uguruzun550
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
öncelikle herkese merhabalar size çarşamba günü başımdan geçen bi olayı dile getircem öncelikle okuduğum lise bölgeye göre güzel bi lise obp olarak zamanında 95 ile alan bi okulda halende o civarda alıyor şuan 12.sınıfım yksye hazırlanıyorum öncelikle herzaman kavgayı sevmemişimdir ve sevmemde çarşamba günü 11.sınıflardan 2-3 tane kendini böyle ağababa sana tipler var okulda 11.sınıflar ama her olayda adam çağırırlar kendileri değil çağırdıkları adamları üstünüze sürerler öyle bi tipler o gün baktık arkaşlarımla bahçede gezerken bildiğiniz hepsi tip tip bakıyorlar bize ve sonra yanımıza geldiler ne bakıyorsun dediler arkadaşıma bende olayı ayırdım direk zaten ondan sonra çıkışta görüşcez felan dediler çıkış oldu 3-4 sınıfın erkekleri toplanmış geldiler yanımıza arkadaşım konuşuyor işte felan bende en son arkadaşıma dedim ki msü sınavı var kavga etmeye gerek yok ona giricez daha dedim baktım ordan o kendine güvenmeyip adam çağıran çocuk sen niye karışıyon işte bana diklenme bana tip tip bakma felan diyor ama gerçekten size şöyle diyim sadece arkadaşıma dedim ki msü sınavı var ona giricez olayı kapat gidelim dediğim çocuk bi anda bana rollenmeye başladı dedi hayırdır sana felan ben de dedim ki tamam karışmıyorum konuşun ozaman felan baktım arkadaşları aldı bunu bende eve gitmek için 10-15mt yürüdüm derken geldi aramıza 10cm felan var dibime kadar girdi sen ne dikleniyon dedi ben dedim sana diklenmedim bile vurucak gibi hareketler yaptı dedim bi vursana bakim bana dedim baktım gel 1vs1 atalım diyor bende dövüşmeyeceğimi dövdün kabul ediyorum dedim fakat dövüşmek için gösterdiği yerde 20-25 kişi var en az hani dövsem bu sefer onlar dalar diye düşündüm alttan aldım bende mecburen sonra eve gittim ama kafam bi türlü ders çalışmak yerine kendi kendine senaryo kuruyor keşke dövseydin de dayak yeseydin en azından içinde bişey kalmaz gibi senaryolar kurmaya başladım şu 2 gündür adam akıllı ders çalışamıyorum 4 ay kalmış sınava böyle bi olay yüzünden adam akıllı ders çalışamıyorum abilerim siz bu yollardan geçmiş olanlar bana tavsiye verin lütfen gerçekten pazartesi kavga etmek var kafamda ama hep düzenli bi insan olmayı istemişimdir dertsiz tasasız böyle kimseye karişmim kimsede bana karışmasın diye öyle kavga olaylarına girmedim bu olaydan bana yardımcı olun lütfen