- Reaksiyon puanı
- 147
4 kat arttıkdan sonra ne anladım ben kıydırıkdan bir duvar kağıdı bile 60 ptz oldukdan sonra..
7/24 olması iyi ama 4 kat değilde 2 kat yeterdi![]()
Cevap 1 : Videoları sadece 1 kez izleyip puan alabiliyorsunuz. İzlediğiniz bir videoyu tekrar izleyince puan alamazsınız.arkadaşlar bir şey merak ettim acaba bu videoları istediğimiz zaman izleyip puan alabiliyor muyuz? bu sorum anketler için de geçerli.eğer bi anketi yapmayıp ertesi gün yaparsak puan alabiliyor muyuz ?
arkadaşlar bir şey merak ettim acaba bu videoları istediğimiz zaman izleyip puan alabiliyor muyuz? bu sorum anketler için de geçerli.eğer bi anketi yapmayıp ertesi gün yaparsak puan alabiliyor muyuz ?
teşekkür ederim![]()
Videoları istediğin zaman izleyebilirsin ama her bir videodan sadece bir kere ptz alabilirsin ve anketler günlük sadece o günün anketinden puan alabilirsin...
İsteyen mail atarsa davetiye yollayabilirim.Hemen
Davetiye isteyen olursa yazar zaten buraya
Ama nette gördüğüm ve youtube'da incelediğim kadarıyla eski anketlere ince ayar çekerekte puan alınabiliyormuş. Bu sitelerin yalancısıyım valla ne kadar doğrudur bilemiyorum...
Mozilla eklentisi olan fireburg programıyla tarih geri alınarak eski anketlerden puan alınabildiğini gördüm orada ne kadar gerçek hiç bir bilgim yok...Youtube'daki o tarz videolar genelde kandırmaya yonelik oluyor. Genelde videolarda mailinizi yazın bana davetiyemle uye olun sonra yöntemi açıklalayım tarzı yazıyorlar :biggrin:
davetiye alabilir miyim selore_28@hotmail.com
ben de alabilir miyim arkadaşlar
Davetiyeni yolladım gelen mailden click on yazısına tıklayarak üye olabilirsin...
çok teşekkürler kardeşim. yalnız kayıt olunca bi oyun ile puan toplanıyomuş. o gelmedi bende. kaldırdılar mı acaba o uygulamayı.
Önemli değil o oyun kısmı kaldırılmış bende üye olduğumda göremedim ama play kısmında video izleyerek puan alabiliyorsun. Ben o videoların yarısını saklıyorum kendim 2 ptz yerine video başı 4 ptz almak için. Zlist olunca Tişört gönderme olayı da 1 hafta sonra bitiyor haberin olsun. Yerine yeni başka bir şey olacakmış..
video ve zlist olayını anlamadım. şimdi video izlersek 4 puan, anket oylarsak 2 puan mı alıyoruz.
bir de zlist ne demek ve tişört nasıl gönderiliyor? kusura bakma anlamaya çalışıyorum mevzuyu.
peki video izlersem 4 ptz mi alıcam.
bir de ailemden birkaç kişiyi de eklemek istiyorum. aynı adres olduğu için ilerde sorun olur mu ?
anladığım kadarıyla her kayıt ettirdiğim kişi için 2 ptz alıcam. kişi eklemede bir günde kaç kişi kayıt ettirirsem ettiriyim 2 ptz mi alıcam?
arkadaşlar bu reedem olayı nasıl oluyor duyduğuma göre 10 sn. felan açık duruyormuş sadece.şimdi çok yakında yazıyor.bu arada ben z-list'im reedem de bana ne gibi katkısı olacak z-list olmanın ??
çok teşekkür ederim şimdiden
---------- saat 16:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:31 eklenmişti ----------
bu arada z-list oldum dün ama hala t-shirt için bilgilendirme maili gelmedi
senolasarli [@]hotmail.com arkadaşlar bende istiyorum lütfen gönderirmisiniz. Mümkünse Zamunda üyeliğini verebilirim
senolasarli [@]hotmail.com arkadaşlar bende istiyorum lütfen gönderirmisiniz. Mümkünse Zamunda üyeliğini verebilirim![]()