Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinizde alırsınız geçen pazar uluslar arası redeem 10 dakika sürdü ilk dakikada açtım 1 dakika sayfanın açılması sürdü ben açana kadar zaten bütün elektronik ürünler bitmişti (kulaklıklar dışında ) redeem olayı çok zor bakalım nasıl yapacaz şimdi shop u da açtılar PTZ leri shop harçasınlar diye kesin redeem deki ürünleri azaltırlar işimiz zor
Shop'ta Ptz yeterli ise Ptz ile ürün alabiliyosun veya para ile hediye alıp ptz kazanabiliyosun
Redeemler devam ürün sayısı ne kadar olur bilmem
Puan +2500
arkadaşlar redeem için bot çıktı.simulator sitelerinde denedim çalışıyor.lockerzturkiye.com sitesinde bi arkadaş yapmış. tek kelimeyle mükemmel.download linki ve kullanımı linkte:
puan kazanmak isterseniz yeni üye olun video izlemeden önce 20 kişiyi tamamlayıp zlist oluşturun sonra double ptz günlerini takip edip videolardan 8 ptz kazanabilirsiniz şu anda 410 tane video var 410x8=3280 yapar bu da iyi bir rakam