2. ps3 versiyonunda yön tuşlarını yukarı koymuşlar, pc versiyonunda ise analogu yukarı koymuşlar. normal joypadlara alışık olanlar için pc tipi chillstream'e alışması zor.
3. daha ucuz.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Onu bilmem de PC versiyonu PS3 de çalışmıyor denedim :D yalnız analoğun yukarda olması bence çook rahat denemeni öneririm =)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben hep yön tuşlarıyla oynarım, analog kullanmayı bilmiyorum. o yüzden ps3 versiyonundan almak istedim. gerçi daha bulamadım hiç bi yerde :D

güncel

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sen PC versiyonunu al bende bilmiyordum bu haftasonu xbox oynadım daha rahat :)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Belirtmiştim niye pc versiyonu almadığımı :)

eğer pc'de de kullanılabiliyorsa 4 avantajı var:

1. görünüş olarak ps3 versiyonu hem black hem gümüş versiyon olarak pc versiyonundan daha güzel.
2. ps3 versiyonunda yön tuşlarını yukarı koymuşlar, pc versiyonunda ise analogu yukarı koymuşlar. normal joypadlara alışık olanlar için pc tipi chillstream'e alışması zor.
3. daha ucuz.
4. ps3'te de kullanılabiliyor.

görebildiğim tek dezavantajı piyasada bulunmaması :)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
teşekkürler. çalıştığını öğrendiğime göre artık ürünü armaya geldi sıra. ucuza bulurum umarım.