Liseye Geçiş

selocan01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar liseye geçiş için gerekli belgeler neler ve nereden temin edebilirim ve tercihler ne zaman başlıyor ?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar liseye geçiş için gerekli belgeler neler ve nereden temin edebilirim ve tercihler ne zaman başlıyor ?
lise için gerekli belge felan gerekmez tercihlerin ne zaman başladığına gelirsek mezun olduğun i.ö okulundan detaylı bilgilendirmeyi alabilirsin
hiç bir yer olmasa dahi biraz para verdikten sonra kayıt olursun ^^

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
İlköğretimden sonra ara mı verdiniz? Eğer verdiyseniz ilköğretim diplomanızla beraber herhangi bir düz liseye gidip kaydınızı yaptırabilirsiniz. Yok ara vermediyseniz SBS'den haberdar olmanız lazım. SBS tercihleri 20 Temmuzda sona erdi. SBS'ye girmediyseniz yine ilköğretim diplomanızla herhangi bir düz liseye kaydınızı yaptırabilirsiniz. Gerekli belgeler kısmını kayıt yaptıracağınız okuldan öğrenebilirsiniz.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bir elinde diploma diğer elinde SBS sonuç belgesiyle okul bakacaksın kendine.

selocan01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi ben sbsye girdim . Şimdi yapacağım şey ne olmalı ?Peki diplomayı ve sbs sonuç belgesini nereden temin edeceğim ?düz liseye kayıt olmak istersem tercih yapmayacakmıyım ?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
[MENTION=151949]selocan01[/MENTION] hiç gündemi takip etmiyor musun? Ya da SBS'ye gireceğin zaman sana okuldan bilgi vermediler mi? SBS başvuruları 20 Temmuz'da sona erdi. Yani artık Anadolu Liseleri, Fen Liseleri gibi liselere tercih hakkın bitti. Yapabileceğin tek şey düz bir liseye kayıt yaptırmak. SBS sonuç belgesi diye bir şey yok. Herşey E-Okul sitesindeki sayfanda çıkıyor zaten. Puanın falan...
Sen en iyisi mezun olduğun okula git, oradan seni yönlendirirler...

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tercihler 1-8 Ağustos arası puanın kaç aga

Bu arada diploma kalktı artık bize diploma vermiyolar

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Belki 6 tane falan fotograf isteyebilirler bide ilkokul diploması başka bişey hatırlamıyorum :)
Eğitim hayatında başarılar ...

selocan01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi ben tercih yaptıktan sonra biryer gelmezse düz liseyemi kayıt olacağım ?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şimdi ben tercih yaptıktan sonra biryer gelmezse düz liseyemi kayıt olacağım ?

Dostum o konuda benimde kafam biraz karışık, babama sorduğumda hiç birine giremezsen düz liseye yazarlar seni dedi. Bu konuyla ilgili bilgi alabilirsen banada söyle :)