Lisede sınıf değişimi

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
liseye yeni geçtim sınıftan hiç memnun değilim nerede sevmediğim insan tipi varsa toplanmış o sınıfa arkadaşlık yapabileceğim kimse yok annem ve babam alışırsın diyor ama alışamayacağımı kesin biliyorum tanıdığım arkadaşlar hep e sınıfında sanırım dilekçe veriliyomuş ve ne bahanesiyle geçebilirim lütfen yardım edin

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Evet dilekçe vermen gerek ama moralini bozmak gibi olmasın genelde geçirmiyorlar. Bence biraz ayak uydurmaya çalış eğer olmazsa kendine bir arkadaş bul öyle takıl. He olur da seni rahatsız ediyor laf atıyorlarsa bas tekmeyi bu kadar basit takma kafaya ayrıca dilekçe vermeyi unutma :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
ilk günden yargılama bence bir hafta felan geçsin ama yarın gdip müdürle konuş ben sınıfımı değiştirmek istiyorum diye

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evet dilekçe vermen gerek ama moralini bozmak gibi olmasın genelde geçirmiyorlar. Bence biraz ayak uydurmaya çalış eğer olmazsa kendine bir arkadaş bul öyle takıl. He olur da seni rahatsız ediyor laf atıyorlarsa bas tekmeyi bu kadar basit takma kafaya ayrıca dilekçe vermeyi unutma :)
uyanlar yok o konuada sıkıntı yok ama işte konuşmak da pek konuşmak ta istemiyorum 1-2 gün daha bakacağım duruma ona göre müdürle konuşurum heralde müdür tanıdık belki sıkıntı çıkarmaz ama eğer geç gidersem ihtimalim azalır mı

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
uyanlar yok o konuada sıkıntı yok ama işte konuşmak da pek konuşmak ta istemiyorum 1-2 gün daha bakacağım duruma ona göre müdürle konuşurum heralde müdür tanıdık belki sıkıntı çıkarmaz ama eğer geç gidersem ihtimalim azalır mı

Aslında şöyle diyeyim senin başka bir sınıfa gitmen için o sınıfta 1 kişininde senin sınıfına geçmesi gerekir. Eğer başka sınıftan birini bulursan ve ikna edersen kesin gözüyle bakabilirsin bu işe :) tabii en azından bizde öyle sizin müdür nasıldır bilmem. Gerçi tanıdık diyorsun o zaman problem çıkarmaz büyük ihtimal.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aslında şöyle diyeyim senin başka bir sınıfa gitmen için o sınıfta 1 kişininde senin sınıfına geçmesi gerekir. Eğer başka sınıftan birini bulursan ve ikna edersen kesin gözüyle bakabilirsin bu işe :) tabii en azından bizde öyle sizin müdür nasıldır bilmem. Gerçi tanıdık diyorsun o zaman problem çıkarmaz büyük ihtimal.
sınıfta 2 kişilik boş yer var belki onlarda gelmeyen olmuş olabilir

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
E sinifindan senin sinifa gececek birini bulursan dilekçe olmadan geçersiniz

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ben lise 2 deyim geçen sene en yakın arkadaşlarımdan birisi ''sınıfından memnun olmadığı'' için dilekçeyi verdi ve bizim sınıfa geldi fazla gün geçmeden annen gitsin müdürle konuşsun sonra dilekçede verin 1 hafta içerisinde sınıfın değişir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dilekçe yaz ver müdür yardımcısının tek tuşuna bakar o işlem basit.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bir kişiye kapıyı açarlarsa o kapı kırılır; ne idare kalır, ne öğretmen.

Sözün özü: Zor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir kişiye kapıyı açarlarsa o kapı kırılır; ne idare kalır, ne öğretmen.

Sözün özü: Zor.
Tam aksine bugün kardesimi okula bıraktım mudur ile görüştüm istenildiği zaman değişim yapabileceklerini hatta sınıfa ayak uyduramazsa kendilerinin sınıf degistirecegi ni söyledi yani kolay hocam o sadece kendisi yatmaya alışmış bir kaç görevli ye zor geliyor. Yoksa sınıf numarasini yazıp sağdan sola sürüklemek zor bir iş değil.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tamam da şimdi birinin işi hallolacak. Sonra bir veli daha gelecek: falancanın oğlu sınıf değiştirmiş ben de değiştireceğim, sonra bir başkası, bir başkası daha.

Hadi ilkokulda durum farklı oluyor diyelim (veli desteğinin en çok olduğu kademe) fakat ileri kademelerde durum değişiyor.

Uğraşacak idareci varsa tebrik etmek lazım.

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
10. sınıfta değiştirdim bu sene de çok farklı bi sınıfa atmışlar uğraşıyorum hayırlısı.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
e sınıfından bizim sınıfa geçecek biri bulursam geçiyor muşum ama orda tanıdıklarım da var tanımadıklarım da var onlarla konuşabilir miyim diye stres yapıyorum bu sefer de nasıl onların arasına girebilirim onu dert ediyorum

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sene başında olduğu için fazla sıkıntı çıkmaz belki bir hafta bekletirler 8. Sınıfta istediğim sınıfa geçmem 1,5 2 haftamı almıştı.
Geçirmezlerse bile alışırsın ilk hafta bende öyle demiştim aha lise 4 oldum "sevemedim" ama alıştım

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ne kötü ki Kardeşim sınıf tekrarı yaptı aslında başarılıydı fakat lise ortamı sınıf ortamı çok kötüydü kendini kaptırdı böyle bir hataya düştü çok pişman oldu ama iş geçti, bu senede sınıfından kalanları ve tüm kalanları okulun bir katına almışlar. yeni öğrencilerde ayrı kata. sınıf değişimi yapılmıyormuş ne yapıcam bilmiyorum. kardeşim okula gitmek istemiyordu bu sebeple. Ne yapmam gerekiyor bu konu hakkında bilgisi tercübesi olan paylaşabilirmi acaba dilekçe işe yarar mı ? şikayetde mı bulunsam bilemedim.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben de liseye geçtiğimde sözel bölüme alınmıştım sayısal bölümünden yer değiştirmek isteyen birini bulmak şartı ile hem sınıf hem bölüm değiştirdim...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben de liseye geçtiğimde sözel bölüme alınmıştım sayısal bölümünden yer değiştirmek isteyen birini bulmak şartı ile hem sınıf hem bölüm değiştirdim...