Lise Bölüm Seçimi !

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Merhaba arkadaşlar çevremde çok programlı anadolu lisesi var. Meslek ve Anadolu okulu moda tasarım okumak istiyorum okukmak istediğim bölüm için anadoluamı gitmem gerekiyor yoksa mesleğemi cevaplarınız için teşekkür ederim ...

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Anadolu okursan lisede bölüm seçemiyorsun, Almanca gibi dersler görüyorsun ama meslek okursan neredeyse çoğu derslerden muafsın fakat üniversite sınavına sorumlusun. Moda tasarımı okuyacaksan lisede bunun eğitimini görmek istiyorum diyorsan meslek ama üniversitede bunun eğitimini görmek istiyorum üniversite hayallerim var diyorsan anadolu. Meslekte üniversite kazanan yok mu dersin var tabi fakat normal anadolu okuyanlara göre çok çok çok çalışman lazım.

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Anadolu okursan lisede bölüm seçemiyorsun, Almanca gibi dersler görüyorsun ama meslek okursan neredeyse çoğu derslerden muafsın fakat üniversite sınavına sorumlusun. Moda tasarımı okuyacaksan lisede bunun eğitimini görmek istiyorum diyorsan meslek ama üniversitede bunun eğitimini görmek istiyorum üniversite hayallerim var diyorsan anadolu. Meslekte üniversite kazanan yok mu dersin var tabi fakat normal anadolu okuyanlara göre çok çok çok çalışman lazım.
O zaman benim seçeceğim bölüm için meslek lisesine gitmem gerekiyor ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
O zaman benim seçeceğim bölüm için meslek lisesine gitmem gerekiyor ?
Lisede bu bölümü okuyup eğitimini alıp stajını yapabilirsin, üniversitedede çok çalışarak üniversiteye gidebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca gideceğiniz okulda o bölümün olması gerekiyor.

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Lisede bu bölümü okuyup eğitimini alıp stajını yapabilirsin, üniversitedede çok çalışarak üniversiteye gidebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca gideceğiniz okulda o bölümün olması gerekiyor.
bölüm mevcut