• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lisedeki Lakaplarınız Neydi ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim burnum doğuştan biraz kalkık ve sivri, arada kızlar takılırdı geliyo bizim michael jackson diye :D
 
bana lakap takma kabiliyeti olan kımse cıkmadı okulda bu gune kadar :D
 
Ben futbolda defans oynarım.Daha 5 yaşındayken kimse bana çalım atamazdı çalım atanlarında çalımlarını bozardım .Adımız Çalımbozan kaldı hala da öyle
 
Banada Başkan diyorlardı Lise 3 Öğrenci Başkanı seçilmiştim sonra Herkes öle anmaya başladı hala eski okulumdan Arkadaşlar başkan diye seslenir :D
 
bnm lakaplar çok fazla ilk soyadımdan dolayı Aslan dediler sonra micheal diyorlardı (iyi kaleciydim :D ) peru diyorlardı. bu peruda saçlarımı yaptırmıştım peruk gibi olmuştu arkde perulu futbolcular gibisin demişti. :D apti diyolardıda hiç karizmatik değildi sonra dedim bana legolas demiyenle konuşmucak ama legolas değil relegolas dediler lise 4 oldum relegolas der bana herkez :D (bilgisayar dersinde herzaman yüzzüklerin efendisi oynardım hocada görünce kapattırırdı pc yi bende monitörü kapatırdım o gelmeden yaklaştı yanıma tamda legolas ile dalıyom adamlara hoca geldi kapatıcak hocam dedim legolas ölmesin kapatmayın durun :D amma gülmüştü millet.
 
"Arı" hemde ne arı :D İneklikten değildi ha soyaddan gelen bişey :D ne rezil olurdum be ve sinirlenirdim aslında şimdi düşünüyorumda boşuna sinirlenip durmuşum, şimdi çok saçma geliyo :D orta okuldaydı bu hem
 
'uzun' ve 'bonus' halen devam ediyor :)
uzun değilim 1.90 civarı, saçlar yüzünden de diğer lakap ...
 
RYU benı hep street fıghterdekı ryuya benzetırlerdı lıse 1 den berı lakapım oydu :D
 
Bana da liseden bir arkadaş, okula gidip gelirken evin yakınlarındaki inşaatın ordaki kestirme yoldan gidip geldiğimi gördüğü için "Amele" demişti, haliyle okulda da millet Amele demeye başlamıştı.
 
Bana da liseden bir arkadaş, okula gidip gelirken evin yakınlarındaki inşaatın ordaki kestirme yoldan gidip geldiğimi gördüğü için "Amele" demişti, haliyle okulda da millet Amele demeye başlamıştı.
iyiymiş.. hoş olmuşta hoş yerden kalmamış :D :biggrin:
 
Bana da liseden bir arkadaş, okula gidip gelirken evin yakınlarındaki inşaatın ordaki kestirme yoldan gidip geldiğimi gördüğü için "Amele" demişti, haliyle okulda da millet Amele demeye başlamıştı.


Amelemi..:D
 
bi arkadaşımın taktığı lakap firavun nerden esti bilmiyom ben ona süper mario diyodum o da öyle dedi bende lakap olarak kaldı :):):)
 
bilim adamı... :):D:)

teknolojiyi ve gelişmeleri takip eden biriydim. derslerde sohbet ederkende aklıma gelince sınıfla paylaşırdım "bilim adamları şunu bulmuş" falan diye. sonra sevdiğim ve gülek yüzlü bir arkadaş bana bilim adamı diye seslendi. olaylar böyle gelişti.

[ama bilim adamı kod adımdı :D daha çok adımla seslenirlerdi.. herkese deşifre olmayayım diye. Allah korusun amerika falan duyar casus takar peşime:)]
 
Bana Messi derlerdi.. Halada derler :) Boyum hiç kısa değil, hiç benzemem ama onun kadar iyi oynadığımı söylerler... :):)
 
Lakabım POWER dı hala öyle :D Bakkal bile Günaydın POWER diyor :D
 
Üst